19 / 04 / 2024

Arda Turan İstanbul'da akaryakıt istasyonu açacak!

Arda Turan İstanbul'da akaryakıt istasyonu açacak!

Türk futbolunun en başarılı ismi Arda Turan akaryakıt sektörüne giriyor. Opet ile bir yıllık anlaşma yaparak iki reklam filmi çeken Arda Turan, İstanbul’da da Opet akaryakıt istasyonu açmak için şirketten yer bekliyor.



Türk futbolunun dünyaca ünlü yıldızı Barcelonalı Arda Turan, Opet ile yeşil sahalardan akaryakıt sektörüne transfer oldu. Opet’le geçen aralık ayında yapılan işbirliği kapsamında bu yıl şirketin reklam yüzü Arda Turan olacak.


Bu kapsamda çekilen ilk reklam filmi önümüzdeki günlerde televizyon ekranlarında yer alacak, şimdiden çekimi tamamlanan ikinci film de haziran ayında Avrupa Kupası öncesi yayında olacak. Arda Turan’ın Opet’e transferi bundan ibaret değil, yıldız futbolcu tam manasıyla sektöre girmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda Opet’e gerekli başvuruları yapan Turan, yer tespitlerinin ardından İstanbul’da bir Opet istasyonu işletmeye başlayacak. Ünlü oyuncu bunun için çalışmaların devam ettiğini, İstanbul’da seçilecek bir bölgede istasyonu yakında açacaklarını söyledi. 


EN İYİLERLE ÇALIŞIYOR

Opet’in davetiyle gittiğimiz Barcelona’da 12 Mart Cumartesi günü Nou Camp’ta Getafe’ye attığı muhteşem gol sonrası bir araya geldiğimiz Arda Turan, birçok markadan teklif aldığını ancak Opet’in vizyonuyla uyuştuğu ve ortak noktaları olduğu için kabul ettiğini belirtti. Atletico Madrid’e transfer olduğunda hedefleri olan büyümek isteyen firmaları kabul ettiğini söyleyen Turan artık en iyileriyle çalıştığını vurguladı.



Hürriyet



Haber Sabah'ta şu şekilde yer aldı;


OPET, Barcelona'nın yıldız futbolcusu Arda Turan'la reklam anlaşması imzaladı. "Bizim de Arda gibi hedeflerimiz büyük" diyen Genel Müdür Ağca, yurtdışında satın almalara sıcak baktıklarını söyledi

OPET, dünyaca ünlü futbol kulübü Barcelona'ya transferiyle Türk futbolunun gururu haline gelen ve taraftarın 'el Turco' adını taktığı Arda Turan'la "Barselona'da Bir Gün" isimli reklam filmi çekti. Bu hafta gösterime girecek olan film, OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca ve Arda Turan'ın katılımıyla Barselona'da tanıtıldı. Filmde, yıldız futbolcunun hem ülkesi hem de akaryakıt firması OPET'in güleryüzlü kaliteli hizmet anlayışına olan özlemi, duygusal bir biçimde anlatılıyor. Aynı zamanda milli takımın da yakıt sponsoru olduklarını hatırlatan Cüneyt Ağca, "Türk futbolunun gururu Arda, Türkiye'de doğmuş Avrupa'da oynayan bir futbolcu. Futbol tarihinin en güçlü kulübü Barcelona'da oynaması bizim için ülke olarak bir gurur vesilesi. Biz de büyük hedefleri olan bir Türk markası olarak Arda'yla çok örtüştüğümüzü düşündük. Bu nedenle bu teklifi yaptık" dedi. Arda Turan ise, "OPET benim gibi başarı odaklı bir firma. Düşüncelerimizin örtüştüğünü görünce teklifi kabul ettim. Teklif geldikten kısa bir süre sonra el sıkıştık. İşbirliğinden dolayı son derece memnunum. Aramızda iyi bir uyum oluştu. Doğru bir anlaşma oldu" dedi. Bir yılda iki reklam filmini içeren anlaşma için ne kadar para aldığını söylemek istemeyen yıldız futbolcu, "Sadece Allah bereket versin diyelim" dedi. Bundan sonrası için de yeni anlaşmalar imzalayabileceklerini anlatan Turan, "Beko ve Lassa gibi Türk markalarının Barcelona sponsorlukları beni mutlu ediyor" diye konuştu. 


