29 / 03 / 2024

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.



Hüsnü Karakaş Mahallesi'ndeki belediye çalışmalarını inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Milliyet'te yer alan habere göre, Hüsnü Karakaş Mahallesi'ndeki çalışmaları inceleyen Başkan Tütüncü, hizmetlerle ilgili olarak bürokratlarından önemli bilgiler aldı.

Antalya Kepez in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle hayata geçirildiğini dile getiren Başkan Tütüncü, “Önümüzdeki yıllarda hayata geçirilecek yeni kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte inanıyorum ki, Hüsnü Karakaş Mahallesi'ndeki şehirleşme bambaşka bir seviyeye erişecek. Kentsel dönüşüm projelerimizi, vatandaş eliyle yapıyoruz. Belediye olarak arazinin hukuki sorunlarını çözüyor ve onun üzerine yapılaşmayı mevcut imar planlarına göre vatandaşımız kendisi yapıyor. 2009'da göreve geldiğimizde Hüsnü Karakaş Mahallesi, Kepez'in merkezine uzak, tamamıyla gecekondu yerleşimi olan bir bölgeydi. O yıllarda Ay Deresi'nin çevresi tamamı ile gecekondu işgali altındaydı. Şimdi Ay Deresi, mis gibi 35 bin metrekare rekreasyon alanı haline geliyor. Kepez'in neresinde bakarsak bakalım aşk olsun dedirten bir değişim var. Bu değişimin mimarı olmaktan da mutluluk duyuyorum" dedi.

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde tapu sevinci!


Geri Dön