25 / 04 / 2024

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.



Antalya Manavgat Belediyesi, 2001'den itibaren hizmet veren Aydınevler Mahallesi muhtarlık hizmet binası için yenileme çalışmalarını başlattı.

Milliyet'te yer alan habere göre; ilçe genelinde muhtarlık binalarının sayısını artırmak için çalışan Manavgat Belediyesi, Aydınevler muhtarlık binasını planlanandan kısa sürede tamamlayarak mahalle halkının hizmetine sunacak.

25 metrekarelik alanda devam eden çalışmada mevcut muhtarlık binası korunurken, projeye iç ve dış mekan düzenlemesi de ilave edildi. Manavgat Belediyesi'nin kent halkına modern hizmet sunulması amacıyla modern muhtar evi çalışmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Aydınevler Mahallesi Muhtarı Tahsin Yılmaz, tüm mahalle sakinleri adına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat halkının çağdaş bir ortamda hizmet alabilecekleri muhtarlık hizmet binasının sayılarını arttıracaklarını belirtti. Başkan Şükrü Sözen, "2001 yılından bu yana Aydınevler Mahallemizdeki vatandaşlarımıza hizmet veren muhtarlık binamızı kötü görüntüsünden kurtararak mahallemize yakışır bir şekilde hizmet verebilecek bir yapıya kavuşturmak istiyoruz. Muhtarlık binamız mahallemize ve muhtarımıza şimdiden hayırlı olsun. Tüm halkımızın modern ve çağdaş bir ortamda hizmet alabileceği muhtarlık binalarını aynı hızla yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Antalya'nın taziye evi uygulaması 'Kepez Evi' projesine dönüşüyor!


Geri Dön