HEDEF YURTDIŞI 

2016'nın ilk iki ayını hedeflerine uygun olarak tamamladıklarını söyleyen Cüneyt Ağca ise bu dönemde 17.7'lik pazar payını koruduklarını belirtti. 2016 hedefleri için ilk çeyreğin önemli olduğunu vurgulayan Cüneyt Ağca, "Güçlü ve güven veren yapımızla, işimizde hızla ilerlemeye devam ediyoruz" dedi. Ağca, Avrupa'ya açılma planlarının olup olmadığıyla ilgili soruyu ise "Henüz somut bir şey yok ama neden olmasın? Kısmet diyelim" şeklinde yanıtladı. Koç Grubu'nun yurtdışına açılma stratejisi bulunduğu hatırlatılan Ağca, şu değerlendirmeyi yaptı: "Evet bu strateji bizim için de geçerli. Yurtdışına açılırsak da bunu en iyi şekilde yapmak isteriz. Şu anda düşünce aşamasında diyebiliriz." Mustafa Koç'un vefatıyla bu stratejinin değişip değişmediği sorusuna ise Ağca, şu yanıtı verdi: "Mustafa Koç'un bütün şirketlerin yurtdışındaki fırsatları değerlendirme vizyonu oluşmuştu. Ömer Koç'la birlikte bu hedefte değişiklik beklemiyorum." 


DEV YATIRIMLAR ŞİRKETİN TAKİBİNDE 

Yılın ilk ayında 13 yeni istasyonu hizmete açan OPET, şubat sonunda Sunpet markasıyla birlikte bu rakamı bin 450 şubeye çıkardı. Arda Turan'ın da bir OPET istasyonu açacağı bilgisini paylaşan Ağca, bunun için uygun yer arayışlarının sürdüğünü söyledi. 3'üncü Köprü ve yapımı devam eden İstanbul-İzmir Otoyolu'nun sektör için ciddi bir potansiyel yarattığını anlatan Ağca, "Burada en iyi şekilde yer almak istiyoruz. 2016'da pazar payımızı yüzde 18'in üzerine çıkarmayı hedeflerken, mevcut ağımıza 55 yeni istasyon eklemeyi planlıyoruz" dedi. 


PARAMI GAYRİMENKULE YATIRIYORUM

Türkiye'nin en çok kazanan futbolcusu unvanını elinde bulunduran Arda Turan, parasını nasıl değerlendirdiği sorusuna şu yanıtı verdi: "Ağırlıklı olarak gayrimenkul yatırımı yapıyorum. İstanbul'da birçok gayrimenkul aldım. Şimdi de Barselona ve Londra'da ev almak istiyorum." Gıda işinde büyümeye devam edeceğini söyleyen yıldız futbolcu, "Elimden geldiği kadar kuzenlerime ve arkadaşlarıma iş imkânı yaratıyorum. Bu benim için ç-ok önemli" diye konuştu. 


ARDA'YA BÖREK İKRAM EDİLİYOR

'Barselona'da Bir Gün' adını taşıyan filmde yıldız futbolcu, arabasıyla dolaşırken Barselona'da bir "OPET" istasyonuna rastlıyor. İstasyona giren Arda Turan, hem şaşkın hem de OPET'in güleryüzlü personeli, samimi ortamı, kaliteli hizmet anlayışı ve ürünlerinin yanı sıra 'Türk misafirperverliği' ile mutlu oluyor. Ertesi gün tekrar OPET'e giden yıldız futbolcu beklemediği bir sürprizle karşılaşıyor. Reklam filminde OPET'in 16 yıldır sürdürdüğü Türkiye'nin en uzun soluklu sosyal sorumluluk projesi "Temiz Tuvalet Kampanyası"na da vurgu yapılıyor. 


'SATILAN ŞİRKETLERİ DEĞERLENDİRECEĞİZ'

Cüneyt Ağca, Fransız Total'in Türkiye'den çekilme ve OMV'nin Petrol Ofisi'ni satış süreci ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Yurtiçinde bir satın alma düşünmediklerini anlatan Genel Müdür Ağca, "Yurtiçinde yeteri kadar yaygınız. Satın alma stratejik olarak da mantıklı değil ama bir bakmamız lazım" diye konuştu. Herkesin sektörden çekildiği bir ortamda büyümelerini nasıl sürdürdükleriyle ilgili olarak ise Ağca, şu değerlendirmeyi yaptı: "Evet böyle bir durum söz konusu. Ancak nasıl başardığımızı anlatamayız. Çünkü sırrımızı paylaşmış oluruz." 


