24 / 04 / 2024

23 - 04 - 2018 Tarihli arşiv haberleri - 98 Haber

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehrgan Kermanı Khalolabadı tarafından kuruldu. 

Sega Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sega Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neşet Karahan ve Ebubekir Üçeş ortaklığında kuruldu. 

Konut alırken tuzağa düşmeyin!

Yuvako Danışmanlık Sahibi Altay Tınar, "Pek çok alıcı ilk kez ev aldığı için kandırılıyor. Bir yılda 10 kişiden biri dolandırıldı. 100 metrekare olarak satılan binlerce ev 90 metrekare çıkıyor. Alıcı buna dikkat etmiyor." dedi

Speak Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Speak Yapı Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Can Alkoçlar tarafından kuruldu. 

Bekir Yüksekdağ ile Mürüvvet Beyza Ünalan Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Bekir Yüksekdağ'ın ve yatırımcı ilişkileri yöneticisi olarak görev yapan Mürüvvet Beyza Ünalan istifa etti. 

Kulp İnşaat Elektrik Metal Peyzaj Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulp İnşaat Elektrik Metal Peyzaj Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Savaş tarafından kuruldu.

7. Proje Yönetim Zirvesi gerçekleştirildi!

Uluslararası Proje Yönetim Enstitüsü (UPYE) ile Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü her yıl ortaklaşa “Proje Yönetim Zirvesi” 21 Nisan'da gerçekleştirildi.

Konut talebinde azalma yok!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan konut talebinde azalma olmadığını ifade etti. 

TOKİ Kayaşehir 2+1 kura sonucu kazananları!

TOKİ Kayaşehir 2+1 kura sonucu kazananları henüz açıklanmadı. TOKİ Kayaşehir 2+1 kura sonucu kazananları açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Tssco Internatıonal Busıness Group Emlak Komisyonculuğu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tssco Internatıonal Busıness Group Emlak Komisyonculuğu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Sıddıg Mamoun Toum ve Mahammoud Mohamed ortaklığında kuruldu. 

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Cansın Albayrak ve Lyudmyla Tufan ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları 1+1!

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları 1+1 henüz belli olmadı. Projedeki konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

HerDem'de 55 yaş altındakilere ev yok!

Etra Holding, Silivri'de hayata geçireceği HerDem projesiyle 55 yaş üzerindeki emeklilere 7/24 sağlık kontrolü, çiftlik yaşamı, spor alanları ve spa hizmetleri sunacak. 

Colonel Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Colonel Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Naglqa Kamal Alı ve Mesut Mersinlioğlu ortaklığında kuruldu.

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi nerede?

Kura heyecanının şimdiden başladığı TOKİ Kayaşehir projesinin kura çekilişi yarın yapılacak. Peki TOKİ Kayaşehir kura çekilişi nerede?

Atlasfon Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlasfon Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Umutcan Polat tarafından kuruldu.

Co11 Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Co11 Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Yılmaz tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul hangi bölgeleri değerlendirdi?

Çılgın proje Kanal İstanbul'un ilk duyurulduğu 2011 yılından bu yana güzegahı civarındaki bölgeler uçtu. 7 yılda Arnavutköy'de araziler yüzde  binden fazla değerlendi. Avcılar, Küçükçekmece ve Başakşehir'de konut fiyatları ise yüzde 150 arttı...

Reysaş GYO 2017 olağan genel kurul toplantısı 4 Nisan'da!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı olağan genel kurul toplantısı 4 Mayıs 2018 Cuma günü yapılacak...

Tem 34'ten bahar fırsatı!

Eşbah Yapı Yatırım ve Akyapı ortaklığı ile hayata geçirilen Tem 34 İkitelli, faizsiz taksit imkanı  ve kişiye özel ödeme avantajları sunan bahar kampanyasını sürdürüyor.  

Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü Cihangir'den ev bakıyor!

Yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Hazar Ergüçlü, Cihangir’de ev ararken görüntülendiler. Aynı eve çıkmayı planlayan ünlü çiftin ev arayışlarına Cihangir’den başladığı söyleniyor.

YDA İnşaat'ın 8. kupon faiz oranı yüzde 4,4992!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından TRSYDAT72010 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin kupon ödeme işlemi bugün yapıldı. 8. kupon faiz oranı yüzde 4,4992 olarak kesinleşti. 

Novi Bazaar fiyat!

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Novi Bazaar projesinde daireler Nisan 2019'da teslim ediliyor. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

TOKİ Balıkesir Sındırgı başvuruları başladı!

Peşinat bedellerinin 18 bin 256 TL ile 40 bin 321 TL arasında değiştiği TOKİ Balıkesir Sındırgı başvuruları başladı

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Seyrantepe'den 1.8 milyon TL’ye ev alıyor!

Pop müziğin başarı ismi Gülşen ile aranjör eşi Ozan Çolakoğlu, mutlu aile yaşamlarıyla sanat dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. 

YDA İnşaat 8. kupon faizi yüzde 4,2475!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından TRSYDAT71814 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin kupon ödeme işlemi bugün yapıldı. 8. kupon faiz oranı yüzde 4,2475 olarak kesinleşti.

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları!

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloğu olarak yükseliyor.

Konya Kent yüzde 32'lik rekor ziyaretçi artışıyla kapandı!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 19-22 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Konya Kent, Gayrimenkul, İnşaat ve Mobilya Fuarları başarılı sonuçlarla kapılarını kapattı.

Çanakkale’yi gayrimenkulde hareketli bir gelecek bekliyor!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Şevki Vural, Çanakkale'nin şimdiki durumu ve önümüzdeki 10 senesine yönelik dikkat çekici açıklamalar yaptı...

6 maddede emeklilerin emlak vergisi muafiyeti şartları!

1319 sayılı Kanun kapsamında emlak vergisinden muaf olacak kimseler arasında emekliler de yer alıyor. Peki, emekliler vergiden nasıl muaf olur? İşte 6 maddede emeklilerin emlak vergisi muafiyeti şartları..