20 / 04 / 2024

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 



Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatı süren 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret edip incelemeler gerçekleştirdi. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Vali Ersin Yazıcı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Muratpaşa ilçesinde inşaat çalışmalarda sona gelinirken 150 kişilik konaklama kapasitesine sahip yeni huzurevi binasında incelemeler gerçekleştirdi. Yetkililerden inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan ve tesisin öngörülen süreden önce tamamlanması konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini talep eden Vali Yazıcı, tamamlandığında, sahip olduğu sosyal ve kültürel imkânlar ile yaşlıların beklentilerini büyük oranda karşılayacak bir proje olduğunu anlattı. 

'YAŞLILARIMIZ BAŞ TACIMIZ'

Vali Yazıcı, sosyal devlet olmanın öneminden bahsettiği açıklamasında şunları söyledi: "Huzurevi binamız tamamlandığında her açıdan modern bir tesise kavuşulmuş olacak. Huzurevi sakinlerimizin mutluluğu, konforu, rahatı ve memnuniyetleri bizim için en birinci önceliktir. Onların huzur bulacağı bu evlerde her türlü ihtiyaçlarını temin edecek şartların gerçekleştirilmesi için çalışmaktayız. Yaşlılarımız bizim kıdemlilerimiz, baş tacımızdır. Devletimiz, yaşlı vatandaşlarımıza yapılacak hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.''

150 yatak kapasiteli projelendirilen, 13 bin metrekare alanda inşa edilen ve çeşitli sosyal donatı alanlarından oluşan huzurevinin hızla tamamlanması için çalışmalara ağırlık verileceğin altını çizdi.


Geri Dön