18 / 04 / 2024

23 - 04 - 2018 Tarihli arşiv haberleri - 98 Haber

Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun başkanı oldu!

Oyak Çimento, Beton, Kağıt Grup Başkanı olan Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun yeni başkanı oldu...

Konut kredi faizlerini düşürecek adım atılıyor!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut konut kredilerinde adım atılacağını söyledi. Bulut, faizlerin yakında yüzde 1'in altına gelebileceğini belirtti...

İhlas Yapı'nın 3 yeni projesinin lansmanı yapıldı!

İnşaat sektöründeki 28 yıllık deneyimiyle 16 bin aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, 3 yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Beton İzmir 2018 Fuarı yarın başlıyor!

Küresel iş makineleri pazarının en büyük 50 oyuncusu arasında yer alan Hidromek ürünlerini 25- 28 Nisan tarihleri arasında Beton İzmir 2018 Fuarı’nda sergileyecek. 

İdealist GYO 2017 kurumlar vergisi beyannamesi! 

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist GYO 2017 kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı. 

TOKİ Kayaşehir kurası yarın!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de yatay mimari ve mahalle konseptiyle hayata geçirilen 605 konutun kurası yarın çekilecek.

Nef Bahçelievler’de 60 ay yüzde 0 faiz kampanyası!

Nef Bahçelievler'de büyük kampanya başladı. Nef Bahçelievler’den ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. 

Sakarya yatay mimarisi ile öne çıkıyor!

SABAH İl Buluşmaları’nın 7’ncisi Sakarya’da gerçekleştirildi. Toplantıda Sakarya’nın kültürel ve ekonomik konumu gibi önemli konular masaya yatırıldı. Şehir yatay mimari çalışmaları ve çevre yatırımları ile ön plana çıktı.

Konut satışlarına anlık bakılmamalı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, konut satışlarındaki yaşanan gerilemeyi değerlendirdi. Yılmaz, bazı firmaların yaşadığı ekonomik sorunların sektör genelinde varmış gibi yansıtıldığını dile getirdi.

Selekta Yaşam nerede?

Selekta Yaşam nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. 2 blokta toplam 118 adet daireden meydana gelen proje Güney İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 

Hırsızlık faturası site yönetimine kesildi!

Site içerisinde yeterli güvenlik önlemi almayan site yönetimi hırsızlık mağduru vatandaşın zararını ödeyecek...

Esenyurt'ta 14.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 14 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İstinye'ye imam hatip lisesi ve cami geliyor!

Sarıyer İstinye'de yer alan 20 bin metrekarelik hazine arazisine imam hatip lisesi, yurt ve cami yapılacak...

Mini Robot Ada 3 havalimanında göreve talip!

Konya'da, Akınsoft yazılım firmasınca kurulan "AkınRobotics" fabrikasında üretilen yerli insansı "Mini Robot Ada", inşaat çalışmaları hızla süren 3. havalimanının yer hizmetlerinde görev almaya talip oldu.

TF Varlık Kiralama 150 milyonluk kira sertifikası satacak!

TF Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurtiçi kira sertifikası ihraç onayı hakkında açıklama yaptı.

Ödül İstanbul fiyat!

Ödül İstanbul fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyan proje İstanbul'un Avrupa Yakası Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor. 

2020 sonunda yatak sayısı 28 bin olacak!

Türkiye sağlık anlamında bir devrim yaşıyor. Şehir hastaneleri bir bir açılmaya devam ediyor. Yeni açılack hastanelerle birlikte 2020 sonunda yatak sayısı 28 bin olacak...

Sultangazi'de 10.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 bina!

 İstanbul İli Sultangazi İlçesi 50. Yıl Mahallesi'nde yer alan 2 bina toplamda 10 milyon 309 bin 725 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihale tarihi ise 8 Haziran 2018 olarak belirlendi. 

Türkler, Kıbrıs'tan konut alıyor!

Türk konut yatırımcısı Kıbrıs'a yöneldi Kıbrıs'ta hayata geçirilen Town Houses projesinin yüzde 70’i Türkiye’deki yatırımcılara satıldı.

Tarkan Vadistanbul'dan yine ofis aldı!

Türkiye'nin mega starı Tarkan, Vadistanbul projesinden yine ofis aldı. Ancak bu sefer satın aldığı ofis için para ödemek yerine konser verecek...

7 Renk Selçuklu görselleri!

7 Renk Selçuklu görselleri haberimizde yer alıyor. "Seha Yapı'dan Kazandıracak proje" sloganı ile hayata geçirilen proje lansman öncesi fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na big bang taşınma!

29 Ekim’de açılışı gerçekleştirilecek olan İstanbul Yeni Havalimanı’na tek hamlede (big - bang) taşınma yapılacak. Taşınma 45 saat sürecek ve uçuşların tamamen kesildiği 12 saatlik bir süreç olacak.

Üsküdar‘da ortalama konut fiyatları 727 bin TL! 

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa Üsküdar‘da ortalama konut fiyatını ve geri dönüş süresini açıkladı. Verilere göre Üsküdar'da konut fiyatları ortalama 727 bin TL.

Şehir merkezindenki projelerin yıldızı parlıyor!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından İstanbul’un merkezi Şişli’de hayata geçirilen Kuleli Evleri Projeleri, lokasyon faktörü ve ulaşım alternatifleriyle konut sektöründe düşüş yaşanan şu dönemde şehir merkezinde olmanın avantajını yaşıyor... 

Arıkan Yapı'nın acı günü! Osman Arıkan vefat etti!

Arıkan Yapı'nın aile büyüğü eğitimci, öğretmen Osman Arıkan hayatını kaybetti...

Yücel Park fiyat!

Yücel Park fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen projede 825 konut ve 17 ticari ünite bulunuyor.

Siltaş Marina'da lansman öncesi kampanya!

Pendik Marina'ya 300 metre mesafede hayata geçirilen Siltaş Marina'da lansman öncesi kampanya için son günler...

TOKİ Samsun Tekkeköy başvuruları başladı!

TOKİ Samsun Tekkeköy projesinde yer alan 221 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasının ön raporu tamamlanıyor!

Başaran Holding'e ait ve iran topraklarında düşen, 3’ü mürettebat 11 genç kadına mezar olan jet kazasında ön rapor birkaç gün sonra tamamlanacak.

Sea Pearl Ataköy No:1'de yaşam başladı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy No:1'de inşa edilen Sea Pearl'de yaşam başladı. 1+1 ve 2+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı Sea Pearl Ataköy'de satışlar 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daireler için devam ediyor..