25 / 04 / 2024

Armada City 1. Etap'ta 995 konutun yüzde 98'i satıldı!

Armada City 1. Etap'ta 995 konutun yüzde 98'i satıldı!

Armada City 1. etapta bulunan 995 konutun yüzde 98´i, Armada City Plus´taki bin 36 konutun da yüzde 40´ı satıldı



Mimart Yapı´nın Çorlu´da yapımını sürdürdüğü Armada City projesi için kısa süre önce başlattığı kampanyada Armada City 1. etapta bulunan 995 konutun yüzde 98´i, Armada City Plus´taki bin 36 konutun da yüzde 40´ı satıldı.

Sunulan indirimli vade seçenekleri ile satışların arttığına dikkat çeken Mimart Yapı Pazarlama Müdürü Haldun Özbatur, "Eylül ayı sonuna kadar kampanyaya devam edeceğiz. Tüketicilere Mimart Yapı´nın kendi finansman modeliyle 120 aya kadar yüzde 0.90 vade imkânı sunuyoruz. İstanbul´a yakınlığı, gelişen değişen yüzü sayesinde yatırımcıların da yeni gözdesi olan Çorlu, İstanbul´dan büyük ilgi görüyor" dedi.

Armada City projesi bünyesinde kurulan satışı devam eden Mimart Çarşı´nın da Çorlu ve İstanbul yatırımcılarının ilgisini çektiğini belirten Özbatur, "Çarşı projenin içinde yer aldığı için site sakinleri bu yakınlıktan yararlanacak. Buna ek olarak 40 adet ticari birimin yer alacağı Mimart Çarşı´da evlere servis imkânı da bulunuyor. Bu sayede evden çıkmadan alışveriş yapılabilecek" dedi.
Milliyet Emlak


Geri Dön