24 / 04 / 2024

Arsa yatırımı diğer yatırımlardan çok daha avantajlı!

Arsa yatırımı diğer yatırımlardan çok daha avantajlı!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu arsa yatırımının avantajlarından bahsetti. Çalımlıoğlu, arsanın en kazançlı yatırım aracı olduğununu ve diğer yatırımlara göre daha karlı olduğunu dile getirdi.



ÇALIMLIOĞLU Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu, arsanın en kazançlı yatırım aracı olduğunu dile getirdi. Bursalı bu firma olduklarını ve büyük bir arazi portföyleri bulunduğunu belirten Harun Çalımlıoğlu, "Biz öncelikle insanların geleceklerine doğru yatırımı yapmalarını istiyoruz ve buna rehberlik ediyoruz Buğun baktığınızda Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre arazi yatırımı, diğer yatırım araçlarına göre açık ara çok daha kârlı. Neden herkes bundan faydalanmasın. Memurundan iş adamına kadar herkese kazandırmak en önemli hedefimiz Buğun baktığınızda arazi yatırım, diğer yatırımlardan çok daha avantajlı. Bundan 20-25 yıl evvel dairelerin ederleri belliydi fiyat olarak yüksekti ama zaman aşımı ile birlikte ve yeni bölgelerin imara açılmasıyla değer kaybına uğradılar. Tabi yıpranma payı da var. Dolayısıyla kazandıran bir yatırım aracı olmaktan çıktılar" diye konuştu. 


AKADEMİSYEN DESTEĞİ 

Küçük birikimleri buyuk yatırımlara dönüştürmek için çalıştıklarını belirten Çalımlıoğlu. uzman akademisyenlerden de destek aldıklarını dile getirdi insanlara en doğru yatırımı yapmaları için rehberlik yaptıklarım belirten Çalımlıoğlu. "Buğun Türkiye'de çok ciddi altyapı çalışmaları ve çok buyuk yatırım hamleleri var. Biz ülke genelindeki tüm yatırım ve gelişmelerin an be an takipçisi bir şirketiz. Tüm gelişmeleri ve tüm ihtimalleri değerlendiriyor, yatırımlarla gelişen ve büyüyen bölgeleri mercek altına alarak tüm yatırımcılarımıza tecrübelerimizle doğru yatırım yapmaları için rehberlik ediyoruz. Gayrimenkul sektörü ile ilgili tüm araştırmaları uzun yıllardır yaptık, yapıyoruz" dedi. 


UZMAN KADRO 

Alanında uzman isimlerle çalıştıklarını ifade eden Çalımlıoğlu, "Uzman kadro, Türkiye'nin hemen hemen her noktasında sosyo-ekonomik ve coğrafi analizler yaparak taşı-toprağı altın memleketimizin gelişimi için önemli çabalar harcıyor. Şirket çalışanları, çözüm ortaklığı yaptığımız birçok kurumsal ve bireysel yatırımcıya doğru hizmet vermek için tapu. imar, maliye işlemlerinde de uzmanlaşmış kişilerden oluşuyor. Başta İstanbul olmak üzere Bursa, Eskişehir, Balıkesir, İzmir, Çanakkale. Kütahya, Afyon. Konya. Manisa gibi gelişime açık şehirlerde buyuk işlere imza atan kalabalık personel grubuyla anlık bilgilendirme ve alış satış operasyonlarını yürütüyoruz. Türkiye'de hızla büyümeye devam eden Çalımlıoğlu Gayrimenkul kısa zaman sonra yurtdışına açılarak Avrupa'da çalışmalarına başlayacak" diye konuştu. 


Hürriyet Bursa Ek



Geri Dön