19 / 04 / 2024

Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatı tamamlandı!

Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatı tamamlandı!

KEPEZ'in doğusuna kazandırılan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nden sonra batı bölgesine inşa edilen 54 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de (ADSM) açılış için gün sayıyor.



KEPEZ'in doğusuna kazandırılan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nden sonra batı bölgesine inşa edilen 54 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de (ADSM) açılış için gün sayıyor.


Ahatlı Mahallesi'ne inşa edilen ve 29 Nisan 2015'te temeli atılan Antalya Kepez ADSM'nin yapımı tamamlandı. Başkan Hakan Tütüncü, açılış için gün sayan Antalya Kepez ADSM binasını ziyaret etti. Tütüncü, Antalya Kepez ADSM Koordinatörü İbrahim Cengiz Katlandur ile binayı gezdi. Katlandur, gezi sırasında Tütüncü ve beraberindekileri merkezle ilgili bilgilendirdi.


Başkan Tütüncü, Kepez Devlet Hastanesi, ADSM, poliklinikler, aile sağlığı merkezleri, özel hastaneler, AMADEM, Onkoloji Hastanesi ve 1500 yataklı Antalya Şehir Hastanesi yatırımlarıyla Kepez'in sağlıkta çok önemli bir merkez haline geldiğini söyledi.


Tütüncü, 1 yıl önce temelini attıkları ve yaklaşık 30 milyon TL ederindeki Antalya Kepez ADSM'nin inşasının 1 yılda bitmiş olmasının önemli bir başarı olduğunu sözlerine ekledi.


Hürriyet



Bu haber Sabah'ta şöyle yer aldı:



Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü açılışına sayılı günler kalan 54 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni (ADSM) ziyaret etti.

Kepez'in doğusuna kazandırılan 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi'nden sonra batı bölgesine inşa edilen 54 ünitelik Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de (ADSM) açılış için gün sayıyor. Ahatlı Mahallesi'ne inşa edilen ve 29 Nisan 2015'te temeli atılan Antalya Kepez ADSM'nin yapımı tamamlandı. Başkan Hakan Tütüncü, açılış için gün sayan Antalya Kepez ADSM binasını ziyaret etti. Tütüncü, Antalya Kepez ADSM Koordinatörü İbrahim Cengiz Katlandur ile binayı gezdi. Katlandur, gezi sırasında Tütüncü ve beraberindekileri merkezle ilgili bilgilendirdi.


ÖNEMLİ BİR MERKEZ

Başkan Tütüncü, Kepez Devlet Hastanesi, ADSM, poliklinikler, aile sağlığı merkezleri, özel hastaneler, AMADEM, Onkoloji Hastanesi ve 1500 yataklı Antalya Şehir Hastanesi yatırımlarıyla Kepez'in sağlıkta çok önemli bir merkez haline geldiğini söyledi. Tütüncü, 1 yıl önce temelini attıkları ve yaklaşık 30 milyon TL ederindeki Antalya Kepez ADSM'nin inşasının 1 yılda bitmiş olmasının önemli bir başarı olduğunu sözlerine ekledi.



Sabah



Geri Dön