Sabah


Haber Akşam'da şu şekilde yer aldı;



Türk futbolunun dünyaca ünlü yıldızı Barselonalı Arda Turan, OPET'le yeşil sahalardan akaryakıt sektörüne transfer oldu... OPET'le geçen aralık ayında yapılan işbirliği kapsamında bu yıl şirketin reklam yüzü Arda Turan olacak. Bu kapsamda çekilen ilk reklam filmi de önümüzdeki günlerde televizyon ekranlarında dönmeye başlayacak, şimdiden çekimi tamamlanan ikinci film de haziran ayında Avrupa Kupasını karşılarcasına seyirciyle buluşacak. Tabii en başta bahsettiğimiz 'transfer' meselesi bundan ibaret değil, yıldız futbolcu tam manasıyla sektöre girmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda OPET'e gerekli başvuruları yapan Turan, yer tespitlerinin ardından İstanbul'da bir OPET istasyonu işletmeye başlayacak. Ünlü futbolcu, yer araştırmalarının devam ettiğini, İstanbul'da seçilecek bir bölgede istasyonu yakında açacaklarını söyledi. 


TÜRK MARKALARI PEŞİNDE

OPET'le yaptığı reklam anlaşması kapsamında Barselona'da bir araya geldiğimiz ünlü yıldız Turan, birçok markadan reklam teklifi aldığını ancak OPET'in vizyonuyla uyuştuğu ve ortak noktaları olduğu için kabul ettiğini belirtti. Turan, "Bana uygun, ortak güç gösterisi yapabileceğim markaları tercih ediyorum. OPET de öyle" değerlendirmesini yaptı.  


GAYRİMENKULE YATIRIYOR

Yatırımlarını da sorduğumuz Turan, şunları söyledi: "Kazanıyorum, Allah bereket versin... Paramı gayrimenkule yatırıyorum. İstanbul'dan ev aldım. Barselona ve ardından Londra'dan da alacağım. Paramı profesyoneller yönetiyor. Finansal danışmanlıktan sosyal medyaya kadar yaklaşık 18 kişilik ekibim var. Her işimi profesyonellerle yönetiyorum." Barselona'ya gelen her Türk'ün kendisine büyük destek olduğunu anlatan Turan, "Türk markalarının ilgi ve destekleri burada kendimi çok güçlü hissettiriyor" dedi.


Vakıf kurup kızları okutacak

Turan'ın menajeri Ahmet Bulut da, Barselona'daki oyuncuların her yıl gelirlerinin yüzde 1'ini bağış yaptığını söyledi. Bulut, bir projelerini de şöyle anlattı: "Hem yapmamız gereken bu bağış hem de Arda'nın diğer bağışları için bir yardım vakfı kurmayı düşünüyoruz. Arda Turan Vakfı için İstanbul'da araştırma yapıyoruz. Başta kız çocuklarının okuması için fon toplanacak."


Rol arkadaşı İspanyol dede

ARDALI Opet reklamlarının ilki önümüzdeki günlerde yayına girecek. 'Barselonada Bir Gün' adlı filmde Arda'nın Türkiye özlemine dikkat çekiliyor. Filmde Turan'a 90 yaşında İspanyol bir 'dede' eşlik ediyor. Arda'nın "Anlamıyorsun dede" sözü ise filmde büyük ilgi görüyor. İkinci reklam filmi de 'Kaçan Otobüs' adıyla OPET'in Avrupa Kupası yolundaki Milli Takım'a destek mesajını içerecek. 


OPET'İN HEDEFİ AVRUPA: SATIN ALMALAR OLABİLİR

Anlaşmalarının bir yıllık olduğunu belirten OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca da, toplamda iki reklam filmi olacağını ancak bunun uzayabileceğini de vurguladı. Ağca, "Başarı, marka olmak, çalışkanlık... Bu noktalarda Arda'yla çok benziyoruz. Aralıkta kısa sürede el sıkıştık. Bizim de OPET olarak Avrupa'ya açılma planlarımız var. Somut bir adım yok ancak hedeflerimiz bu yönde. Yurtdışında satın almalar da olabilir" dedi. Bu yıl 10 yeni noktada istasyon açacaklarını belirten Ağca, 3. köprü ve  İzmir  İstanbul otoyolu güzergahlarına baktıklarını anlattı.


