19 / 04 / 2024

Antikaları korumak için çocuğa ayrı ev!

 Antikaları korumak için çocuğa ayrı ev!

Monaco’da bir yıl geçiren İngiliz kadın yaşadıklarını The Times gazetesine anlattı. Kadın, bazı ailelerin antikalarını korumak için çocuklarına ayrı ev açtığını öne sürdü!



İngiltere'de yayımlanan The Times gazetesi Monaco’nun iç yüzünü gözler önüne serdi. Gazeteye Jane Neuborn takma adıyla yazan bir İngiliz, çocuklar için düzenlenen 25 bin sterlinlik (72 bin TL) partileri, küçük çocuklarına ayrı ev açan aileleri tüm detaylarıyla anlattı. 

Bir yıl boyunca Monaco’da yaşayan Neuborn şimdi Londra'da ikamet ediyor. Fizyoterapistlik yapan Neuborn banka müdürü eşinin tayini üzerine Monaco’ya yerleştiklerini anlattı. Monaco’da 7 yaşındaki çocukların bile doğum günlerini gece kulüplerinde kutladığını söyleyen Neuborn bölgede aşırı alkol kullanımı ve aşırı cinsel ilişkinin hoş karşılandığını ancak kaldırımda çıplak ayakla gezmenin yasak olduğunu belirtti. İki çocuk annesi Neuborn aşırı botokslu kadınların ebeveynlerinden biri öldüğünde bile yüzlerini hareket ettiremediğini kaydetti. Neuborn’un iddiasına göre bazı ebeveynler evlerindeki antika mobilyalar zarar görmesin diye çocuklarına dadılarıyla yaşamaları için ayrı ev tutuyor. Ancak sabahları okul saatinde çocuklarını okula götürüyorlar.


Parti için 7 cüce

Neuborn tanıdığı bir annenin, kızının doğum gününde Pamuk Prenses temasını seçtiğini ve parti için Paris'ten 7 cüce getirttiğini anlattı. Neuborn’un iddiasına göre partiye toplamda 25 bin sterlin harcandı. 10 yaşındaki bir erkek çocuğunun partisi ise Jimmy’z adlı gece kulübünde yapıldı. Kadınların selülitten kurtulmak için haftada 5 kez masaj yaptırdığını aktaran Neuborn bazı estetik ameliyatlar için doktorların eve kadar getirtildiğini söylüyor. Plajlara günlük 60 sterlin (174 TL) ödenen Monaco’da bir salatanın fiyatı ise Londra’da yenen 3 öğüne bedel.


Milliyet


Geri Dön