25 / 04 / 2024

Antalya Korkuteli Belediyesi'nin Tip Projesi ilgi gördü!

Antalya Korkuteli Belediyesi'nin Tip Projesi ilgi gördü!

6360 sayılı Büyükşehir Kanunu’nun 3.maddesi gereğince Korkuteli Belediyesi Tarafından hazırlatılan tip projeler vatandaşlar tarafından kullanılmaya başladı. Bazı vatandaşlar Belediye’nin projesini kullanarak evini tamamladı.



30 Mart 2014 yerel seçimler öncesinde köy statüsünde olan 46 adet mahalle için Korkuteli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 6 adet Tip Proje’yi vatandaşların talepleri doğrultusunda hazırlanmıştı.

Korkuteli Belediyesi’ne başvuruda bulunarak tip projelerden yararlanan vatandaşlar için Proje süresince tüm proje sorumluluğunu Korkuteli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün üstlendiği açıklanmıştı. Projeden yararlanan iki vatandaş projeyi tamamlayarak ev sahibi oldu.

Korkuteli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Dr. Sadık Önal iki proje’nin tamamlandığını belirterek, “Daha öncede açıkladığımız gibi Belediyemizin hazırladığı bu projelerden yararlanan vatandaşlarımız 5 ile 10 bin TL arasında tasarruf sağlıyor. Bu binaların yapımında fenni mesullük tamamen belediyemizdedir. Tip projelerden yararlanan iki vatandaşımız, projelerimizi uygulayarak ev sahibi oldu” dedi.


Hürriyet 


Geri Dön