19 / 04 / 2024

Antalya Muratpaşa'da Bina Cephe Düzenleme 2. Etap ihalesi yapıldı!

Antalya Muratpaşa'da Bina Cephe Düzenleme 2. Etap ihalesi yapıldı!

Muratpaşa Belediyesi’nce başlatılan Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme 2. etap çalışma ihale yapıldı. Çalışmalar kapsamında, 40 binanın, 58 bin metrekarelik cephesi, Akdeniz renkleri ile boyanacak.



Muratpaşa Belediyesi’nce başlatılan Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme 2. etap çalışma ihale yapıldı.

Kent estetiği ve birliğinin sağlanması için Muratpaşa Belediyesi’nce başlatılan, Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme (bakım ve onarım) Projesi’nin ikinci etabını içeren ihale yapıldı. Muratpaşa Belediyesi, Mimarlar Odası, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliği ile yürütülen çalışmalar kapsamında, 40 binanın, 58 bin metrekarelik cephesi, Akdeniz renkleri ile boyanacak.

Kızıltoprak ve Yüksekalan Mahalleleri’nin, Mevlana Caddesi’ne cepheli binaları içeren ikinci etap ihale sonrası; firmaya, bu hafta içinde yer teslimi yapılacak. Yer tesliminin ardından da, firma; 40 binayı, beyaz, turkuaz, mor, mavi ve yeşil gibi Akdeniz renkleri ile boyayacak. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgenin, sadece Muratpaşa’ya değil kente de örnek olacağını söyledi.



Hürriyet 


Geri Dön