19 / 04 / 2024

Antalya Muratpaşa'da asfalt üretim tesisi kuruluyor!

Antalya Muratpaşa'da asfalt üretim tesisi kuruluyor!

Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlükleri’nin ardından Fen İşleri Müdürlüğü de kendi üretim tesislerini kuruyor.



Muratpaşa Belediyesi, saatte 160 ton üretim yapacak, asfalt üretim tesisi kuruyor.


Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlükleri’nin ardından Fen İşleri Müdürlüğü de kendi üretim tesislerini kuruyor. Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; kullanacağı sıcak asfaltı üretmek için asfalt plenti kuruyor. Kaliteli sıcak asfalt üretmek amacıyla son teknolojiye sahip, tesis için ihale hazırlıkları tamamlandı.


Döşemealtı’nda yaklaşık 10 bin metrekarelik alanda kurulacak olan asfalt plentinin (asfalt üretim tesisi) önemine dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Saatte 160 ton sıcak asfalt üretecek tesis kuruyoruz. Tesisimiz, sektördeki en son teknoloji ile donatılacak. Yolları, kendi tesisimizde üreteceğimiz sıcak asfaltla kaplayacağız” dedi.


TASARRUF VE HIZ

Asfalt plenti ihalesi için hazırlıkların tamamlandığını belirten Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Arif Kuş ise “Tesisimiz kurulup, üretime başlandığında, tüm mahallelerimizin yollarını, daha hızlı yenileyeceğiz. Müdürlüğümüz, özel firmalara bağlı çalışmaktan kurtulurken, ciddi oranda da tasarruf sağlayacak.”


Milliyet




Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Antalya Muratpaşa Belediyesi, 10 bin metrekarelik alanda asfalt üretim tesisi kuruyor. Döşemealtı Belediyesi ile yapılan protokolle, bu ilçede kurulacak olan asfalt üretim tesisinin inşaasına başlandı. 1 milyon 680 bin TL+KDV bedelle ihale edilen asfalt plenti (üretim tesisi) şubat ayı sonundan itibaren deneme üretimine başlayacak. Tesis saatte 160 ton üretim yapabilecek. 


Geri Dön