18 / 04 / 2024

Antalyalı hayırseverden Kemer'e 24 derslikli okul!

Antalyalı hayırseverden Kemer'e 24 derslikli okul!

Mart ayında 24 derslikli okulun protokolünü Antalya Valiliğinde imzalayan hayırsever Kemer, Korkuteli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesine yapılması planlanan 24 derslikli okulun ihalesinin yapıldığını ve inşaatın kısa süre içinde başlayacağını söyledi.



Antalya’nın Korkuteli ilçesinde hayırsever iş adamı Mustafa Kemer, adına yaptıracağı ortaokulun inşaatına başladı.

Mart ayında 24 derslikli okulun protokolünü Antalya Valiliğinde imzalayan hayırsever Mustafa Kemer, Korkuteli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesine yapılması planlanan 24 derslikli okulun ihalesinin yapıldığını ve inşaatın kısa süre içinde başlayacağını söyledi.

Mustafa Kemer, okulu gelecek eğitim öğretim sezonuna yetiştirmedi hedeflediklerini belirterek, " Korkuteli benim ilçem. Buradaki eğitime katkı sağlamak için maddi manevi elimden gelen bütün çabayı göstermeye hazırım. Eğitim için yaptığımız hizmetlerimiz devam edecek. İlçeye kazandırılacak olan okulumuz hayırlı olsun" dedi.

Hayırseverlerin ilçede her yıl okul yaptırdığını kaydeden İlçe Milli Eğitim müdürü Ahmet Kocagöz, “ Her yıl ilçede az birkaç eğitim yatırımı bulunuyor. Bu inşaatların tamamlanmasıyla eğitimde altyapı eksikliğimiz giderilmiş olacak. Önümüzdeki günlerde 24 derslikli “Mesude-Erol Memioğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Hayırsever İş Adamı İrfan Önal tarafından yapılan Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulunu eğitim öğretime kazandıracağız. Bunların yanında Yelten Mahallesi’nde yapımı devam eden ve Merhum Halil Dal’ın eşi Kadın Dal, oğlu Yüksel Dal ile birlikte yaptırmış olduğu 8 derslik, yine Sülekler Mahallesindeki Şehit Semih Aldemir İlköğretim Okulu yıkılarak yerine 16 derslikli bir okul yapımı devam ediyor.

72 derslikli okulların inşaatları bitmesi halinde çocuklarımızın hayat alanı olan oyun parkları ve basketbol sahası da yapılacak” diye konuştu.



Hürriyet 


Geri Dön