25 / 04 / 2024

Antalya Konyaaltı'nda 7’nci park tamamlandı!

Antalya Konyaaltı'nda 7’nci park tamamlandı!

Uncalı mahallesi 1260 ile 1263 sokak kesişimin de bulunan 4 bin 160 metrekare alan üzerine yapılan park ile bölge halkı yeni sosyal bir alana da kavuşmuş oldu.



Konyaaltı Belediyesi, ilçe de kişi başına düşen yeşil alan miktarını Avrupa ülkeleri standartlarına taşımak için her mahalleye park inşa etmeye devam ediyor. Uncalı mahallesinde 7’nci parkı tamamlayan Konyaaltı Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, alan içersinde bulunan ağaçların tamamının korunduğunun altını çizen, Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, 4 bin 160 metrekare alan üzerine yapılan parkın engelli vatandaşların da kullanımına uygun olduğunu belirtti. Zemini özel malzeme ile kaplı koşu alanı ve oyun grupları, fitness spor aletleri, dinlenme alanları ile parkın son derece modern bir yapıda inşa edildiğini söyleyen Başkan Böcek, parkın kısa bir süre içinde tamamlandığını belirtti.


Özellikle spor ve sosyal yaşam alanları inşa etmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Böcek “Hem ailelerin hem de çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde gerçekleştirdiğimiz park çalışmalarımıza vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda devam ediyoruz. Parklarımızda alan müsaade ettiği sürece spor sahaları da yapmaya gayret ediyoruz. Bunun yanında tüm parklarımızı, anne ve babaların çocukları oyun oynarken dinlenebilecekleri veya kondisyon aletleri ile spor yapabilecekleri şekilde düzenliyoruz.” dedi.


Hürriyet



Geri Dön