19 / 04 / 2024

Antalya Zeytinköy'de tapu sevinci!

Antalya Zeytinköy'de tapu sevinci!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Zeytinköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde, Muratpaşa'da 'Çözülemez' denen sorunları çözdüklerini söyledi. 



Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Zeytinköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde, Muratpaşa'da 'Çözülemez' denen sorunları çözdüklerini ifade ederek, “Niyetimiz son derece temiz ve sadece sizlere hizmet etmek olduğu için, kafamız karışık olmadığı için hepsinde de başarılı olduk" diye açıklama yaptı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Muratpaşa Belediyesi, Yeşilldere Mahallesi ya da bilinen adıyla Zeytinköy'de yaklaşık 10 bin kişiyi ilgilendiren bin tapuyu düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim etti. Yeşildere Mahallesi'nde düzenlenen törene CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Muratpaşa Belediye Meclis üyeleri ve binlerce mahalleli katıldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, tapu dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, “Muratpaşa'mızda biliyorsunuz dosdoğru, sorunları çözmeye dönük insanların yararı içi bütün insanlarımızı eşit görerek her birine ayrı ayrı hizmet etmeye çalışan bir düzen kurduk. Bunun sonucunda 'Hiç çözülmez' denilen sorunları çözmek bize nasip oldu" diye açıklama yaptı. 

25 YILLIK İMAR VE TAPU SORUNU

Bu sorunların başında çok uzun yıllara yayılan ve 10 mahalleyi ilgilendiren Kırcami imar, yine uzun yıllardır devam eden Ermenek Mahallesi tapu sorunlarının geldiğini belirten Başkan Uysal, Zeytinköy Mahallesi'nde de 25 yıla uzanan bir imar ve tapu sorunun yaşandığını aktardı. Zeytinköy'de 27 ada parselini kapsayan, 181 futbol sahası büyüklüğündeki 190 bin metrekare alana ilişkin imar plan çalışmasının ağustos ayında tamamlandığını kaydeden Başkan Uysal, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nün de işlemlerini bitirmesinin ardından Zeytinköy'ün bugün bir bayramı yaşadığını söyledi.


Geri Dön