26 / 04 / 2024

Antalya Kırcami parselasyon planı Eylül'de tamamlanacak!

Antalya Kırcami parselasyon planı Eylül'de tamamlanacak!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Kırcami parselasyon planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Uysal, askıya çıkan planın Eylül ayında tamamlacağını söyledi.



Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Kırcami parselasyon planlarıyla ilgili konuştu.  Uysal, Kırcami planlamasının Güzeloluk, Yeşilova, Kircami, Zümrütova, Tarım Mahallelerinin tamamı ve Fener ve Çağlayan Mahallelerinin belli bölümlerini içeren bölümünün tescil için Kadastro Müdürlüğü’ne gönderildiğini, Doğuyaka, Topçular ve Mehmetçik Mahallelerini kapsayan parselasyon planlarının askı sürecininde Eylül'de tamamlanacağını açıkladı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Başkan Uysal, Kırcami imar planlama çalışmalarının son bir askı sürecini beklediğini söyledi. Uysal, daha önce Güzeloluk, Yeşilova, Kircami, Zümrütova, Tarım Mahallelerinin tamamı ve Fener ve Çağlayan Mahallelerinin belli bölümlerini içeren güney bölgesi planlamasının tescil için Kadastro Müdürlüğü’ne gönderildiğini açıkladı. Doğuyaka, Mehmetçik ve Topçular Mahallelerini kapsayan kuzey bölgesi parselasyonunun 17 Ağustos’ta askıya çıktığını hatırlatan Uysal, sürecin 30 gün devam edeceğini belirtti. 

Konu ile ilgili konuşan Başkan Uysal, “Bunu gerçekleştirirken de tek güvencemiz sizler, bölge sakinleri oldu. Zaten kamu yönetiminde düzgün, temiz çalışan siyasetçilerin sade vatandaş dışında başka güvencesi yoktur” dedi.


Geri Dön