25 / 04 / 2024

Antalyaspor Tesisleri, Döşemealtı'nın cazibesini artırdı!

Antalyaspor Tesisleri, Döşemealtı'nın cazibesini artırdı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Döşemealtı'nda yapımını sürdürdüğü Antalyaspor'un yeni kamp ve spor tesisleri, bölgenin cazibesini de artırdı.



Antalyaspor tesisleriyle birlikte yıllardır açılamayan yollar asfaltlandı. Bölgeye yapılan altyapı hizmetleri de hız kazandı. Bu gelişme, tesislerin bulunduğu semtteki arsa fiyatlarını da artırdı. Bölgedeki arsalar Antalyaspor tesislerine olan yakınlığına da dikkat çekilerek pazarlanmaya başlandı. Daha önce ortalama 300 lira civarında olan bölgedeki arsa metrekare fiyatı, tesislerin yapılıp yolların asfaltlanmaya başlanmasıyla 1000 liranın üzerine kadar çıktı. 


Modern mimariye sahip Antalyaspor Tesisleri yaklaşık 25 milyon liraya mal olacak. 18 bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 134 bin metrekare alanı kapsayacak tesislerde 4 futbol sahası, 2 küçük futbol sahası, antrenman sahası, kamp alanlı konaklama tesisleri, konforlu sporcu odaları, 1000 kişilik kapalı tribün, çok amaçlı kapalı spor salonu, tenis kortu, halı saha, Antalyaspor Futbol Okulu, fizyoterapi ve fizik tedavi merkezleri, futbol ve diğer branşlara uygun tam donanımlı fitness salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, jakuzi, fizik tedavi havuzu, SPA, çok amaçlı toplantı ve konferans salonları, restoranlar ve eğlence merkezleri olacak.



Hürriyet 


Geri Dön