26 / 04 / 2024

Antalya'da mesleki yeterlilik belgesi eğitim alanı için arsa satışı!

Antalya'da mesleki yeterlilik belgesi eğitim alanı için arsa satışı!

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, seçim döneminde verdiği sözü tuttu ve mesleki yeterlilik belgesi eğitimi alanı için 370 metrekare arsa satın aldı.



Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, seçim döneminde verdiği sözü tutup, mesleki yeterlilik belgesi eğitimi alanı için 370 metrekare arsa satın aldı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Oda Başkanı Hasan Ülkü, ilçe halkına daha iyi hizmet vermek için yönetime gelmesinin ardından bazı ek tedbirler alarak odaya yeni bir arsa kazandırma çabası içine girdiklerinden bahsetti. Hasan Ülkü, "Oda üyelerinden toplanan aidatlarla merkezi bir konumdan mesleki yeterlilik belgesi eğitimi alanı için 370 metrekare arsa satın aldık. Mesleki yeterlilik eğitimleri için bu alanı kullanacağız" diye konuştu. Burada daha iyi hizmet verdiklerinden bahsedne Ülkü, konu hakkında kendilerine destek veren tüm yönetim kurulu üyelerine ve oda üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.

Hasan Ülkü, yönetimiyle beraber arsanın tapusunu Korkuteli Tapu Müdürlüğünden teslim aldı.


Geri Dön