2.5 yılda 10 lokanta gelecek

Kısa süre önce girdiği yeme içme sektörüne de değinen Turan, şöyle devam etti: "Arşiv lokantası şubeleşecek. Çok beğenildi, samimi bir mekan oldu. Bu alanda şubeleşerek büyüyeceğiz. 2.5 yılda 10 lokanta açmayı planlıyoruz. İlk Arşiv Şişli'de açıldı. İkincisi Ümraniye'de olacak. Arkadaşlarım, kuzenlerim ilgileniyor. Onlara ufak ufak hisseler paylaştıracağım."


En iyilerle çalışıyoruz

HER türlü işbirliğinde en iyilerle çalışmayı ilke edindiklerini anlatan OPET Genel Müdürü Ağca, "Bugüne kadar Tarkan, Cem Yılmaz, Ajda Pekkan gibi isimlerle projelere imza atan bir marka olarak Türkiye'nin Barselona'daki gururu Arda Turan'la işbirliği yapıyoruz. Bu bizim için mutluluk verici" dedi.


Akşam 


Haber, Habertürk'te şu şekilde yer aldı;


Avrupalı iki akaryakıt şirketi Total ve OMV Türkiye’den çıkmaya hazırlanırken, Koç Holding şirketlerinden OPET, Avrupa’ya açılmak için fırsat araştırıyor. İspanya’nın Barcelona takımında oynayan milli futbolcumuz Arda Turan ile iki reklam filmi içeren bir yıllık anlaşma imzalayan firma, İstanbul ve Barcelona’da çektiği ilk reklam filmi ile bu planın ilk sinyalini verdi. Reklam filminde Arda Turan, Barcelona’da OPET istasyonuna rastlıyor. Ancak ertesi gün istasyonu yerinde bulamıyor.


‘ORGANİK BÜYÜYECEĞİZ’

OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, Avrupa’daki başarısı nedeniyle ünlü futbolcuyu seçtiklerini söyledi. Ağca “Avrupa’da bir satın almaya mı hazırlanıyorsunuz?’’ sorusuna ise henüz netleşen bir durum olmadığı yanıtını verdi. Ağca bu yıl organik büyümeye devam edeceklerini söyledi. OPET markası ve Arda Turan isminin birçok ortak özelliği olduğunu ifade eden Ağca “Hem OPET hem Arda Turan; genç, başarılı, çalışkan, yenilikçi, dinamik, çalışkan, enerjik, samimi, güler yüzlü, topluma duyarlı ve saygılı” diye konuştu.

Çekimlerinin bir kısmı Barcelona’da yapılan reklam filmi Arda Turan’ın da katılımıyla Barcelona’da tanıtıldı. Arda Turan’ın hem ülkesine hem de OPET’in hizmet anlayışına özlemi anlatılan reklam filminde OPET’in 16 yıldır sürdürdüğü sosyal sorumluluk projesi Temiz Tuvalet Kampanyası’na da vurgu yapıldı. Mayıs ayında yayınlanacak ikinci film ise Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar Resmi Akaryakıt Tedarikçisi olan OPET’in Avrupa Kupası yolundaki Milli Takım’a destek mesajları içerecek.


'TÜRKİYE'DE 55 İSTASYON AÇACAĞIZ'

Ağca, ocak-şubat aylarında 17.7’lik pazar payını koruduklarını belirterek, ‘‘Sektörün hareketlilik yaşadığı 5 yıllık sözleşme yenileme süreci sonunda hem bayi sayımızı, hem de satış hacmimizi artırdık. Yılın ilk ayında 13 yeni istasyonu hizmete açtık Şubat sonu itibarıyla OPET’in istasyon sayısı 1021’e ulaştı’’ dedi. 2016’da pazar payını yüzde 18’in üzerine çıkarmayı hedeflediklerini aktaran Ağca ‘’Mevcut ağımıza 55 yeni istasyon eklemeyi planlıyoruz” dedi.


