24 / 04 / 2024

Antalya KNDU projesinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Antalya KNDU projesinin yüzde 60'ı tamamlandı!

YURTİÇİ ve yurtdışında özellikle otel, residance ve konut alanlarında dikkat çeken çalışmalara imza atan ÂHK Worldwide, Antalya'daki KNDU ismini taşıyan konut projesi ile öne çıkıyor.




YURTİÇİ ve yurtdışında özellikle otel, residance ve konut alanlarında dikkat çeken çalışmalara imza atan ÂHK Worldwide, Antalya'daki KNDU ismini taşıyan konut projesi ile öne çıkıyor. 


AHK Worldwide bünyesindeki AHK Development tarafından hayata geçirilecek olan KNDU projesi, konut sektörüne farklı bir soluk getirecek. Projenin önemine dikkat çeken AHK Worldwide Yönetim Kurulu Başkanı Haldim Kilit, "Antalya'nın Kundu bölgesinde yer alan KNDU konut projesi; dünyanın en prestijli lüks otellerinin yanı sııa Akdeniz'e dökülen ve çeşitli aktivitelerin yer aldığı Aksu Deresi'nin doğu smınnda yer alıyor. Şehir merkezine 20 km Antalya Havaalanı'ııa ise 12 km. mesafede yer alan KNDU, mimari konseptinin yanı sıra tasarımsal açıdan da öne çıkıyor" dedi. 


SEÇKİN MARKALAR VAR 


KNDU projesi hakkında açıklamalarda bulunan AHK Worldwide Yönetim Kur ulu Başkanı Haldun Kilit, KNDU ile konut projelerindeki kalıplaşmış tasarım ve çalışmaların dışına çıktıklarını söyledi. KNDU projesinin yüksek konfor sunduğunu dile getiren Kilit, "AHK KNDU kusursuz biı bütünlük adına en küçük ayrıntıları dahi projenin ana unsurları gibi değerlendirmeye özen göstermektedir. AHK KNDU projesi en seçkin markaları bir araya getirerek inşa ediliyor" diye konuştu. 


YÜZDE 60'I TAMAMLANDI 

KNDU konut projesi için önemli bir lokasyon belirlediklerini belirten Kilit, "Kundu bölgesini seçmemizdeki en önemli neden, denize, şehre, havalimanına yakın bir mesafede yer almasıdır. 

Şehrin karmaşasından uzağız ancak istenildiği zaman ulaşım yollan sayesinde bu saydığımız noktalara da çok yalanız. 


Bulunduğumuz bölgede 5 yıldızlı seçkin oteller yer alıyor. 28 bin 90 m2 arsa üzerine inşa edilen projenin toplam yapı inşaatında kullanılan alan ise 33.674 m2'dir. 

KNDU projesinin kaba inşaatı yüzde 60 oranında bitmiş olup, ilk etabımızdaki villaların çelik konstrüksiyonu da tamamlandı. 


Projenin cephe kaplama ve ince işlerine ise halen devam ediliyor. Ayrıca hazırlanan örnek villayı kısa süre içerisinde bitirerek beğeniye sunacağız. Bu villada Arrnani Casa'nın mobilyaları yer alacak. Villa satışlarında dileyenler opsiyonel olarak Armani Casa ürünlerini avantajlı fiyatlarla tercih edebilecek" dedi. 


KNDU projesinin 6 farklı tipte villalardan oluştuğunu hatırlatan Haldun Kilit, "KNDU vülaları 3 katlı olup, her biri 600 m2 ve 970 m2 arasında değişiklik göstermektedir. 38 villadan oluşan 1. etap konutlar, elit misafirlerini 2017 yılında ağırlamaya başlayarak, yepyeni bir hayata merhaba dedirtecek" şeklinde konuştu. 


ARAÇ TRAFİĞİ YERALTINDA 

Projenin birçok farklı özelliği bulunduğunu anlatan Haldun Kilit, "Evlerin temel yapısı üzerine oturtulan ahşap dış cephe kaplaması kabuk görevi gördüğünden yapıyı koruyarak, binanın dış biçiminin eklemli bir yapı kazanmasına yardımcı olacak. Gerek ortak yaşam alanlannda bulunan yeşil alan oranını artırmak gerekse de ortamdaki hava kirliliğini azaltmak amacıyla site girişinden itibaren araç trafiği yer altından yapıldı. Konut sahipleri yer altından villalarına ait özel garajlarına rahatlıkla ulaşabilecek" diye konuştu. 


ANTALYA'YA ÖZEL 

AHK Worldwide olarak KNDU projesi ile farklı ve yapılmamış olanı hedeflediklerini ifade eden Haldun Kilit, bu projeye AHK Worldwide olarak önem verdiklerini söyledi. Haldun Kilit açıklamalarına şöyle devam etti; "Antalya benim doğup büyüdüğüm, AHK'yı dünyaya taşıdığım şehir. Bu nedenle Antalya benim için çok özel bir yer. Burada yapacağımız proje de çok özel olmalıydı. Bu nedenle KNDU projemiz üzerinde titizle çalıştık ve ortaya çok güzel ve estetik bir proje qkt. Estetik ancak bir o kadar da konforlu bir proje olacak. Kasım ayı içinde örnek villamızı da tamamlayacağız. 

Projemizin birinci etabını da hız kazandırdık. Antalya'ya böyle bir proje kazandıracağımız için heyecanlıyız.'' yaşam felsefesi AHK Worldwide Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Kilit. "Konut sektöründeki kalıplaşmış çizgilerin dı$ına akacak olan KMDU projesi, sürdürülebilir yasam ilkelerinden yola akarak tasarlandı. Sürdürülebilir yaşam felsefesiyle doğanın sadeliğin, modern mimari ve tasarımla buluşturan proje; küresel anlayışı yerel beklenti ve alışkanlıklarla buluşturacak. 


KNDU; Antalya'nın güneş yoluna göre yönlendirilmiş fotovoltaik güneş panelleri aracılığıyla kendi enerjisini üretmek üzere planlandı. 

Güneş enerjisinden elektrik ve ısıtma, yağmur suyundan ise çevrenin sulanması sağlanacak. 


Çatılarda bulunan özel kumandalı pencereler sayesinde de tüm ev, doğal bir şekilde havalanacak. KNDU projesinde en dikkat çeken kısım ise İıer villaya ait olan kış bahçesi ve sağlıklı yaşam için yeşil koşu parkurlarının bulunuyor olmasıdır" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön