19 / 04 / 2024

23 - 10 - 2018 Tarihli arşiv haberleri - 139 Haber

Arsa yatırımında fırsat dönemi!

Uzun vadede döviz yatırımından çok daha risksiz ve karlı olan arsa yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyen Adason Yönetim Kurulu Üyesi ve Çukurova Bölgesi Sorumlusu Burak Kara, yatırımcılara dikkat edilmesi gereken kriterler hakkında önemli ipuçları verdi... 

VakıfBank’tan emlak vergisi ödemelerinde 7/24 hizmet!

VakıfBank, emlak vergisi ödemelerinde ayrıcalıklı müşteri deneyimi sunuyor. VakıfBank’ın tüm dijital kanalları aracılığıyla emlak vergisi ödemeleri 7/24 olarak gerçekleştirilebiliyor. 

Nouvel Maltepe'de peşinde yüzde 25 indirim fırsatı!

Nouvel Maltepe'de peşinde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Projede kişiye özel ödeme planlarıyla ev sahibi olunabiliyor...

Tapu harcı ve KDV indirimi için son 1 hafta!

Tapu harcı ve KDV indirimi için son 1 haftalık döneme girildi. Kampanya kapsamında konut teslimlerinde, yüzde 18 yerine yüzde 8 KDV uygulanırken, tapu harcı indirimi ise her iki taraf için de toplamda yüzde 4 yerine yüzde 3’e indirildi.

Van'da deprem çalıştayı düzenlendi!

Van Büyükşehir Belediyesi, depremin 7’nci yıl dönümü sebebiyle ’Deprem Çalıştayı’ düzenledi.

Balıkesir Karesi ve Altıeylül'de acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir Karesi ve Altıeylül'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Gümüşhane'deki yayla evleri görenleri şaşırtıyor!

Gümüşhane’nin Taşköprü Yaylası’nda bulunan yayla evleri görenleri şaşkına çeviriyor. Aynı renkte ve aynı mimari ile yan yana yapılan 6 yayla evini görenler otel sanıyor.

Trabzon Arsin'de acele kamulaştırma!

Trabzon Arsin'de Başburak ve Üçpınar Mahallesi'nde bulunan 3 gayrimenkul acele kamulaştırılıyor..

Suluova'da TOKİ konutları teslim edildi!

Amasya'nın Suluova ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen 670 konut, hak sahiplerine teslim edildi.

Doğu Karadeniz'de Eylül ayında 3 bin 578 konut satıldı!

Türkiye’de 2018 yılı Eylül ayında satılan konut sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,2 azalarak 127 bin 327'e geriledi. Doğu Karadeniz’de de yüzde 3,7 azalışla 3 bin 578 oldu.

Malatya Akçadağ'da acele kamulaştırma!

Malatya Alçadağ'daki bazı taşınmazlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılacak...

İmar barışına rekor başvuru İzmir'den!

600 bin vatandaşın uygulama için başvuruda bulunduğu İzmir ülke genelinde ilk sıraya yerleşirken, projelerin toplam değeri 700 milyon lirayı aştı.

Kastamonu Başköy'de acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İli Araç İlçesi'ne bağlı Başköy Köyü'nde Regülatör ve Hidroelektrik Santrali için acele kamulaştırma yapılacak..

Sakarya'da ev sahibi ve kiracı arasında baltalı kavga!

Sakarya'da ev sahibi ve kiracı arasında kavga çıktı. Kiracısından kirayı alamadığını iddia eden ev sahibi, kendi evine baltayla saldırdı.

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için kamulaştırma yapılacak!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de birçok noktada acele kamulaştırma işlemleri yapılacak...

İGA'nın reklam filmine büyük ilgi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda açılış için geri sayım başladı. İGA, büyük açılış için ‘Zafer Anıtı’ temalı reklam filmini yayına aldı. Film büyük ilgi gördü.

Pendik Belediyesi'nden Kaynarca Mahallesi'ne spor kompleksi!

Pendik Belediye Başkanlığı, Kaynarca Mahallesi'nde açık ihale usulü ile spor kompleksi yaptıracak. Spor Kompleksinin ihalesi 13 Kasım'da...

Hüseyin Ağaoğlu'nun boğaz turu objektiflere takıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Ağaoğlu, geçtiğimiz gün teknesi ile çıktığı Boğaz turunda objektiflere yakalandı.

İzmit'teki Pembe Köşk restore ediliyor! İhalesi 1 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İzmit'te 400 ada 8 parseldeki tescilli Pembe Köşk’ün restorasyonu, ikmal inşaatı yaptırılacak. İhale 1 Kasım'da...

DasDas Metropol İstanbul’da 30 milyon liralık yatırımla açılacak!

İstanbul'da yaklaşık iki yıl önce açılan DasDas, yeni mekanını Metropol İstanbul'da açacak. 300 bin izleyiciye ulaşan kültür, sanat ve eğlence mekanı Metropol İstanbul’a 30 milyon liralık yatırımla giriyor.

Mistral GYO alacak davasında son durum!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı aleyhine açılan İzmir 6. Tüketici Mahkemesi 2017/468 Esas sayı ile 48 bin 931,90 USD talepli alacak davası hakkında açıklama yaptı.

Şükran Keser, Peker GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa eden Yönetim Kurulu üyesi Bekir Murat Ögel'in yerine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca Şükran Keser'in seçilmesine karar verildi...

İstanbul Yeni Havalimanı havadan fotoğraflandı!

29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk kez yer radarları kullanılacak. İstanbul Yeni Havalimanı havadan fotoğraflandı... 

İnşaat maliyeti yüzde 70 arttı! Müteahhitler zorda!

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, döviz kurundaki artışın inşaat sektörü üzerine etkisini değerlendirdi. İnşaat maliyetinin yüzde 70 arttığını belirten Aydın, müteahhitlerin iş yapamaz hala geldiğini söyledi.

Ordu Gölköy'de acele kamulaştırma kararı!

Ordu'da tesis edilecek Kardelen Hidroelektrik Santrali'nin yapımı amacıyla Gölköy İlçesi'nde yer alan 14 gayrimenkul acele kamulaştırılacak..

Emrah Bodrum'a yerleşiyor!

Aşk ve Mavi dizisinden ayrılan Emrah, İstanbul'u terk ediyor. İstanbul’dan uzaklaşan ünlüler kervanına katılan Emrah, Bodrum'a taşınacak.

Vergi dışı gelirde hedef 119 milyar lira!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, vergi dışı gelirlerin, bu yıl hedefin 21,7 milyar lira üzerinde gerçekleşerek 119 milyar lira olmasının öngörüldüğünü söyledi...

Avrupalı Türkler 80 milyonluk ev aldı!

Sabah gazetesi gayrimenkul sektörünün devlerini Avrupalı Türklerle Berlin’de bir araya getirdi. 2 gün boyunca süren etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 80 milyon liralık satışa imza atılan organizasyonun ikinci durağı ise Köln olacak.

İzmir Bergama'da acele kamulaştırma kararı!

İzmir'in Bergama İlçesi'nde Ovacık Rüzgar Enerji Santralinin yapımı amacıyla bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Büyükçekmece Belediyesi'nden 6.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Büyükçekmece Belediyesi, Fatih Mahallesi'ndeki konut+ticaret imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 6 Kasım'da gerçekleşecek...