'GÜNDE 1 MİLYON KİŞİ AĞIRLIYORUZ'

Cüneyt Ağca, 2016 yılının ilk iki ayını hedeflerine uygun olarak tamamladıklarını söyledi. İstasyon sayıları konusunda da bilgi veren Ağca, OPET ve Sunpet olarak iki markaları bulunduğunu kaydetti. Cüneyt Ağca, ‘’Halen 1021 OPET, 430 Sunpet istasyonu olmak üzere toplam 1451 bayi ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. İstasyonlarımızda günde yaklaşık 500 bin araç, 1 milyon kişiyi ağırlıyoruz” diye konuştu.

LONDRA VE BARCELONA'DA EV SAHİBİ OLMAK İSTİYOR


OPET’in reklam filminin tanıtımında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arda Turan yatırımları konusunda ipuçları verdi. Arda Turan, Opet ile işbirliği konusunda “Eğer sektörün bir Şampiyonlar Ligi olsaydı OPET yüzde yüz kupayı kaldırırdı” değerlendirmesinde bulundu. Anlaşmanın tutarı konusunda bilgi vermeyen Arda Turan “Bereket versin” demekle yetindi. Turan, İstanbul’da OPET istasyonu açmak için girişimde bulunduklarını, şirketin değerlendirmesini beklediklerini söyledi. Arda Turan, gayrimenkul yatırımlarına da devam edeceğini Barcelona ve Londra’dan ev almak istediğini aktardı. Turan yatırımlarını danışmanlarının yönettiğini belirterek “Ben sadece futbolcuyum” diye konuştu.


Habertürk



Haber 15 Mart 2016 tarihli Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Türk futbolunun dünyaca ünlü yıldızı Barcelonalı Arda Turan, Opet ile yeşil sahalardan akaryakıt sektörüne transfer oldu. Opet’le geçen aralık ayında yapılan işbirliği kapsamında bu yıl şirketin reklam yüzü Arda Turan olacak.


Bu kapsamda çekilen ilk reklam filmi önümüzdeki günlerde televizyon ekranlarında yer alacak, şimdiden çekimi tamamlanan ikinci film de haziran ayında Avrupa Kupası öncesi yayında olacak. Arda Turan’ın Opet’e transferi bundan ibaret değil, yıldız futbolcu tam manasıyla sektöre girmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda Opet’e gerekli başvuruları yapan Turan, yer tespitlerinin ardından İstanbul’da bir Opet istasyonu işletmeye başlayacak. Ünlü oyuncu bunun için çalışmaların devam ettiğini, İstanbul’da seçilecek bir bölgede istasyonu yakında açacaklarını söyledi. 


EN İYİLERLE ÇALIŞIYOR

Opet’in davetiyle gittiğimiz Barcelona’da 12 Mart Cumartesi günü Nou Camp’ta Getafe’ye attığı muhteşem gol sonrası bir araya geldiğimiz Arda Turan, birçok markadan teklif aldığını ancak Opet’in vizyonuyla uyuştuğu ve ortak noktaları olduğu için kabul ettiğini belirtti. Atletico Madrid’e transfer olduğunda hedefleri olan büyümek isteyen firmaları kabul ettiğini söyleyen Turan artık en iyileriyle çalıştığını vurguladı.


Arda Turan, “Bana uygun, ortak güç gösterisi yapabileceğim markaları tercih ediyorum. Opet de öyle” dedi. Barselona’da çok rahat yaşadığını vurgulayan Turan, başlarda İspanya”daki ekonomik krizi ciddi olarak hissettiğini ancak son dönemde ekonominin toparlandığını anlattı. 


LONDRA’DAN DAİRE ALACAK

Yatırımlarını da sorduğumuz Turan, şunları söyledi: “Kazanıyorum, Allah bereket versin... Paramı gayrimenkule yatırıyorum. İstanbul’dan ev aldım. Barselona ve ardından Londra”dan da alacağım. Paramı profesyoneller yönetiyor. Finansal danışmanlıktan sosyal medyaya kadar yaklaşık 18 kişilik ekibim var. Her işimi profesyonellerle yönetiyorum.” Barselona’ya gelen her Türk’ün kendisine büyük destek olduğunu anlatan Turan, “Türk markalarının ilgisi ve destekleri kendimi çok güçlü hissettiriyor. Destek oluyorlar” diye konuştu. 


