16 / 04 / 2024

Armağan çağlayan Levent'te Kazancılar Kebap şubesini açtı!

Armağan çağlayan Levent'te Kazancılar Kebap şubesini açtı!

Yarışma programlarının sivri dilli yorumcusu Armağan çağlayan, kebap işine de girdi. Levent"te Adana"nın meşhur ˜Kazancılar Kebap" şubesini açan çağlayan"ı açılışta sanatçı dostları yalnız bırakmadı



Levent"te Adana"nın meşhur ˜Kazancılar Kebap" şubesini açan çağlayan"ı açılışta sanatçı dostları yalnız bırakmadı. Geceye Semra Özal, Zerrin Özer, Yonca Evcimik, Nükhet Duru, Suzan Avcı, Oya Aydoğan, Adnan şženses, Elif Güvendik, Yonca Evcimik, Yeliz, İnci Türkay ve Evrim Akın gibi isimler katıldı.

Suikast sorularını yanıtlamadı
Semra Özal"ın eşi merhum Turgut Özal"la ilgili suikast araştırmaları ve iddiaları hakkında konuşmadı. Gazetecileri tersleyen Özal œKonuşmadım, kimseye konuşmam dedi. Geçmişte Nükhet Duru"nun ˜Müziğin dört yapraklı yoncası biziz. Ben, Ajda, Sezen ve Nilüfer açıklamasından dolayı küs oldukları bilinen Zerrin Özer ve Duru, gecede bir araya geldi.  

œOYNAMADAN DURAMAM
˜Avrupa Yakası"nın Selin"i Evrim Akın, œElim ayağım tuttuğu sürece kamera önünde olacağım. Oynamadan duramam. Tek amacım günün birinde Yıldız Kenter gibi sahnede olabilmek dedi.
Milliyet/Mesut YILMAZ


Geri Dön