26 / 04 / 2024

Arap Yatırımcılar Sapanca'yı tercih ediyor!

Arap Yatırımcılar Sapanca'yı tercih ediyor!

Sapanca'da 20 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Kamışoğlu İnşaat özellikle Körfez ülkelerinde yaşayanlar için yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. Firmanın Sapanca'da bir çok projesi bulunuyor...





SAPANCA'da 1992 yılında Kamışoğlu İnşaat olarak faaliyette başlayan Sakarya Alkanlar ve Kamışoğlu beton şirketler grubu olarak faaliyetlerini sürdüren Kamışoğlu İnşaat özellikle Sapanca'da inşaak sektöründe önde gelen firmalardan biri olarak dikkat çekiyor. Son yıllarda körfez ülkelerinde yaşayanların tercin ettiği Sapanca'da bu yönde yatırımlar yapan Kamışoğlu inşaat şirket inşaat sektörünün yanı sıra gayrimenkul danışmanlığı faaliyetlerin de sürdürüyor. 


CAZİBE MERKEZİ OLDU 


Körfez ülkelerinde Sapanca'nm tanıtımını ve açılımım partnerleri olan Kuveytli İşadamı Abdullah Alrasdan ile birlikte gerçekleştiren Kamışoğlu İnşaat körfez ülkelerinde Sakarya'yı ve Sapanca'yı tanıtıcı ve cazibe merkezi haline gelmesinde aracı oluyor. Bir süre önce hayata geçirilen 3 ayrı proje ile toplam 152 villa yapmakta olan Kamışoğlu konutlanna en büyük ilgiyi Arap yatırımcılar gösteriyor. 


ÖNEMLİ PROJELER 


Yaptığı projeler ile körfez ülkelerinden birçok yatırmanın Sapanca ya gelmesini sağlayan projeler Sapanca bölgesinin sosyo ekonomik girdilerini canlandırıyor. Kamışoğlu inşaat yine Sapanca Kurtköy Dibektaşmda 112 daire, Dibektaş'ta 90 villa, İlmiye köyünde de 15 villa projesini de hayata geçirecek. Sapanca Gölü kenarında yaptırılan Metehan konaklarına projesi Kamışoğlu İnşaatın vitrine çıkmasına neden olan projelerinden biri. 


29 Ekim'de açılacak 

SAPANCA Kırkpınar Mahallesi'nde demiryoluna 400 metre mesafede yapılan konaklar ile 29 Ekim'de açılacak olan hızlı tren projesi ile birlikte İstanbul'dan 45 dakikada Metehan Konaklarına ulaşmak mümkün. İki tip olarak yapılan proje olarak 170 metrekare diğeri 230 metrekare kulanım alanına villaların bulunduğu sitede iki katlı restoran ve havuz da bulunuyor. 



Bahattin TIKNAZ/ Hürriyet


Geri Dön