25 / 04 / 2024

Aris Grand Tower Esenyurt satışa çıktı! 229 bin TL'ye!

Aris Grand Tower Esenyurt satışa çıktı! 229 bin TL'ye!

İstanbul’un en çok prim yapan bölgelerinden Beylikdüzü – Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower projesi Grand Hyatt İstanbul’da düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Projede lansman dönemine özel olarak fiyatlar 229 bin TL’den başlıyor.




Yatırımcısına yüzde 100’ün üzerinde kazandıran Aris Park projesinin ardından, Esenyurt’taki yeni projesini hayata geçiren Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi, Aris Grand Tower ile bölgeye nitelikli bir proje daha kazandırıyor.

 

310 konut ve 18 ticari üniteden oluşan Aris Grand Tower’ın mimarisinde Çamoğlu Mimarlık’ın imzası bulunuyor.


110  MİLYON TL’LİK YATIRIM

44 bin metrekare inşaat alanına sahip proje, 110 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiriliyor. Esenyurt’un en değerli noktasında yükselen proje E5 Otoyolu’na bağlanan yol üzerinde, tüm donatılarıyla birlikte yeni bir merkez haline gelecek.


Cadde üzeri ticari üniteleriyle de bölgenin ihtiyaçlarına yanıt veren bir çarşı oluşturacak Aris Grand Tower, E5 Otoyoluna ve Metrobüs’e 2 dk’da, TEM Otoyolu’na ise 5 dk mesafede yer alıyor.


4 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak ferah bir yaşam alanı oluşturulan projede, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve sosyal donatı alanları yer alıyor.


HER ZEVKE HİTAP EDEN DAİRELER 

Farklı büyüklüklerde, alternatif daire seçeneklerinin yer aldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor.


Projede 1+1 daireler 70 metrekareden 84 metrekareye, 2+1 daireler 106 metrekareden 125 metrekareye kadar değişiklik gösterirken, 3+1 daireler 170 metrekare genişliğe sahip.

 

LANSMANA ÖZEL 0 FAİZ 36 AY VADE FIRSATI 

Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla, ön talep dönemine özel olarak ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırıyor.


Aris Grand Tower’da 229.000 TL’den başlayan cazip fiyatlarla daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor.


Anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarla kredi kullanılabilen projede ayrıca; yüzde 25 peşinat ile proje bünyesinde de sıfır faizle 36 aya kadar vadelendirme fırsatı sunuluyor.


İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise 2018 yılının Mayıs ayında yapılacak.


Web: http://arisgrandtower.com/ 



14 soruda Esenyurt Aris Grand Tower projesi!



Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;

Aris Park projesinin ardından, Esenyurt’taki yeni projesini hayata geçiren Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi, Aris Grand Tower ile bölgeye yeni bir konut projesi kazandırıyor. 

310 konut ve 18 ticari üniteden oluşan Aris Grand Tower, 44 bin metrekare inşaat alanında yer alacak. 110 milyon liralık yatırımla hayata geçecek projenin 4 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrıldı.

Farklı büyüklüklerde, alternatif daire seçeneklerinin yer aldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor. Projede 1+1 daireler 70 metrekareden 84 metrekareye, 2+1 daireler 106 metrekareden 125 metrekareye kadar değişiklik gösterirken, 3+1 daireler 170 metrekare genişliğe sahip.

Yüzde ‘0’ faiz

Aris Grand Tower’da 229 bin liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. Yüzde 25 peşinat ile proje bünyesinde de sıfır faizle 36 aya kadar vadelendirme fırsatı sunuluyor. İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise 2018 yılının z ayında yapılacak. 


Milliyet 



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi, Aris Park projesinin ardından Esenyurt'taki yeni projesini hayata geçirdi. Aris Grand Tower adıyla hayata geçirilen 43 katlı projede 310 konut ve 18 ticari ünite yer alıyor. Projede lansman dönemine özel olarak fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor. 


