28 / 03 / 2024

Antalya'da DSİ inşaatları devam ediyor!

Antalya'da DSİ inşaatları devam ediyor!

DSİ Antalya 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, yapımı devam eden göl ve su projelerinin inşaatları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Özgür, "237 280 dekar tarım arazisini suya kavuşturarak çiftçimizin hayallerini gerçekleştireceğiz" dedi...




DSİ Antalya 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, yapımı devam eden göl ve su projelerinin inşaatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.


DSİ’nin bu yıl 60’ıncı yılını kutladığını belirten DSİ Antalya 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, “Dolayısı ile 2014 yılı bizim için daha da değerli ve hedefleri daha yüksek bir yıldır. Tarımın yaygın olduğu bu coğrafyada kalkınmanın sulama ile olduğunu biliyoruz. Antalya ilimizde özellikle sulu tarımının modern sistemler kullanarak yapıldığında son derece verimli neticeler elde edildiğini gözlemliyoruz. Bu doğrultuda inşaatı devam eden göl ve su projelerimiz ile 237 280 dekar tarım arazisini suya kavuşturarak Antalyalı çiftçimizin hayallerini gerçekleştirme gayreti ve çabası içerisindeyiz” dedi.


Özgür; Antalya’da 2014 yılında bitirilmesi hedeflenen inşaatların tamamlanarak Antalyalı vatandaşların istifadesine sunulacağını belirterek, yapımı devam eden göl ve su inşaatlarında incelemelerine de devam ettiklerini kaydetti.



Milliyet


Geri Dön