24 / 04 / 2024

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.



Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınmak için parça parça sökümü tamamlandı. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, 2021 yılı sezonunda yeni ve daha geniş konsepti ile hizmet verecek. 

Milliyet'te yer alan habere göre; turizmin başkenti haline gelen Antalya'da 5 yıl önce açılan ve 400 binin üzerinde yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Ters Ev Aksiyon Parkı, 2021 sezonunda yeni konsepti ile yeni yerinde hizmete açılacak. Kundu bölgesinde 300 metrekarelik arazi üzerinde 120 metrekare büyüklüğünde inşa edilen Ters Ev, havalimanı yolu üzerindeki Kardeş Kentler Caddesi üzerinde genişletilmiş şeklinde hizmet verecek. Kapalı alanı 200 metrekare olması planlanan yeni Ters Ev'in yapımı Nisan ayında tamamlanacak. 

Ters Ev Aksiyon Parkı Kurucusu Kaan Karahan, “Ters Ev'in sökümünü gören yüzlerce kişi bize ulaşarak ne olduğunu soruyor. Biz de onlara size daha büyük ev hazırlıyoruz, birkaç ay içinde tekrar sizlerleyiz diyoruz. Ters Ev Aksiyon Parkı'nı daha büyük arazi üzerine, daha geniş olarak hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Antalya'daki ters eve tatilcilerden yoğun ilgi!


Geri Dön