28 / 03 / 2024

Antalya Elmalı'nın grup yolları asfaltlandı!

Antalya Elmalı'nın grup yolları asfaltlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Elmalı'da daha önce stabilize olan Özdemir, Karaköy, Gölova grup yolunu asfaltla buluşturdu.



Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsalda asfalt çalışmalarına hız verdi. Aynı anda Antalya'nın her iki ucunda sıcak asfalt çalışmaları devam ederken diğer yandan grup yolları bakım onarımı yapılıyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri bu kapsamda, Elmalı İlçesi'ne bağlı Özdemir, Karaköy, Gölova mahallelerinin yolunu asfaltlayarak, vatandaşı toprak yolda ulaşım çilesinden kurtardı. 14 kilometrelik grup yolunu kısa bir süre önce bakıma alan ekipler, hızlı bir çalışma ile yolun alt yapısını sağlamlaştırdı. Hazırlık çalışmalarının bitmesiyle satih kaplama asfalt çalışmalarına başlandı. Ekipler grup yolunu kısa bir süre içinde asfaltlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir de asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.


TOZ TOPRAKTAN KURTULDUK

Özdemir, Karaköy, Gölova mahallelerin ortak kullandığı grup yolunun asfaltlanması mahalle sakinlerini sevince boğdu. Vatandaşlar, yıllardır toz toprak içindeki yolu kullandıklarını belirterek, "Toza boğuluyorduk. Bu hizmeti çok bekledik. Yıllardır bugünü bekliyoruz. Büyükşehir Yasası'yla isteklerimiz tek tek dikkate alınıyor. Kısa süre önce yolumuzun bozuk olduğunu ve yapılmasını talep ettik. Hemen incelenerek gerekli hazırlıklar yapıldı. Kısa sürede asfaltlandı. Çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.


Hürriyet 


Geri Dön