Projenin tanıtım toplantısında konuşan Aris Grand Tower Genel Koordinatörü Kemal Kaymakçı, 6 bin 500 metrekare alan üzerinde 44 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin 110 milyon liralık yatırımla hayata geçtiğini söyleyerek, projede metrekare satış fiyatlarının lansmana özel 3 bin 200 ile 4 bin TL aralığında olduğunu kaydetti. İlk projeleri olan Ariş Park projelerinde alıcılara yüzde 100 kazandırdıklarını söyleyen Kaymakçı, "Bu projede de aynı primi öngörüyoruz. 


Şu anda 229 bin TL'ye satılan 1+1 bir dairenin iki yıl içinde 400 bin TL'ler, 345 bin liraya satılan 2+1 dairenin 550 bin TL'lere, 505 bin liradan başlayan 3+1'lerin ise 595 bine gelmesini bekliyoruz" dedi. İstanbul'da fiyatların artmaya devam edeceğini aktaran Kaymakçı, "Fiyatlarımız hala çok ucuz. İran'ın gelişmekte olan bölgelerinde bile fiyatlar 4-5 bin dolarla seviyesinde. 3. Havalimanı ve Finans Merkeziyle İstanbul'da gayrimenkul yatırımlarının daha fazla pirim yapmasını sağlayacak" dedi. 


1+1'lere ağırlık verildi 12 adet 3+1'in yer aldığı projede ağırlıkla 1+1'lere yer verildi. Kemal Kaymakçı, "1+1'lere talep gelmeye devam ediyor. Projenin sağlıklı işleyebilmesi içinde şirket olarak projenin yönetimini üstlenmiş olacağız" diye konuştu. Cadde üzeri ticari üniteleriyle de bölgenin ihtiyaçlarına yanıt veren bir çarşı oluşturacak Aris Grand Tower, E5 otoyoluna ve Metrobüs'e 2 dakika, TEM otoyoluna ise 5 dakika mesafede. 4 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan projede, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna alanları olacak. 


Dünya/ Leyla İlhan




Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ZERKA İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi, İstanbul Esenyurt'ta 110 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Aris Grand Tower projesini satışa çıkardı. 310 konut ve 18 ticari üniteden oluşan projede 1+1,2+1 ve 3+1'den oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor. Fiyatların 229 bin liradan başladığı Aris Grand Tower'da yüzde 25 peşinat ile proje bünyesinde de sıfır faizle 36 aya kadar vade seçenekleri kullanılabiliyor. 4 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanının yer aldığı projede, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve sosyal donatı alanları yer alıyor. İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise 2018 yılının Mayıs ayında yapılacak. 


Sözcü




Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BEYLİKDÜZÜ Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower projesinin lansmanı yapıldı. Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi'nin projesi 310 konut ve 18 ticari üniteden oluşuyor. 44 bin metrekare inşaat alanına sahip proje. 110 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. Projede 1+1,2+1 ve 3+1'den oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor. Projede 1+1 daireler 70 metrekareden 84 metrekareye, 2+1 daireler 106 metrekareden 125 metrekareye kadar değişiklik gösterirken, 3+1 daireler 170 metrekare genişliğe sahip. Aris Grand Tower'da 229 bin TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. Projede teslimler ise 2018 yılının Mayıs ayında yapılacak. 


Vatan



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Aris Grand Tower, 'Esenyurt'un en yeni kulesi' unvanıyla dün satışa sunuldu. Toplam 110 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen, 310 konut ve 18 ticari alandan oluşan projede konutların fiyatları 229 bin liradan başlıyor Esenyurt 'ta konumlandırılan Aris Grand Tovver, 'Hayata Zirveden Başla' sloganıyla satışa çıktı. Zerka inşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Aris Grand Tower projesinde konut fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Daha önce yine Esenyurt'ta Aris Park projesini hayata geçiren ortaklık, Aris Grand Tower projesinde de yatırımcısına yüzde 100'ün üzerinde kazanç vaat ediyor. Toplam 310 konut ve 18 ticari ünite bulunan Aris Grand Tower projesinin mimarisinde Çamoğlu Mimarlık imzası bulunuyor. 44 bin metrekare inşaat alanına sahip proje, 110 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. Proje, E-5'e bağlanan yolda, tüm donatılarıyla birlikte yeni bir merkez haline gelecek. Cadde üzeri ticari üniteleriyle de bölgenin ihtiyaçlarına yanıt veren bir çarşı oluşturacak Aris Grand Tower, E-5 Otoyoluna ve Metrobüs'e 2 dk'da, TEM Otoyolu'na ise 5 dk mesafede yer alıyor. 


