26 / 04 / 2024

23 - 10 - 2018 Tarihli arşiv haberleri - 139 Haber

Apex World Turizm Otelcilik Gıda Teknoloji Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Apex World Turizm Otelcilik Gıda Teknoloji Anonim Şirketi Şişli Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Halil Engin İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halil Engin İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Ergin tarafından kuruldu. 

İstanbul Yeni Havalimanı’nda otopark 2 ay ücretsiz!

29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı’na özel araçlarıyla gelen yolcular 30 Aralık'a kadar havalimanı otoparkından ücretsizolarak faydalanabilecek...

Göktaş Art Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaş Art Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İrem Göktaş tarafından kuruldu. 

Drz Elektrik İnşaat Metal Hırdavat Konteyner Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drz Elektrik İnşaat Metal Hırdavat Konteyner Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Köprülü tarafından kuruldu. 

İzmir Avcılar Caddebostan'da 72 ay vadeyle!

İzmir Avcılar Caddebostan'da 72 ay vadeyle ödemeler yapılıyor. Toplamda 202 daireden meydana gelen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Yeni Havalimanı'nda toplu ulaşım iki ay boyunca yüzde 50 indirimli olacak!

29 Ekim'de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ile ilgili İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Yeni Havalimanı’nda toplu ulaşım iki ay boyunca yüzde 50 indirimli olacak." dedi...

Creative Busıness Elektoteknik Cihazları İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Creative Busıness Elektoteknik Cihazları İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Pekaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pekaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Nükhet Aşık tarafından kuruldu. 

Alk Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alk Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbaki Alkış tarafından kuruldu. 

Artan Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artan Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Farzın     Nokhbehzaeım tarafından kuruldu. 

Halk Varlık Kiralama'nın 2 milyar TL'lik kira sertifikasının ihraç belgesi!

Halk Varlık Kiralama  2 milyar TL ihraç tavanı kapsamındaki kira sertifikası ihracına ilişkin kurulca onaylanmış Tertip İhraç Belgesi yayınladı...

Tuzla Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelik ve Mustafa Albayrak ortaklığında kuruldu. 

Double Lion Emlak İnşaat Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Double Lion Emlak İnşaat Turizm Taşımacılık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Subatay tarafından kuruldu.

İstanbul Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Acar tarafından kuruldu. 

Karmod, Tanzanya'da altın madenine şantiye yapıları kurdu!

Karmod, Afrika'nın güney batısındaki Saza şehrindeki altın madeninde çalışan işçilerce kullanılması amacıyla şantiye yapıları oluşturdu...

Mirasçıların Vergisel Yükümlülükleri Rehberi 2018 yayınlandı!

Mirasçıların Vergisel Yükümlülükleri Rehberi, vergi kanunlarında yapılan son değişiklikler dikkate alınarak güncellendi. İşte yeni Mirasçıların Vergisel Yükümlülükleri Rehberi 2018...

Eon Meydan fiyat bilgisi!

Eon Meydan fiyat bilgisi daire alanlarına göre değişiyor.  İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçirilen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Konkordato sayısı artıyor: Firmalar kamuya icra takibi başlatabilir mi?

Nakit sıkıntısı çeken firmalar konkordato ilan ediyor. Konkordato sürecinde atanan komiserler firmanın finansal tablosunu düzenlerken alacakları da arıyor ve ödeme gününü teyit ediyor. Devletten gününde alacağını alamayan şirket, konkordato sürecinde kamu kurumlarına icra takibi başlatabilir...

Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç inşaatı süren 55 metrelik bulvar ile yeni sanayi ek bölümünde incelemeler yaptı.

Konut satışında uygulanan 3 büyük kampanya 31 Ekim’de bitiyor!

Konut sektöründe vatandaşın kolay ev sahibi olması amaçlanan devlet destekli büyük kampanyalar 31 Ekim’de bitiyor. Konut sektörü, doların artmasıyla birlikte artan maliyetlerin ve yükselen faizlerin daire fiyatlarına yansıtılmadığı son fırsat haftasına giriyor...

Kuyumcukent Gayrimenkul yönetim kurulu komite üyelerini yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Adan'ın istifaen ayrılması sebebiyle komitelerinin görev dağılımını yayınladı...

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

Silivri Çanta RES Projesi ve bağlantı yolları imar planı askıda!

Silivri Değirmenköy Mahallesi, Çanta RES Projesine İlave 2 Türbine (T20-T21) ve Bağlantı Yollarına İlişkin İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Samsun’da Eylül ayında 2 bin 277 konut satıldı!

TÜİK, 2018 yılı Eylül ayı konut satış verilerini açıkladı. Buna göre, Samsun'da konut satışları yüzde 6,6 düşüş göstererek 2 bin 277 konuta geriledi.

Kira sözleşmelerinde TL'ye dönüş ofis pazarını nasıl etkileyecek?

Cushman & Wakefield'ın bu sabah Maslak Office Building'de gerçekleşen etkinliğinde ofise dair pek çok başlık bir arada konuşuldu...

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı doktora kendi lojmanını verdi!

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı, ilçeye 12 yıl sonra gelen kadın doğum uzmanının kalacak yer sorunu kendi lojmanını vererek çözdü.

Giresun'daki eski kilise binası 30 yıldır tarihe ev sahipliği yapıyor!

Giresun'da, Rumlar tarafından yapılan ve geçmişte kilise ve cezaevi olarak kullanılan bina, 30 senedir Giresun Müzesi olarak çok sayıda tarihi eseri de ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Alper Potuk'tan ortağı Faruk Bayraktar’a: Abi biz battık mı?

Girdiği otel işinde tüm servetini kaybettiği iddia edilen Fenerbahçe'de top koşturan futbolcu Alper Potuk'un, ortağı Faruk Bayraktar'a "Abi biz battık mı?" diye sorduğu belirtildi...

Vakıf Katılım 84'üncü şubesini Samsun'da açtı!

Vakıf Katılım'ın 84'üncü şubesi Samsun'da açıldı. Açılışta konuşan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, 18,6 milyar liralık aktif büyüklüğe ulaştıklarını söyledi.