29 / 03 / 2024

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...



Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez'de yapımına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızlandı. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nin yapımı büyük hızla tamamlanıyor. Büyükşehir Belediyesi'nde hayata geçirilecek proje kapsamında Antalya'ya yeni bir merkez yapacak. Tamamı ücretsiz olması planlanan merkez içerisinde çocuk ve gençler spor, sanat ve sosyal projeleriyle bir araya gelecek. 

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi nde inşaat hızlandı!

15 DÖNÜMLÜK ALAN

Kepezaltı'nda 15 dönüm alanda ve içerisinde bina, Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi haline dönüyor. Projede tadilat çalışmaları ise hala sürüyor. Tesisin kısa zaman içerisinde hizmete sunulması planlanıyor.

SPOR VE SANAT BİR ARADA

Projeyle farklı yaş gruplarıyla ilgili doğayla iç içe kamplar ve eğitimler verilebilecek ve tüm projelere başlamaları için çalışmalarda bulunulabilecek. Kamp ve eğitim merkezi içerisinde 60 yatak kapasiteli konaklama bölümleri, yemekhane, atölye alanları, spor alanları, dış mekan öğrenme alanları, havuz ve tırmanma duvarı gibi alanlar bulunacak.


Geri Dön