25 / 04 / 2024

Antalya'da Teknosa açılışı büyük ilgi gördü!

Antalya'da Teknosa açılışı büyük ilgi gördü!

Antalya'da açılan Teknosa Exxtra mağazasından alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde mağaza önünde uzun kuyruk oluşturdular



Teknosa, Antalya'daki sekizinci mağazasının kapılarını bugün sabah 05.00'de Özdilekpark Alışveriş Merkezinde açtı. Açılışa büyük ilgi gösteren vatandaşlar, 2 bin 100 metrekarelik bir alanda, 6 bine yakın ürün çeşidinin yer aldığı Teknosa Exxtra'ya girebilmek için bir gün önceden sıraya girdiler. Teknosa Exxtra'dan ilk alışverişi yapabilmek için saatlerce bekleyen vatandaşlar, daha sonra güvenlik önlemleri altında içeriye alındı. Yüzde 50'ye varan indirimlerin yer aldığı mağazada vatandaşlar en büyük ilgiyi LCD televizyon, cep telefonları ve dizüstü bilgisayarlara gösterdi.

"ÇOK FARKLI ÜRÜN ÇEŞİDİMİZ YER ALIYOR"
Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, gazetecilere yaptığı açıklamada, Teknosa'nın Türk tüketicisinin beklentileri yönünde hizmet anlayışını belirlediğini, hem büyümeye hem de tüketicilerin yüzünü güldürmeye devam ettiğini söyledi.

Yaptıkları her açılışın, herkese teknolojiyi taşıma hedefine kendilerini bir adım daha yaklaştırdığını belirten Nane, "Bugün Türkiye genelinde 229'uncu mağazamızı açtık. 2008 yılında yarattığımız Teknosa Exxtra konseptli mağazamızı Antalya'ya taşıdık. Burada tüketiciye daha iyi alışveriş yapmayı hedefliyoruz. Çok farklı ürün çeşidimiz yer alıyor. Hem hizmet hemde ürün çokluğunu bir arada yaşanacak" dedi.

İndirim kampanyasının düzen ve intizamlı bir şekilde gerçekleştiğini dile getiren Nane, vatandaşların nezih bir ortamda, izdiham olmadan rahatça alışveriş yaptığını kaydetti.

Dizüstü bilgisayar, cep telefonu, ev aletleri gibi ürünlerde yüzde 50'ye varan indirimler yaptıklarını belirten Nane, indirimin ürünlerin bitene kadar devam edeceği söyledi.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Teknosa'nın Özdilek Park AVM açılışında kuyruk oluştu

Teknosa'nın Antalya'da sabah saat 05.00'te açtığı mağazanın önünde geceden itibaren bir kilometrelik müşteri kuyruğu oluştu

Yüzde 50'ye varan indirimlerle yapılan açılışa Antalyalılar büyük ilgi gösterdi. 30 kişilik gruplar halinde mağazaya alınan müşterilerden hızla alışverişlerini tamamlanmaları istendi.

Teknosa'nın Kepez ilçesindeki Özdilek Park alışveriş merkezinde açtığı 2 bin 100 metrekarelik Exxtra mağazasında 6 bin çeşit ürün bulunuyor. Teknosa Genel Müdürü Mehmet Tevfik Nane, ilgiden memnun olduklarını belirtterek, "Cep telefonundan kişisel bakım ürünlerine kadar her ürünümüzde, indirim uyguladık. O nedenle yoğun ilgi gördük" dedi.
Milliyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Teknosa Antalya açıldı, kuyruk oldu 

Antalya'da Özdilek AVM'de 2 bin 100 metrekarelik alanda 6 bine varan ürün çeşidiyle hizmet veren Teknosa Exxtra'nın açılışı dün sabaha karşı 05.00'da yapıldı.

Teknosa Exxtra içerisinde yer alan ürünlerde açılışa özel yüzde 50'ye varan indirimler yapıldı. Açılışta ürünlerin indirimli satılacağını duyan vatandaşlar, bu ürünleri almak için akşam 19.00'dan itibaren alışveriş merkezi önünde toplandı. Alışveriş merkezi önünde yaklaşık bir kilometrelik kuyruk oluşturan vatandaşlar, dizüstü bilgisayar ve LCD televizyonlara yoğun ilgi gösterdi.
Star


Geri Dön