2.5 YILDA 10 ‘ARŞİV’

KISA süre önce girdiği yeme içme sektöründe de işlerin iyi gittiğini kaydeden Arda Turan, şöyle devam etti: “Arşiv Lokantası şubeleşecek. Çok beğenildi, samimi bir mekan oldu. Bu alanda şubeleşerek büyüyeceğiz. 2.5 yılda 10 lokanta açmayı planlıyoruz. İlk Arşiv Şişli’de açıldı. İkincisi Ümraniye’de olacak. Arkadaşlarım, kuzenlerim ilgileniyor. Onlara ufak ufak hisseler paylaştıracağım. Lidyana’mız var o da iyi gidiyor.”


Arda Turan, Hürriyet muhabiri Şebnem Turhan'ın sorularını yanıtladı.


Opet Avrupa’ya açılacak

ARDA ile anlaşmalarının bir yıllık olduğunu belirten Opet Genel Müdürü Cüneyt Ağca da, toplamda iki reklam filmi olacağını ancak bunun uzayabileceğini de vurguladı. Ağca, “Başarı, marka olmak, çalışkanlık... Bu noktalarda Arda’yla çok benziyoruz. Aralıkta kısa sürede el sıkıştık. Bizim de Opet olarak Avrupa’ya açılma planlarımız var. Somut bir adım yok ancak hedeflerimiz bu yönde. Yurtdışında satın almalar da olabilir” dedi. Bu yıl 10 yeni noktada istasyon açacaklarını belirten Ağca, 3. köprü ve İzmir İstanbul otoyolu güzergahlarına baktıklarını anlattı. 


Vakıf kurup, kız çocuklarını okutacak

SOSYAL sorumluluk projelerine de destek veren Turan, bir proje kapsamında Suriyeli çocuklara imzalı forma gönderiyor. Turan”ın kendisi kadar ünlü menajeri Ahmet Bulut da, Barselona futbol takımında top koşturan oyuncuların her yıl gelirlerinin yüzde 1”i kadarını bağış yapması gerektiğini söyledi. Bulut, planladıkları bir projeyi de şöyle anlattı: “Hem yapmamız gereken bu bağış için hem de Arda”nın diğer bağışları için bir yardım vakfı kurmayı düşünüyoruz. Arda Turan Vakfı için İstanbul”da avukatlarımız araştırmalar yapıyor. Özellikle kız çocuklarının okuması için bir fon toplamak istiyoruz. Bunun kapsamı daha sonra genişleyebilir.”


Hürriyet 


Haber Sözcü Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Türk futbolunun en başarılı ismi Arda Turan akaryakıt sektörüne giriyor. Opet’e reklam çeken Arda, İstanbul’da akaryakıt istasyonu açmak için kolları sıvadı


Türk futbolunun dünyaca ünlü yıldızı Barcelonalı Arda Turan, Opet ile yeşil sahalardan akaryakıt sektörüne transfer oldu. Opet’le geçen aralık ayında yapılan işbirliği kapsamında bu yıl şirketin reklam yüzü Arda Turan olacak.



Bu kapsamda çekilen ilk reklam filmi önümüzdeki günlerde televizyonlarda yer alacak, şimdiden çekimi tamamlanan ikinci film ise haziranda Avrupa Kupası’ndan önce yayına verilmesi planlanıyor. Opet ile akaryakıt sektörüne adım atan yıldız futbolcu tam manasıyla sektöre girmeye de hazırlanıyor. Bu kapsamda Opet’e gerekli başvuruları yapan Turan, yer tespitlerinin ardından İstanbul’da bir akaryakıt istasyonu işletmeye başlayacak.


EN İYİLERLE ÇALIŞMAK İSTİYORUM


Birçok markadan teklif aldığını belirten Arda Turan, ancak Opet’in vizyonuyla ortak noktaları olduğu için bu işbirliğini kabul ettiğini açıkladı. Atletico Madrid’e transfer olduğunda hedefleri olan, büyümek isteyen Türk firmalara destek verdiğini söyleyen Turan, artık en iyileriyle çalışmak istediğini dile getirdi. Ünlü futbolcu, “Bana uygun, ortak güç gösterisi yapabileceğim markaları tercih ediyorum. Opet de öyle” dedi.

