26 / 04 / 2024

Antalya Panorama Evleri'nde ilk etap 2017'de teslim!

Antalya Panorama Evleri'nde ilk etap 2017'de teslim!

Ulu Grup tarafından Masadağı’nda inşaa edilen Panorama Evleri, çağdaş konut yapılarıyla ev anlayışına yeni bir soluk getirirken, Antalya’nın çehresinin değişimine de önemli katkıda bulunuyor



Güçlü grupların girişimleri ile hemen her gün yeni temellerin atılıp, çağdaş yapılarla yükselen bir şehir haline gelen Türk turizminin başkenti Antalya, bugünlerde dünya kenti unvanına uygun bir dönüşüm yaşıyor. Ulu Grup tarafından Masadağı’nda inşaa edilen Panorama Evleri, çağdaş konut yapılarıyla ev anlayışına yeni bir soluk getirirken, Antalya’nın çehresinin değişimine de önemli katkıda bulunuyor. Profesyonel kadrosu ve farklı projeleriyle inşaat sektöründe 1990 yılından bu yana hizmet veren Ulu Grup, 2003 yılında Ulu Grup adıyla kurumsal kimliğine kavuşarak faaliyet alanını inşaat, turizm, tarım ve Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB) hizmetlerini de ekleyerek genişletme yoluna gitti.

 

Antalya’nın yükselen değeri

Dünya markası olmuş beş yıldızlı otel inşaatları başta olmak üzere iş merkezleri, hastaneler, okul, alt yapı-üst yapı ve çevre düzenleme gibi faaliyetleriyle ülkeye ve Antalya’ya değer katmaya devam eden Ulu Grup, Mersin’in Gülnar-Ortaburun turizm merkezinde hizmete açtığı Ulu Resort Hotel ile de başarılarından söz ettiriyor. Bugün dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan Ulu Grup, 2010 yılında başlattığı topraksız tarım faaliyetleri ile de arılı domates üretimine başladı. İnşaat sektöründe, taahhütlerin eksiksiz yerine getirildiği projelere imza atarak güvenilir markalar arasındaki yerini alan Ulu Grup’un yaptığı Panorama Evleri ise Antalya’nın yükselen değeri olmaya devam ediyor.


 


Türkiye’nin ilk aidatsız sitesi

Akdeniz’in doyumsuz manzarasına sahip Panorama Evleri, kentin içinde ve kentin gürültüsünden uzak, 5 derece sıcaklık ve 5 derece nem farklıyla sahili ve yaylayı panoramik olarak yaşatıyor. Türkiye’nin ilk aidatsız sitesi olma özelliğinin yanı sıra 1100 metrekare sosyal alanı, 500 m2 yüzme havuzu, kafeterya, açık-kapalı otoparkı, jeneratör sistemi, fitness, sauna ve çocuk kreşi ile ilgi çekmeye devam ediyor. Satış sonrası 5 yıl teknik servis desteği ve minimum 5 yıl olmak üzere kira garantisi veren Panorama Evleri, satış sonrasında da destek sunmaya devam ediyor



Yeşilin ve mavinin muhteşem uyumu

Şehrin bunaltıcı sıcağından ve neminden uzakta, yeşilin ve mavinin muhteşem uyumuna şahit olunabilecek Panorama Evleri’nin temelleri 13 Ocak 2016’da atıldı. İki kısımdan oluşan Panorama Evleri’nin birinci etabı 10 blok 152 daireden ibaret olup, en geç 2017 yılının sonunda teslim edileceği bildirildi. İkinci etabı ise 9 blok 159 daireden oluşuyor. İkinci etabı 2018’in sonunda teslim edileceği belirtilen Panorama Evleri, kişiye özel ödeme kolaylığı sağlarken, lansman ve avantajlı fiyatlarıyla da alıcılarıyla buluşuyor. 


Akdeniz Manşet 




Haber Posta Akdeniz Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ulu Grup tarafından Masadağı'nda inşaa edilen Panorama Evleri, çağdaş konut yapılarıyla ev anlayışına yeni bir soluk getirirken, Antalya'nın çehresinin değişimine de önemli katkıda bulunuyor. Güçlü grupların girişimleri ile hemen her gün yeni temellerin atılıp, çağdaş yapılarla yükselen bir şehir haline gelen Türk turizminin başkenti Antalya, bugünlerde dünya kenti ünvanına uygun bir dönüşüm yaşıyor. Ulu Grup tarafından Masadağı'nda inşaa edilen Panorama Evleri, çağdaş konut yapılarıyla ev anlayışına yeni bir soluk getirirken, Antalya'nın çehresinin değişimine de önemli katkıda bulunuyor. Profesyonel kadrosu ve farklı projeleriyle inşaat sektöründe 1990 yılından bu yana hizmet veren Ulu Grup, 2003 yılında Ulu Grup adıyla kurumsal kimliğine kavuşarak faaliyet alanını inşaat, turizm, tarım ve Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB) hizmetlerini de ekleyerek genişletme yoluna gitmiş sir şirket. 



Posta Akdeniz




Haber Milliyet Akdeniz Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ulu Grup tarafından Antalya Masadağı'nda 13 Ocak 2016'da temeli atılan Panorama Evleri'nin yapımına hızla devam ediliyor. İki kısım olarak planlanan Panorama Evleri'nin birinci etabı 10 blokta 152 daireden oluşuyor. 


Birinci etabının en geç 2017 yılının sonunda teslim edileceği belirtildi. Panorama Evleri'nin ikinci etabı 9 blokta 159 daireden oluşuyor, ikinci etabının 2018'in sonunda teslim edileceği açıklanan Panorama Evleri'nde, kişiye özel ödeme kolaylığı sağlandığı, avantajlı tanıtım fiyatlarıyla satışa devam edildiği bildirildi. 


Şehrin bunaltıcı sıcağından ve neminden uzakta, yeşilin ve mavinin muhteşem uyumunun sergilendiği Panorama Evleri'nde örnek dairenin hazır olduğu, satış sonrası 5 yıl teknik servis desteği ve minimum 5 yıl olmak üzere kira garantisi verildiği de kaydedildi. 




Milliyet Akdeniz


Geri Dön