19 / 04 / 2024

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Kaledere Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...



TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1. İhalenin Konusu:
Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesine ait, İlimiz Ünye İlçesi Kaledere Mahallesi 90 ada 18 parselde kayıtlı 680,00 m² yüzölçümlü taşınmaz ile 90 ada 32 parselde kayıtlı 2.423,56 m² yüzölçümlü taşınmazlar birlikte olarak, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile satışı yapılmak üzere ihaleye çıkartılmıştır.
2. İhalenin yapılacağı yer, tarihi, saati ve hangi usulle yapılacağı:
2.1. İdarenin Adı : Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı
2.2. İlgili Birim : İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı
2.3. İlgili Adres : Şarkiye Mahallesi Yükçülük Sokak No:2 Altınordu/ORDU
2.4. İletişim Telefonu, Faks : (0 452) 666 52 23 / 27 - 226 66 18
2.5. İhalenin Yapılacağı yer : Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu (Şarkiye Mahallesi Yükçülük Sokak No:2/2 Altınordu/ORDU)
2.6. İhale Tarihi ve Saati : 29/06/2022 Çarşamba günü Saat: 14:00
2.7. İhale Usulü : 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a Maddesi gereğince Kapalı Teklif (artırma) usulü.
3. Muhammen Bedel ve Geçici Teminat:
Taşınmazların muhammen satış bedeli 27.887.500,00 TL olup, geçici teminat miktarı ise 836.625,00 TL'dir.
4.Şartname Ve Eklerinin Nereden Ve Hangi Şartlarla Alınacağı: Şartname ve ekleri İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı - Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğünden, 500,00 TL bedelle satın alınacaktır.
5. İhaleye Katılabilmek İçin Gereken Belgeler ve Yeterlik Kriterleri:
A) Gerçek Kişiler:
1- Yasal Yerleşim Yeri belgesi.
2- Nüfus kayıt örneği.
3- Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri. Ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi.
4- İhalenin yapıldığı yıl içinde veya ihale tarihinden önce en fazla 6 ay içerisinde alınmış Noter tasdikli imza beyannamesi.
5- Şartnamede belirlenen geçici teminata ait alındı belgesi veya banka teminat mektubu.
6- Ortak katılım olması halinde istenilen diğer belgeler ile birlikte İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış şekli ve içeriği ilgili mevzuatlarca belirlenmiş Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi. (1- 2- 3-4- 7-9. maddelerindeki istenilen belgeler her bir ortak tarafından ayrı ayrı verilecektir. Diğer belgeler bir ortak tarafından sağlanabilir. )
7- Vekâleten katılması halinde İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış Noter tasdikli vekâletname ile vekilin Noter onaylı imza örneği.

Arsa almak isteyenlere Ordu Büyükşehir den büyük fırsat! Resmen açıklandı!

8- İhale doküman bedelinin satın alındığına dair belge.
9- Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünden (OSKİ) ilk ihale ilan tarihi itibarıyla alınmış “borcu yoktur belgesi.”
10- İhaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname.
11- Şekli ve içeriği ihale dokümanında belirtilen teklif mektubu.(EK-1)
B) Tüzel Kişiler:
1- Şirketin Kanuni adresini belirten adres beyanı. Ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi,
2- Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren Noter tasdikli imza sirküleri ile Ticaret ve/veya Sanayi Odasından alınmış güncel Ticaret Sicil Tasdiknamesi.
3- İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4- Şartnamede belirlenen geçici teminata ait alındı belgesi veya banka teminat mektubu,
5- Ortak katılım olması halinde istenilen diğer belgeler ile birlikte İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış şekli ve içeriği ilgili mevzuatlarca belirlenmiş Noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi. (1-6-8. maddelerindeki istenilen belgeler her bir ortak tarafından ayrı ayrı verilecektir. Diğer belgeler bir ortak tarafından sağlanabilir. )
6- Vekâleten katılması halinde İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış Noter tasdikli vekâletname ile şirket imza sirkülerinin yanında vekilin noter onaylı imza örneği.
7- İhale doküman bedelinin satın alındığına dair belge.
8- Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünden (OSKİ) şirket ve şirket ortaklarının ilk ihale ilan tarihi itibarıyla alınmış “borcu yoktur belgesi.”
9- Tüzel kişiliklerde ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlerini belirtilen Ticaret Sicil Gazetesinin aslı veya ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış son güncel tasdikli örneği.
10- İhaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname.
11- Şekli ve içeriği ihale dokümanında belirtilen teklif mektubu.(EK-1)
6. Tekliflerin Hangi Tarih ve Saate Kadar Verileceği:
a) İstekliler, istenen belgelerin asıllarını veya Noter tasdikli suretlerini eksiksiz olarak hazırlayıp, dosyalarını ihalenin yapılacağı tarihten 1(bir) gün önce saat 17:00’a kadar İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı - Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğüne verebilecekleri gibi, ilanda belirtilen ihale saatine kadar komisyon başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini iadeli taahhütlü bir mektupla da gönderebilirler. Belirtilen tarih ve saatten sonraki
yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmez.
Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklif son ve kesin teklif olarak kabul edilir.
b) Büyükşehir Belediye Başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz.
c) Saat ayarında Posta, Telgraf, Telefon (PTT) veya Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) İdarelerinin saat ayarı esastır. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olup, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu gereğince
ilan olunur. 

İstanbul'da satılık arsa ve konut fırsatı! Yüzde 20 indirim ve 4 taksit imkanıyla! 

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Ankara'da 78 bin liraya konut alanı imarlı arsa satıyor! 

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!


Geri Dön