18 / 04 / 2024

Antalya Shopping Days 1 Haziran'da başlıyor!

Antalya Shopping Days 1 Haziran'da başlıyor!

Antalya Alışveriş Günleri (Antalya Shopping Days) 1 Haziran’da başlayıp 16 Ağustos’ta sona erecek. 77 gün sürecek olan alışveriş günleri kazandıracak.



Antalya Tanıtım AŞ tarafından düzenlenen ve 1 Haziran’da başlayıp 16 Ağustos’ta sona erecek olan 77 gün süreli Antalya Alışveriş Günleri’nde (Antalya Shopping Days) alışveriş yapanlar 7’den 77’ye ödüller kazanacak.


Akra Barut Otel’de düzenlenen Alışveriş Günleri tanıtım toplantısına Antalya Tanıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Banu Okan Kavukçu, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Üyesi Halil Bülbül katıldı.


Hem tatil, hem hediye

Antalya Shopping Days süresince Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar Atalya genelinde yapılacak olan her 25 liralık alışverişe bir şans numarası verilecek. Şanslı Antalyalı ve Antalya ziyaretçileri, etkinlik sonunda dağıtılacak olan 7 Otomobil, 7 televizyon, 7 tablet, 7 klima, 77 bisiklet, 777 Antalyaspor forma ve atkısından birini kazanacak. 


07’nin 7’si alındı

Yusuf Hacısüleyman, basın toplantısında şunları söyledi: “Antalya Alışveriş Günleri, ATSO sponsorluğunda Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, ilçe ticaret ve sanayi odaları ve sivil toplum örgütlerinin desteğiyle gerçekleştirilecek. Organizasyonda Antalya’nın plaka kodu olan ‘07’den yola çıkıldı. Antalya’nın 7’si ana tema oldu. Amacımız ‘Antalya Alışveriş Günleri’ni bir marka haline dönüştürmek. Bu nedenle hediyelerimiz 7’li sayılardan oluştu, süre de 77 gün olarak belirlendi. Organizasyon sonunda yapılacak çekilişle 7 otomobil, 7 televizyon, 7 tablet, 7 klima, 77 bisiklet, 777 Antalyaspor forma ve atkısı dağıtılacak. 1 Haziran-16 Ağustos tarihleri arasında 77 gün sürecek alışveriş günlerine Türkiye’de faaliyet gösteren 28 bankadan 22’si katılıyor. Bu bankaların kartlarıyla Antalya genelinde alışveriş yapan, yani 07’li pos makinesinden kredi kartı geçen herkes, bu hediyelerden birini kazanma şansı elde edecek.” 


Milliyet


Geri Dön