25 / 04 / 2024

23 - 10 - 2018 Tarihli arşiv haberleri - 139 Haber

Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı’nın katkısı 800 milyon euro!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 21 Ekim’de hizmete açılan Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı’nın ikinci etabı olan Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın ekonomiye 800 milyon Euro'luk katkı sağlaması bekleniyor.

Yabancıya kiralık arazi yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada 6 ilde hazineye ait arazilerin toprağı olmayan köylülere kiralandığını belirtti.

Dörtyol Belediyesi'nden 38 milyon TL'lik kat karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Dörtyol Belediyesi, Sanayi Mahallesinde Otopark - İşyeri - Çok Amaçlı Salon inşaatı yaptırıyor. İnşaat ihalesi 5 Kasım'da gerçekleşecek..

İller Bankası ihalesine şaibe gölgesi düştü!

İller Bankası tarafından satışa çıkarılan taşınmazların ihalelerine şaibe gölgesi düştü. Şartnamede yer alan muğlak ifadeler dolayısıyla ihaleye iktidara yakın firmaların katılabileceği uyarıları yapıldı.

Özen Kuzu: Konut almanın tam zamanı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Özen Kuzu, hayata geçirdikleri projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek verdiklerini söyleyen Kuzu, konut almak için en uygun zamanının olduğunu söyledi.

Diyarbakır ve Bingöl'de 8 ilçede kamulaştırma yapılacak!

Diyarbakır ve Bingöl'de 8 ilçede Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

İmar barışı hesaplamaları nasıl yapılır?

13 milyon konutun imar ve iskan sorununu çözecek olan imar barışı başvuruları ne zaman sona erecek?

Emlak Konut gurbetçileri ev sahibi yapacak!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut, yatırımcılar ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Gurbetçileri ev sahibi yapmayı amaçlayan Emlak Konut, ülke ekonomisine destek sağlayacak.

Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim?

Kuzeyşehir Plus projesi 102 konuttan meydana geliyor. Peki Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim edilecek?

Global Station Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Global Station Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousef  Tahammolı ve Nabı Maghsoudpour ortaklığında kuruldu. 

Altınas Kargo Turizm Reklam Ajansı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınas Kargo Turizm Reklam Ajansı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghasem Mostafalou tarafından kuruldu.

Star Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Star Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Baki Yanık ve Tuerxunjıang  Abulaıtı ortaklığında kuruldu. 

Taksim View Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim View Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mıhçı tarafından kuruldu. 

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyda Peker tarafından kuruldu. 

17 soruda Kuzeyşehir Koru!

Yücesoy Mühendislik imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki Kuzeyşehir Koru'da kaç konut var? Kuzeyşehir Koru ne zaman teslim edilecek? Kuzeyşehir Koru fiyatları ne kadar? İşte tüm soruların yanıtları...

Demirsay Turizm Otelcilik Otomotiv Gıda Ve Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirsay Turizm Otelcilik Otomotiv Gıda Ve Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Sayılgan tarafından kuruldu. 

Kuzey Şehir Koru İzmir satılık!

Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Şehir Koru İzmir satılık daire fiyatları...

Korsan Ada Otel İşletmeciliği Ve Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Korsan Ada Otel İşletmeciliği Ve Turizm Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Refik Yavuz Kalkavan, Yasemin Kalkavan ve Yeşim Kalkavan Özharat ortaklığında kuruldu. 

Yücesoy Kuzey Şehir Koru nerede?

Yücesoy Kuzey Şehir Koru nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Kuzey Şehir Koru projesinin reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi bulunuyor. 

Özkar Polimer Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkar Polimer Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ertufan tarafından kuruldu. 

Ofkar Altyapı İnşaat Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofkar Altyapı İnşaat Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çelik tarafından kuruldu. 

Mat Mekanik Proje Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Mekanik Proje Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Cengiz tarafından kuruldu. 

İstanbul Karadeniz Makina Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Karadeniz Makina Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aksoy tarafından kuruldu. 

Hanedar Mekanik Proje Limited Şirketi kuruldu!

Hanedar Mekanik Proje Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hanedar tarafından kuruldu. 

Coco Solar Enerji Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Coco Solar Enerji Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yetkin tarafından kuruldu. 

Newturk Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newturk Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk ve Hamza Mohamed Quwayder ortaklığında kuruldu. 

Metrolara hastane modeli geliyor!

İnşaat halindeki hatlar ile metroda 430 kilometre uzunluğa yaklaşarak Londra ve Newyork’u geride bırakan mega kent İstanbul’da metro yapımında yeni bir uygulamaya geçiliyor.

Atakule AVM'nin iskan ruhsatı alındı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Atakule Alışveriş Merkezi'nin Yapı Kullanma İzin Belgesi'ni bugün aldı...

Kuzeyşehir Koru reklam filmi!

Kuzeyşehir Koru reklam filminde ABD Başkanı Donald Trump'ın tiplemesi yer aldı. İnşaat ve satışların başladığı proje İzmir'in Menemen ilçesinde Yücesoy Mimarlık tarafından hayata geçiriliyor.

Nebula İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nebula İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Elif Özkan tarafından kuruldu.