25 / 04 / 2024

23 - 10 - 2018 Tarihli arşiv haberleri - 139 Haber

Memenen Kuzeyşehir Koru fiyat!

Memenen Kuzeyşehir Koru fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İzmir'in Memenen ilçesinde hayata geçirilen proje Yücesoy Mimarlık imzasını taşıyor. 

NEF, iş hayatında Eşitlik Hareketi'nin yanında!

Teknoloji ve bilim her geçen gün gelişiğ dünya her geçen gün daha da ilerlerken, iş dünyasında cinsiyetler arası eşitsizlik maalesef hale devam ediyor. 

Belgesi olmayan emlakçılık yapamayacak!

Edirne Ticaret İl Müdürü Mahmut Altun, Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi olmayanların emlakçılık yapamayacağını açıkladı. Altun, 18 aylık süre içinde belge almayan emlakçılara 4 bin lira para cezası verileceğini söyledi.

Devlet kentsel dönüşümde bazı önlemler almalı!

Kentsel dönüşümün zor ve sancılı bir süreç olduğunu belirten Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat devletin kötü niyetli yatırımcı ve kötü niyetli arsa sahiplerine karşı önlem alması gerektiğini söyledi.

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi!

Piyalepaşa İstanbul fiyat ve ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İlk etap teslimlerleriyle yaklaşık 220 dairede yaşamın başladığı projede yıl sonuna kadar 300 adet dairenin daha teslimi yapılacak.

Bomonti Papilio projesinin dış cephe duvarları sanatla buluşuyor!

Keten Grup, Bomonti’de yaptığı yeni Papilio bina projesinin dış cephe duvarlarını sanatla buluşturuyor. Bomonti Papilio projesi 30 adet konut ve 7 adet dükkandan meydana geliyor.

İzmit Yenişehir'de tapu sorunu çözüme kavuştu!

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde yıllardır süren tapu sorunu çözüme kavuştu. Yenişehir Mahallesi'ndeki vatandaşlar için tapular hazırlandı. 

Sur Yapı Antalya nerede?

Sur Yapı Antalya nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşaması beklenen projede satışlar tam gaz devam ediyor. 

Arçelik'in Çerkezköy'deki yeni fabrikası açıldı!

Arçelik'in Çerkezköy'de inşa ettiği elektronik fabrikası hizmete açıldı. 500 milyon TL yatırımla hayata geçirilen yeni tesiste üretime başlanacak.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da başlıyor!

Akdeniz Tanıtım A.Ş. tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenecek Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!

Polat markasının 60 yıllık geçmişi ve deneyimiyle inşa ettiği Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen karma konseptiyle Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.

Blockchain teknolojisi ile gayrimenkul işlemlerinde dolandırıcılığa son!

“Coldwell Banker Baras” çatısı altında “Lüks Konut Uzmanı” olarak sektörün çıtasını yükseltmeyi amaçlayan Ayşe Fügen Arda, blockchain teknolojisinin gayrimenkul sektörüne etkisini değerlendirdi. 

Batman'da AVM inşaatında beton blok düştü! 2 yaralı!

Batman'da yapımı devam eden alışveriş merkezi inşaatında beton blok düştü. İnşaatta çalışan 2 işçi olay sonucunda yaralandı.

Kuzey Marmara Otoyolu Doka’ya emanet!

İstanbul Kınalı’dan Sakarya'nın Akyazı ilçesine kadar devam edecek Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüleri ile bağlantı sağlayacak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. 

İzmir Limanı ihalesi 2 yıl Danıştay'da bekledi, kayıp 1 milyar dolar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İzmir Limanı'nın ihalesini yapıyoruz ve Danıştay'da İzmir Limanı ihalesi 2 yıl bekliyor. 2 yıl sonunda burayı alacak olan kişi vazgeçiyor ve biz 1 milyar dolar kaybediyoruz. Şimdi bunu bana Danıştay neyle izah edecek" dedi...

Erzincan Yenimahalle'deki arsa 3.9 milyon TL'ye yeniden satışta!

Erzincan Belediyesi, Yenimahalle'deki 2 bin 15 metrekare büyüklüğündeki arsayı yeniden satışa çıkarıyor. Satış ihalesi 6 Kasım'da gerçekleşecek..

Yıldız Tilbe evinde klip çekti!

Pop müziğin güçlü sesi Yıldız Tilbe, Kış Gülleri albümündeki Dağıldım Biraz şarkısına evinde klip çekti. İşte Yıldız Tilbe'nin evinden kareler...

Siirt ve Batman'da acele kamulaştırma kararı!

Siirt'te Kurtalan İlçesi ile Batman'da Beşiri ve Kozluk İlçelerinde yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Yabancıların konut talebi artmaya devam edecek!

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, yabancıya konut satışındaki artışı değerlendirdi. Boz, "Önümüzdeki süreçte yabancıların konut talebi artmaya devam edecektir. Yeni dönemle birlikte yüzde 50’ye varan bir talep artışı ortaya çıkacağı öngörülmektedir." dedi...

Bitlis'te 3 ilçede acele kamulaştırma kararı!

Bitlis'te Güroymak, Tatvan ve Ahlat İlçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı gayrimenkullerde kamulaştırma işlemi yapılacak..

Şua İnşaat’tan doğa dostu akıllı proje!

Şua İnşaat imzası taşıyan Elite Concept projesi doğaya dost akıllı ev sistemiyle hayata geçirildi. Yüksek tasarruf sağlayan sistem ile hem bütçe hem çevre korunuyor.

Muş Bulanık ve Malazgirt'te kamulaştırma yapılacak!

Muş'un Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma işlemi yapılacak...

Kira sertifikaları ekonomiye enerji katıyor!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, reel sektör firmalarının yatırımlarını artırmak amacıyla faydalandıkları sukuk/kira sertifikalarının ekonomiye enerji verdiğini söyledi. 

Kartepe Uzuntarla’ya kültür merkezi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Uzuntarla’da kültür merkezi inşa edecek. . Kartepe Uzuntarla kültür merkezi toplam bin 490 metrekare kapalı inşaat alanına sahip olacak

5 banka konut kredi faiz oranlarını düşürdü!

Konut kredi faiz oranları bugün yeniden güncellendi. Haziran ayından beri sürekli artış gösteren faiz oranları yönünü değiştirdi, 5 banka faiz oranlarında indirimi gitti...

Gebze Emlak Konutları 3 güncel fiyat listesi!

Gebze Emlak Konutları 3 güncel fiyat listesi 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor.  Yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunan projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.

Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e rezidans hediyesi!

Popçu Kenan Doğulu, 4 yıllık eşi oyuncu Beren Saat'e 35. yaş günü için Bodrum Mandarin Oriental’den 13 milyon liralık lüks bir rezidans alacak.

Sur Yapı Almanya'da iki günde 30 milyonluk satış yaptı!

Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde başlatılan konutta indirim kampanyasına destek verdiği 15 projesini Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlarıyla biraraya getirdi. 

Atatürk Havalimanı'ndan İYH'ye taşınma 45 saatte tamamlanacak!

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma sürecinin detayları belli oldu. 30 Aralık saat 03:00'de başlayacak taşınma süreci 45 saat sürecek.

Hazır Beton Faaliyet Endeksi Eylül'de yüzde 2,4 azaldı!

Türkiye Hazır Beton Birliği, her ay merakla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan “Hazır Beton Endeksi” 2018 Eylül Ayı Raporu’nu açıkladı.