20 / 04 / 2024

Anthill'de 250 bin dolara! Yüzde 65'i satıldı!

Anthill'de 250 bin dolara! Yüzde 65'i satıldı!

 Satışların yüzde 65 seviyelerinde olduğu Anthill'de yaşam eylülde başlıyor



Ant Yapı, Şişli'de İstanbul'un en yüksek binalarından birini yapıyor. "Anthill'den Uludağ görünüyor" dediler, inanmadım. Çıktım, Uludağ'ı gördüm. Eylülde ise Anthill'de kayak yapacağım

Proje Gezi-Yorum bu hafta İstanbul'un en yüksek yapılarından biri olan Şişli Bomonti'de yükselen 200 metrelik Anthill'deydi. Projeyi yurt dışında yüksek teknolojili binalar yapan ve burada edindiği tecrübeyi Türkiye'ye transfer eden Ant Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay ilegezdik. Satışların yüzde 65 seviyelerinde olduğu Anthill'de yaşam eylülde başlıyor. Kısa süre önce açılan Dolmabahçe - Bomonti Tüneli'ni kullanarak Balmumcu'dan yaklaşık 15 dakikada ulaştığımız Anthill'de Mehmet Bey'le B Blok'un 35'inci katında buluştuk. 200 metre yüksekliğindeki Anthill'de 54 konut katı ve seyir terası bulunuyor.

35 KATTA BALKON
39'uncu katta yer alan örnek daireleri geziyoruz. Projede 40'ıncı kata kadar, her katta 9 adet daire bulunuyor. Daireler modüler olarak tasarlanmış isteğe bağlı olarak 86 metrekare ile 300 metrekare arasında 1+1'den 5+1'e kadar daire tercihi bulunuyor. 40'ıncı kattan itibaren ise 700 metrekareye kadar tek kat loft daire olarak satılabiliyor. 1+1'lerin metrekare büyüklüğü 86 metrekare, salonda açık mutfak bulunuyor. Buranın net büyüklüğü 30 metrekare, yatak odasının büyüklüğü ise 18 metrekare. Bu daire projedeki en ucuz dairelerden biri fiyatı 250 bin dolar. 2+1 daire ise 111 metrekare. Mehmet Bey, dairelerin ankastre mutfak ve beyaz eşyalar ile birlikte teslim edildiğine işaret ediyor. Mutfak tezgahı, evyeler ve armatürlerin Vitra markalı olduğu dairelerde, Kurutmalı çamaşır makinnesi, Mini Fırın, mikro dalga, bulaşık makinesi ve buzdolabında ise Siemens ürünleri tercih edilmiş. Mehmet Bey, cama doğru ilerliyor ve pencerelerden birini açıyor. Hayretle baktığımı farkeden Mehmet Bey, Anthil'de diğer yüksek binalardan farklı olarak, 35'inci kata kadar pencerelerin açıldığını ve her dairede Fransız balkonların yer aldığını ifade etti.

Köpek balıklı akvaryum
Anthill'de 40 mağazalık butik bir çarşı ile 4 bin metrekarelik sosyal tesis bulunuyor. İstanbul'daki residencelarda yer alan tek akvaryum olan köpekbalığı akvaryum da burada. Birkaç ay sonra Anthill'de köpek balıkları eşliğinde çayınızı yudumlayabilirsiniz. Projenin ayırt edici özelliklerinden biride yaklaşık 200 metre uzunluğundaki kayak pisti. Burada eğitmenler eşliğinde kayak eğitimi verilecek, kayak ve snowboard yapılabilecek.

Eşyalı satışlar başlayacak
Mehmet Bey, örnek daireleri müşterilerin beğendiğini belirterek, bu aydan itibaren daire satışlarına dekorasyonlu seçeneği de dahil ettiklerini söyledi. Dekorasyon içinde tüm hareketli mobilyadan, aynaya kadar hepsi var. Mehmet Bey müşterilere dekorasyon seçeneği olarak, Türk, Alman, Fransız ve Alman İtalyan tasarım alternatifleri sunduklarını kaydetti.

BEĞENDİM
Daireler modüler sistem, istenirse birleştirilerek büyük daire olarak kullanılabiliyor. Bir yanda tarihi yarımada, diğer yanda yeni kent manzarası var. BREAM yeşil bina sertifikasına sahip. Merkezi konumu ile dikkat çekiyor. Engellilerle dost bir bina olarak projelendirilmiş.

BEĞENMEDİM
Çevresinde devam eden diğer projelerin gürültü ve görüntü kirliliği rahatsız edici. Lüks kategorisindeki projede bir heliport bulunmalıydı.
Sabah/Bülent Yoldaş

0212 232 42 32

www.anthillresidence.com


Geri Dön