23 / 04 / 2024

Armonia Residence'ta 120 ay vade imkanı!

Armonia Residence'ta 120 ay vade imkanı!

Armonia Residence, TEM otoyoluna cephesi ve metro bağlantısı ile bölgedeki tüm işyerleri, sanayi ve yerleşim yerlerine ulaşımı çok kolaylaştırıyor. Proje, Neva Prestij Konutlarına komşu olarak inşa ediliyor




 Ankara Eryaman'da Neva Prestij Konutlarına komşu yaklaşık 21 dönümlük arazi üzerinde kuruluyor. Geçmişteki tüm Neva Prestij ve Alpak inşaat projeleri gibi ister yaşam ister yatırım amacıyla olsun tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlandı. Armonia Residence, TEM otoyoluna cephesi ve metro bağlantısı ile bölgedeki tüm işyerleri, sanayi ve yerleşim yerlerine ulaşımı çok kolaylaştırıyor. 

Yüzme Havuzu, Aquapark, Spor Alanları ile "Değerli bir Yaşam İmkanı" sunarken; Kapalı Otoparkı ve Güvenliği maksimum güvenli. Konum olarak İstanbul yoluna cephe 21 dönümlük arazi üzerine kurulan sitenin; Metro ve AVM'ye yakınlığı ile eşsiz bir konum sunmaktadır. En Son inşaat Teknolojilerinin kullanıldığı sitede, depreme dayanıklı güçlü karkas yapı Konvensiyonel Kalıp Sistemleri ile yapılacak. Armonia Residence, sizler ve çocuklarınız için özenle tasarlandı. Çocuklarınızın bolca vakit geçirecekleri alanlar ve onların birbirleriyle sağlıklı iletişim kurmaları için çeşitli aktivite alanları dizayn cazibe merkezi edilmiş. 

Sitede, 24 saat güvenliğin yanısıra, fitness, sauna, çocuk klubü, kütüphane (okuma salonu), yürüyüş ve spor yolu, bahçe çocuk oyun alanı, gazebo - kamelya oturma alanı, açık otopark, bina girişlerinde lobi, kameralı güvenlik kayıt sistemi, kazanlı merkezi ısınma sistemi, bina girişleri granit ve ahşap uygulaması yer alıyor. 

Projenin yer aldığı Eryaman bölgesi Mürted Akıncı Hava Üssü ve TAI, Etimesgut ve Batıkent Askeri Havaalanları ve kampüslerine 10 dakika mesafede olmasından dolayı kiralamada ve satın almada çok tercih edildiği için proje 1+1 ve 2+1 evler yer alıyor. 

Projede, yüzde 25'i peşin olmak üzere tercih edilen garantör bankalardan 120 aya kadar kredi kullanma imkanı da sağlanıyor. 



Milliyet Ankara


Geri Dön