Barcelona’da çok rahat yaşadığını vurgulayan Turan, başlarda İspanya’daki ekonomik krizi ciddi olarak hissettiğini ancak son dönemde ekonominin giderek toparlandığını söyledi.


LONDRA’DA DAİRE ALACAK


Yatırımlarını profesyonel bir ekiple yönettiğini dile getiren Turan, “Kazanıyorum, Allah bereket versin… Paramı gayrimenkule yatırıyorum. İstanbul’dan ev aldım. Barselona’da ardından Londra’-dan da alacağım. Finansal danışmanlıktan, sosyal medyaya kadar yaklaşık 18 kişilik bir ekibim var. Her işimi profesyonellere yaptırmayı tercih ediyorum” diye konuştu.


10 LOKANTA DAHA GELİYOR


Barcelona’ya gelen her Türk’ün kendisine büyük destek olduğunu anlatan Turan, “Türk markalarının ilgisi ve destekleri kendimi çok güçlü hissettiriyor. Destek oluyorlar. Bu beni mutlu ediyor, gururumu okşuyor” şeklinde konuştu.

Kısa süre önce girdiği yeme içme sektöründe de işlerin iyi gittiğini kaydeden Turan, “Arşiv Lokantası şubeleşecek. Çok beğenildi, samimi bir mekan oldu. Bu alanda büyümeyi planlıyoruz. Önümüzdeki 2.5 yılda 10 lokanta daha açmak istiyoruz. İlk Arşiv Şişli’de açıldı. İkincisi ise Ümraniye’de olacak. Arkadaşlarım, kuzenlerim ilgileniyor. Onlara ufak ufak hisseler paylaştıracağım. Lidyana’mız var o da iyi gidiyor” dedi.


Pazar payını büyütecek 


Opet Genel Müdürü Cüneyt Ağca, ocak ayında 13 yeni istasyon daha açarak 1.021 noktada hizmet vermeye başladıklarını söyledi. Ağca, 2016’da organik büyümeye devam edeceklerini söyledi. Sektörün hareketlilik yaşadığı beş yıllık sözleşme yenileme süreci sonunda hem bayi sayımızı, hem de satış hacmimizi artırdık. 2016’da pazar payımızı yüzde 18’in üzerine çıkarmayı hedeflerken, mevcut ağımıza 55 yeni istasyon eklemeyi planlıyoruz” dedi.


Gönlünde Avrupa’ya açılmak var 


Ünlü futbolcu Arda Turan ile bir yıllık anlaşmaya imza attıklarını dile getiren Opet Genel Müdürü Cüneyt Ağca, bu sürede iki reklam filmi çekmeyi planladıklarını ancak bu sürecin uzayabileceğini dile getirdi.


Ağca, “Başarı, marka olmak, çalışkanlık… Bu noktalarda Arda’yla çok benziyoruz. Aralıkta kısa süre içinde el sıkıştık. Bizim de şirket olarak Avrupa’ya açılma planlarımız var. Somut bir adım henüz yok, ancak hedeflerimiz bu yönde. Uygun bir zemin bulduğumuzda yurtdışında satın almalara gidebiliriz” dedi.


Bu yıl 10 akaryakıt istasyon daha açmayı planları olduğunu belirten Ağca, 3’üncü köprü ve İzmir İstanbul otoyolu güzergahları ile yakından ilgilendiklerini söyledi.


Vakıf kurup, kız çocukları okutacak


Sosyal sorumluluk projelerine de destek veren Arda Turan, bir proje kapsamında Suriyeli çocuklara imzalı forma gönderiyor.


Turan’ın ünlü menajeri Ahmet Bulut, Barcelona futbol takımında top koşturan oyuncuların her yıl gelirlerinin yüzde 1’ini bağış yapması gerektiğini söyledi. Bulut, planladıkları bir projeyi de şöyle anlattı:

“Hem yapmamız gereken bu bağış için, hem de Arda’nın diğer bağışları için bir yardım vakfı kurmayı düşünüyoruz. Arda Turan vakfı için İstanbul’da araştırma yapıyoruz. Özellikle kız çocuklarının okuması için bir fon toplamak istiyoruz. Bunun kapsamı daha sonra genişleyebilir.”




Sözcü



Geri Dön