19 / 04 / 2024

Antalya Demre'de arsalar hak sahiplerine teslim edildi!

Antalya Demre'de arsalar hak sahiplerine teslim edildi!

Antalya Demre Belediye Meclisi arsa için çekiliş düzenledi. Noter huzurunda gerçekleşen çekilişte 30 talihli arsalarına kavuşma heyecanı yaşadı.



Antalya Demre Belediyesi'nin Mart ayı olağan toplantısı yapıldı. Milliyet'te yer alan habere göre; Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'nın başkanlığında yapılan toplantıya, Demre Belediye Meclisi'nin 15 üyesinin 14'ü  katıldı.

Meclis toplantısını bir konuşma ile açan Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Pandemi sürecinde kontrollü normalleşmeye geçtik. Ancak bu süreç hepimizi olduğu gibi, belediye çalışmalarını da engelledi. Yeni Demre Sanayi Sitesi'nin alt yapı ihalesini yaptık. Kısa sürede iş teslimini yapacağız. Kısa sürede tamamlayarak, sanayi esnafımızın daha iyi koşullarda hizmet vermesini sağlayacağız. Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde inşaatlar hızla sürüyor. Burada her yaştan insana yönelik olarak bir sosyal yaşam alanı ve park oluşturacağız. Belediye olarak görevlerimizden biri de toplumun sosyal alandaki ihtiyaçlarına yanıt vermek. Demre Belediye meclisi olarak, 2 yıldır uyum içinde çalışıyoruz. Bu konuda her partiden olan meclis üyesi arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. Grup sözcülerinin kısa konuşmalarının ardından gündeme maddeleri ele alındı.

Antalya Demre de arsalar hak sahiplerine teslim edildi!

Başkan Okan Kocakaya, "Bugün 30 arsayı, noter huzurunda hak sahipleriyle buluşturacağız. 30 arsa için 277 kişi kuraya katılacak. Yoğun bir talep var. Bu talep bize yeni arsa üretmemiz gerektiğini gösteriyor. Bu konuda çalışmaya başlayacağız. Arsalarımız 400 ile 650 metrekare arasında. Metrekaresi arsanın konumuna göre 400 ile 450 lira arasında satılacak. Kurada kazanan hemşehrilerimize, arsaların hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Kocakaya'nın açıklaması sonrasında Demre Noteri Leyla Yılmaz Çavuşoğlu başkanlığında çekilen kurada, 30 arsa sahiplerini buldu.

 


Geri Dön