26 / 04 / 2024

Arsenal Stadyumu'nun tesislerini Erensan ısıtıyor

Arsenal Stadyumu'nun tesislerini Erensan ısıtıyor

Emirates Stadı'nın antreman ve sosyal tesislerinin tüm ısınma ihtiyacı Türk şirketi Erensan'ın ürettiği sıcak su kazanları tarafından sağlanıyor



İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'in, 600 milyon dolar harcayarak inşaat ettiği ve şu an dünyanın en modern ve pahalı stadlarından biri olan Emirates Stadı'nın antreman ve sosyal tesislerinin tüm ısınma ihtiyacı Türk şirketinin ürettiği sıcak su kazanları tarafından sağlanıyor. Erensan markasıyla sanayi ve konut tipi kazanlar ile basınçlı kaplar üreten Erensan'ın kazanlarını İngiltere'deki Manchester ve Cambridge Üniversiteleri de kullanılıyor.
Makine Yüksek Mühendisi Mesut Eren tarafından kurulan Erensan'ın ürünleri İngiltere'nin yanı sıra Küba, Hollanda, Mısır, İspanya, Senegal, Belçika, Almanya, İran, Rusya ve Romanya'nın da aralarında bulunduğu 50'nin üzerinde ülkede kullanılıyor.
'Avrupa'nın en büyük laboratuvarını kurduk'
Erensan Genel Müdürü Efkan Çeviker, bu konuma ulaşmalarını, endüstriyel ve merkezi ısıtma kazan sektöründe üretim kapasitesi olarak Türkiye'nin en büyük basınçlı kap imalatçısı olmalarının yanı sıra, üretim teknikleri açısından ulaştığı aşamayla açıklıyor. Doğalgaz, fuel-oil ve kömürle çalışan ısıtma amaçlı sıcak su kazanları ürettiklerini belirten Çeliker, "Son yıllarda yüksek teknolojili, yüksek verimli ve kullanıcı dostu ürünlere ve Ar-Ge yatırımlarına önem veriyoruz. Erensan Grubu bünyesinde faaliyet gösteren, Avrupa'nın en büyük ve Türkiye'nin tek ısı laboratuvarı olarak kurduğumuz Isılab bunun bir göstergesi Ayrıca çağın gereği olarak tasarruflu ürünlere de ağırlık veriyoruz" dedi.
AVM'lere de çözüm ortağı oldu
İnşaat söktöründe de özellikle AVM'lere yönelik ürün ve hizmetlerinin olduğunu belirten Çeliker, "Erensan ürettiği kaliteli ve verimli ürünleri ile AVM'ler için çok önemli bir çözüm ortağı. Son yıllarda hizmet verdiğimiz alış veriş merkezleri arasında; Aydın Forum AVM, Bahçeşehir Verde Molino AVM, Denizli Çamlık AVM, Antalya ve Beylikdüzü Migros AVM, Doğuş Gebze Center ve Tekira AVM'yi sayabiliriz" diye konuştu.
Milliyet/Emlak
 

Geri Dön