24 / 04 / 2024

Antalya Demre'de imara açılan bölgelere içme suyu!

Antalya Demre'de imara açılan bölgelere içme suyu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörlüğü’ne bağlı ASAT ekipleri, Kumdağı mevkiinde yeni imara açılan yaklaşık 18 bin metrekarelik alana içme suyu hattı getirmek için çalışma başlattı.



Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre’de imara yeni açılan bölgelere içme suyu getirmek için çalışmalara başladı.

Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörlüğü’ne bağlı ASAT ekipleri, Kumdağı mevkiinde yeni imara açılan yaklaşık 18 bin metrekarelik alana içme suyu hattı getirmek için çalışma başlattı. Çalışma tamamlandığında alanda inşa edilecek 100 ile 150 hanenin su ihtiyacının karşılanacağı bildirildi. Musluğundan su akmayan bir tek bile ev kalmayıncaya kadar çalışacaklarını dile getiren Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, “Başkanımız Menderes Türel içme suyu konusunda çok hassas. Bir taraftan mahallelerimizde yıllardır kangren haline gelmiş su sorunlarını tek tek çözerken, diğer taraftan yeni imara açılan bölgelere de vakit kaybetmeksizin içme suyu getiriyoruz” dedi.

Sertbaş, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçede devam eden kanalizasyon, yeni merkezi içme suyu hattı ve arıtma sistemleri çalışmalarının da son aşamaya geldiğini sözlerine ekledi.



Hürriyet 


Geri Dön