Proje 1 + 1 ağırlıklı 

Projede 1 + 1, 2+1 ve 3+1'den oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor. Projede 164 tane bulunan 1 + 1 daireler 70 metrekareden 84 metrekareye, 104 adet 2 + 1 daireler 106 metrekareden 125 metrekareye kadar değişiklik gösterirken, 12 adet bulunan 3+1 daireler 170 metrekare genişliğe sahip. 


0 faiz 36 ay vade imkanı 

Projede 1 + 1'ler 229 bin TL'den, 2+1'ler 345 bin TL'den ve 3 + 1'ler 505 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Aris Grand Tower'da alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. Anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarla kredi kullanılabilen projede ayrıca; yüzde 25 peşinat ile proje bünyesinde de sıfır faizle 36 aya kadar vadelendirme fırsatı sunuluyor. İnşaat çalışmalarının başladığı projede konut teslimleri 2018 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilecek. 


Yeni Yüzyıl




Haber Vahdet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi ile hayata geçirilen Aris Grand Tower basına tanıtıldı. Aris Park projesinin ardından Aris markası ile de adından söz ettirecek Aris Grand Tower projesi yoğun katılımla görücüye çıktı. Esenyurt Adile Nasit Bulvarı'nda inşa edilen proje daha şimdiden büyük ilgi görüyor. Ön talep sürecinde özellikle yerli yatırımcılardan yüksek talep alan Aris Grand Tower, yabancıların da beğenisini kazanıyor. Arsa geliştirme sürecinde Beylikdüzü'nün her geçen gün gelişip değer kazanmasını dikkate alan ortaklık bölgedeki yeni projesi Aris Grand Tower ile yatırımcısına yüksek prim getirecek. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunan proje 310 daireden meydana geliyor. Projenin ilk 3 katında home ofis olarak kullanılabilecek daireler yer alacak. 1+1 konut tipinde 184 dairenin bulunduğu projede 104 adet 2+1 konut, 12 adet ise 3+1 daire olacak. 1+1 dairelerin 229 bin TL'den satışa sunulduğu proje için yüzde 25 peşinatla firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksit yapılabilecek. KDV oranı ise konutlar için yüzde 1 olarak belirlenirken, ticari ünitelerin KDV oranı yüzde 8 olacak. 



Vahdet Gazetesi




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Esenyurt'un yeni kulesi Aris Grand Tower Zerka İnşaat; Aris Park'ın ardından Esenyurt'taki yeni projesini hayata geçiriyor. Zerka, Kaymakçı, Nihal ve Gürdoğan Ortak Girişimi, İstanbul Esenyurt'ta inşa edeceği Aris Grand Tower'u görücüye çıkardı. 110 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Aris Grand Tovver; 310 konut ve 18 ticari üniteden oluşuyor. 44 bin metrekare inşaat alanına sahip proje; bulunduğu caddeye kazandırdığı ticari üniteleriyle de bölgenin ihtiyaçlarına yanıt veren bir çarşı oluşturuyor. Daire fiyatları 229 bin liradan başlayan projede teslimler ise 2018 yılının mayıs ayında yapılacak. 



Yeni Şafak




Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal inşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi, Aris Grand Tower ile Esenyurt'taki yeni projesini hayata geçiriyor. Beylikdüzü-Esenyurt aksında yer alan proje, basın toplantısıyla lanse edildi. Projede lansman dönemine özel fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor. 310 konut ve 18 ticari üniteden oluşan, 44 bin metrekare inşaat alanına sahip proje, 110 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. 




Habertürk




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Esenyurt'a yeni kule İstanbul'un gözde bölgelerinden Beylikdüzü-Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower projesinde lansman dönemine özel fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor. 44 bin metrekare inşaat alanında 110 milyon liralık yatırımı kapsayan proje 310 konut ve 18 ticari üniteden oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler 70 ile 170 metrekare genişliğinde. Temelin atıldığı projede daireler 2018'in Mayıs ayında teslim edilecek. 



Zaman


Geri Dön