26 / 04 / 2024

Antasya Residence projesinde yüzde 1 KDV avantajı!

Antasya Residence projesinde yüzde 1 KDV avantajı!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antasya Residence

TEM Ümraniye kavşağında yükselen Antasya 2015'in ikinci yarısında teslim edilecek. Yarısı satılan projede, yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.Antasya Residence projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor.



TEM Ümraniye kavşağında yükselen Antasya 2015'in ikinci yarısında teslim edilecek. Yarısı satılan projede, yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.


Antasya Residence projesinin bölgede Antrium Residence'tan sonra yapacakları ikinci proje olduğunu belirten Mehmet Okay, şunları söyledi: "Antrium projesinin başarısının bu projede de gerçekleşeceğine inanıyoruz. Yüksek katlı bina konusunda tecrübeli kadro ve taşeronlarımızla projeye başladık. Konum olarak hem şehrin içinde, hem dışında diyebileceğimiz bölge, yanındaki iş merkezi ve banka merkezleriyle gelecek açısından da umut vaat ediyor. Ant Yapı'nın yönetim merkezinin de bu bölgede olması bizim açımızdan ayrı bir önemde. Planlamamız, iki yıllık bir inşaat sürecini gerektiriyor. Şu an Antasya inşaatında 30'uncu kat seviyesini geçmiş bulunuyoruz. Projenin konut, AVM ve ofis bloklarını içeren bir kompleks içerisinde bulunması, tüm taraflar açısından avantaj sağlıyor. Satışlarda gözlemlenen hareket de bu yargıyı doğrulayan nitelikte."  Ant Yapı  tarafından inşaatı devam eden Antasya Residence, müşterilerine yüzde 1 KDV avantajı sunuyor. Bunun yanında banka kredisi kullanmadan doğrudan Ant Yapı'ya borçlanmak isteyenler yüzde 25'ini peşin ödedikten sonra kalan kısmını 2016 sonuna kadar vadelendirebiliyor. Daha uzun vade seçenekleri için anlaşmalı bankalardan Ant Yapı garantörlüğü ile 120 aya kadar taksit seçeneklerinden yararlanmak da mümkün. Antasya Residence, Akasya Yapı'nın yaklaşık 50 dönüm arsası üzerinde geliştirdiği konut, olis ve alışveriş merkezinden oluşan karma projenin konut bloğu olarak ortaya çıkıyor. Bu karma yapı içerisinde 42 [o kat ve 617 bağımsız bölümden oluşan konut bloğunda, standart kat planlarındaki 1+1 (74 metrekare) ve 2+1 (110 metrekare) dairelerin yanısıra birleştirme imkanı sunan modüler sistem sayesinde daha büyük konut alternatifleri elde etmek de mümkün. 


'Ümraniye tesadüf değil' 

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, projede bulunan avlu, park alanı, kapalı otoparklar, teknik mahaller, önetim ofisleri, obi, üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, spor merkezi, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, sauna ve buhar odasından oluşan sosyal tesisin hayatı kolaylaştıracağını söyledi. Proje için Ümraniye'yi seçmelerinin tesadüf olmadığına dikkat çeken Okay, "İstanbul'un sürekli gelişen inşaat alanları içinde en çok gelecek vaat eden bu semtin değerini çoktan saptamıştık. Asya yakasında, her iki köprüye açılan yolların kavuştuğu noktada, orman yeşilliği ve temiz havası içinde,  Marmaray  ve metro gibi ulaşım olanaklarının tam kalbindeki Ümraniye, tam da Ant Yapı'nın yapılmazı yapmak felsefesiyle uyum içinde bir bölge" dedi. 


Milliyet Emlak Rehberi 


Ant Yapı  Antasya Residence  iletişim

Tel : 0216 630 68 68

Web: www.antasya.com.tr



projeye sor



Geri Dön