26 / 04 / 2024

Antwell 150 milyon lira yatırımla inşa ediliyor!

Antwell 150 milyon lira yatırımla inşa ediliyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Antwell’in yaklaşık 150 milyon lira yatırımla inşa edildiğini ve aralık ayı itibarıyla dairelerin taşınmaya hazır olduğunu belirtti..



Ant Yapının değişen yaşam biçimlerine ve taleplere yanıt verebilmek için hayata geçirdiği projesi Antwell İyi Yaşam Evleri, aralıkta ilk üyelerini ağırlamaya başlıyor. Mobilyalı ve oturuma hazır kiralık daire seçenekleri ile alternatif oluşturan Antwell; her yaş için güvenli, konforlu ve sağlıklı bir hayata erişimi kolaylaştırıyor.

Antwell’in yaklaşık 150 milyon lira yatırımla inşa edildiğini ve aralık ayı itibarıyla dairelerin taşınmaya hazır olduğunu belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Antwell’i; zengin sosyal donatılar ve sosyal imkanların yanı sıra Acıbadem Sağlık Grubu’nun hizmetleriyle, sakinlerinin sağlık ihtiyaçlarına da yanıt verebilecek şekilde tasarladık. Projemiz yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Toplam 13 kattan oluşuyor ve tamamında 158 daire bulunuyor. Akıllı binamızda, engelli yaşamına uygun şekilde tasarlanan stüdyo; 1+1 ve 2+1 olmak üzere üç farklı daire seçeneği yer alıyor" dedi.

Milliyet'te yer alan habere göre; 7/24 tüm sağlık hizmetlerine erişim sunan proje. Acıbadem Sağlık Grubu ile hizmet sağlıyor. Antwell Genel Müdürü Esen Türkmen. Türkiye’de 65 ve üzeri yaştaki nüfusun hızlı arttığına dikkat çekerek projenin bu yaş grubunun ihtiyaçlarına göre tasarlandığına vurgu yaptı. Türkmer "Hayatın içinde olmayı, hobi ve ilgi alanlarına daha çok vakit ayırmayı eğitimlerine devam etmeyi isteye herkesin yaşamına kolaylık katacak bir proje" diye konuştu.

Web: https://www.antwell.com.tr/


Geri Dön