27 / 04 / 2024

11 - 12 - 2018 Tarihli arşiv haberleri - 113 Haber

Albassel Emlak Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albassel Emlak Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Bassel Alaboud tarafından kuruldu.

Kalben Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalben Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kazim Aslan tarafından kuruldu.

Milyonlarca kişi emlak vergisinden muaf ama kimse bilmiyor!

Harita Yüksek Mühendisi Uğur Örs, işsizlerin, emekli maaşıyla geçinenlerin (dul ve yetimleri dahil), ev hanımlarının, geliri olmayanların, gazi ve şehitlerin, dul ve yetimlerin vergiden muaf tutulduğunu açıkladı.

İnşaat temelli bir anlayıştan, insan temelli bir anlayışa doğru gidiyoruz!

Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özhaseki, "İnşaat temelli bir anlayıştan, insan temelli bir anlayışa doğru gidiyoruz. Herkese dokunacak projeler hazırlıyoruz" dedi...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2 projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2 projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

QNB Finansbank konut kredisi faiz oranlarını indirdi!

En son 20 Kasım’da faiz oranlarını yüzde 2.42 ye indiren Finansbank bugün itibari ile konut kredisi faizlerinde tekrar indirime gitti. Banka yüzde 2.37 faiz oranı ile konut kredisi kullandırmaya başladı...

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Körfezkent 3. Etap 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Körfezkent 3. Etap projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Borsakule projesi ve arsalarında son durum!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket aktifinde kayıtlı Borsakule projesi ve arsaların durumu hakkında bilgilendirme yayınladı. 

2019'da emlak vergisi ne zaman ödenir?

2018 yılına ait emlak vergisi ödemeleri 30 Kasım'da sona erdi. Peki, vergi mükellefleri bir sonraki sene ne zaman ödeme yapacak? 2019'da emlak vergisi ne zaman ödenir?

İş Modern Ambarlı'da 17,3 milyon TL'lik satış!

İş Modern Ambarlı projesinde "Kira Garantili İşyeri" kampanyası dahilinde imzalanan sözleşmelerin toplam tutarı 17 milyon 303 bin 600,00 TL olarak açıklandı...

Yeni alınan evin emlak beyannamesi ne zaman verilir?

Yeni ev alan kimselerin vergi sorumluluğunu üstlerine alabilmeleri için beyananme vermeleri gerekiyor. Peki, yeni alınan evin emlak beyannamesi ne zaman verilir?

60 ay vadeli en düşük konut kredisi faiz oranları!

Konut kredisi ile ev almak isteyenlerin yüzü gülmeye başladı. Faiz oranlarındaki düşüş devam ediyor. İşte 60 ay vadede masraflar hariç en düşük konut kredisi faiz oranlarını sunan bankalar...

AC Yapı resmen konkordato istedi!

Ali coşkun tarafından Ocak 2008'de kurulan AC Yapı resmen konkordato istedi. Şirket bugüne kadar Moment İstanbul, Kent Life, Dore Life gibi markalı konut projelerine imza attı...

Bursa Millet Bahçesi ihalesi Ocak'ta!

Millet Bahçesi için TOKİ tarafından ocak ayında ihaleye çıkılacak. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, "Burası Bursalıların buluşma noktası ve cazibe merkezi olacak." dedi.

Kapalıçarşı'daki tahribat pes dedirtti!

İstanbul’a gelen turistlerin uğramadan gitmediği Kapalıçarşı, çatısında bulunan klima ve baz istasyonları ile eziliyor. 558 senelik yapının iç kısımlarındaki tahribat ise pes dedirtiyor...

Doğu Marmara’nın kongre merkezi hızla tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark içerisinde inşa edilen Doğu Marmara’nın kongre merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor. Merkezinin elektrik kabloları yerleştiriliyor.

Başkent Emlak Konutları güncel fiyat listesi Aralık!

Başkent Emlak Konutları güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede konutlar ve ticari alanlar bulunuyor.

Cepa Evleri İncek'te 48 ay vadeli ödeme avantajı!

Ankara'da hayata geçirilen Cepa Evleri İncek'te 48 ay vadeli ödeme planı sunuluyor. Projede, peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor.

Nevbahar Üsküdar: Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı!

Nevbahar Üsküdar projesi Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı sunuyor. Projede 169 daire 120 mağaza bulunuyor.

Emirgan Sütiş Bahreyn şubesi açıldı!

Mimar Sami Savatlı'nın Emirgan Sütiş'in Orta Doğu pazarı için hazırladığı ilk konsept restoran The Avenues Mall'da açıldı.

Gebze Life Port Hotel icradan satılıyor!

Gebze Çiçeklidere Mahallesi'nde bulunan Life Port Hotel icradan satışa çıkarıldı. 4 yıldızlı otel için 61 milyon 452 bin TL isteniyor.

Kuşum Aydın'ın 2,5 milyon TL'lik evinin tavanı çöktü!

İstanbul’u etkisi altına alan sağanak yağış, şarkıcı Kuşum Aydın’ı da etkiledi. Şarkıcının Sarıyer sırtlarındaki 2,5 milyon liralık evinin tavanı çöktü.

Ebru Gündeş'in yalı davasında son durum!

Kanlıca'da yer alan yalılarında kanuna aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla Ebru Gündeş ve inşaat mühendisi Hakkı Süha Gökdemir'in üçer yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

Nef Ortayaka güncel daire fiyatları!

Nef Ortayaka güncel daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Projeden kişiye özel ödeme planlarıyla konut sahibi olunabiliyor.

Türk markaları yurt dışında 500 yeni mağaza açacak!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, markaların yurt dışı ağırlıklı büyüme stratejisine odaklandığını 2019’da yurt dışında en az 500 yeni mağaza açılacağını söyledi.

Yeni kentsel dönüşüm yasası metni!

Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun dünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanun kapsamında kentsel dönüşümde de düzenlemeler yapıldı. İşte yeni kentsel dönüşüm yasası metni...

Taksim 360'ta hemen teslim hemen tapu!

İstanbul Avrupa yakası Beyoğlu'nda hayata geçirilen Taksim 360'ta hemen teslim hemen tapu imkanı sunuluyor.

İzmir'in kentsel dönüşüm sorunu çözülmeli!

Türkiye'nin ilk belediye Deprem Etüt Merkezi, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) işbirliğinde ilk acil kurtarma telsiz ekibi gibi örnek projeleri hayata geçiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir'in kentsel dönüşüm meselesini hızla çözmesi gerektiğini söyledi.

Evora İzmir'de büyük daireler ön satışta!

1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otelin yer aldığı Evora İzmir projesinde büyük daireler ön satışa çıktı.