02 / 05 / 2024

23 - 04 - 2018 Tarihli arşiv haberleri - 98 Haber

Bakırköy'de 3.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesi'nde yer alan daire vasfındaki gayrimenkul 3 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

THY'den 3. havalimanına 6 bin metrekarelik lounge!

Türk Hava Yolları, İstanbul Yeni Havalimanı lounge’ları için ihaleye çıktı. 5-6 bin metrekarelik özel yolcu salonları, 5 yıldızlı otel konforunu aratmayacak şekilde inşa edilecek.

Bakırköy City'de vade farksız 24 ay taksitle!

Bakırköy City'de 2. etapta son kalan daireler için satışlar ve ödeme kolaylıkları devam ediyor. 25 peşinata 24 ay sıfır faizle şirket bünyesinde vadelendirme yapılabiliyor. Ayrıca düşük faizli kredi avantajı da sunuluyor..

Katar 250 fabrikalık OSB'yi Türk mallarıyla inşa edecek!

Katar, Türk markalarına kapıyı sonuna kadar açtı. Katar, 250 fabrikalık OSB'nin malzemelerinin Türkiye’den tedarik edilmesi için talimat verdi...

İskan ve imar sorunu sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın üzerinde çalıştığı imar barışının detayları netlik kazanmaya başladı. İmar barışı kapsamında çürük olmayan, iskânsız yapılar kayıt altına alınarak iskân verilecek.

Zeytinburnu-Ataköy sahil hattındaki konut projeleri!

Zeytinburnu - Ataköy sahil hattında 60 yeni bina yükseliyor. İşte o projeler...

TOKİ Tunceli 206 konut ihalesi yarın!

Tunceli İli Merkez İlçesi Aktuluk Mahallesi 206 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Konuta vergi indirimi geliyor!

Hazırlıkları bir süredir devam eden ekonomi paketinde konuta ilişkin düzenlemeler de bulunuyor. Kulislerde başta konutta vergi indirimlerinin de bulunacağı bir paketin gündeme geleceği konuşuluyor..

New York'taki Türkevi 2021 yılına kadar tamamlanacak!

New York'taki Türkevi'nin 2021 yılına kadar tamamlanması bekleniyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yeni Türkevi'nde incelemelerde bulundu.

Kayaşehir TOKİ kura çekilişi yarın!

1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı TOKİ Kayaşehir projesinin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

ABD'de ikinci el konut satışları Mart ayında beklentiyi aştı!

ABD’de ikinci el konut satışları, Nisan ayında aylık yüzde 1,1 artarak beklentiyi geride bıraktı. ABD'de ikinci el konut satışları Mart ayında beklentiyi aştı.

İmar barışının detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin açıkladığı ‘imar barışı’nın detayları belli oldu. Vatandaşlar yüzde 3’lük harç yatırarak iskânına kavuşacak. Elde edilecek 45 milyarlık gelir de dönüşüme aktarılmış olacak.

TOKİ indirim kampanyası bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen vatandaşlara yönelik olarak gerçekleştirdiği indirim kampanyası bugün itibariyle başladı.

Nef Kandilli nerede?

 Nef Kandilli projesi 406 daireden meydana geliyor. Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Kandilli nerede yer alıyor? İşte cevabı...

DAP İzmir nerede?

Topraktan senetle satışların başladığı DAP İzmir projesinde fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor. Peki Bornova'da hayata geçirilen proje tam olarak nerede yer alıyor?

Yücel Park Evleri nerede?

Teknik Yapı imzası ile Kartal'da 21 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Yücel Park'ta fiyatlar 329 bin TL'den başlıyor. Peki denize 900 metre mesafede yer alan proje nerede?

KİPTAŞ Silivri kura çekilişi sonuçları!

KİPTAŞ Silivri kura çekilişi sonuçları henüz açıklanmadı. Başvuruların 28 Mart-18 Nisan tarihleri arasında kabul edildiği projede kura heyecanı başladı. 

Dap İzmir daire fiyatları!

Dap İzmir daire fiyatları 299 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Proje 31 ve 32 katlı iki blok şeklinde yükseliyor.

NEF Bahçelievler nerede?

Satışların devam ettiği ve 2019 yılında teslim edilmesi planlanan NEF Bahçelievler projenin çevresinde bir çok sağlık kurumu ve eğitim kurumu yer alıyor. Peki NEF Bahçelievler nerede?

Sinan Fidan kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlık Makamı tarafından Mart 2018'de Kadastro Daire Başkanlığına atanan Sinan Fidan kimdir?

Hasan Çelik kimdir?

Tapu Dairesi Başkanı Hasan Çelik kimdir? Hasan Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Bursa Gölyazı’daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Nilüfer Belediyesi 2 bin 700 yıllık tarihi geçmişe sahip Gölyazı’da ruhsatsız yapılarla ilgili mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bu çerçevede belirlenen izinsiz ve ruhsatsız yapılarda yıkımlar başladı.

Ödül İstanbul nerede?

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ödül İstanbul projesinde 1+1 daireler 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki proje nerede yer alıyor?

Mehmet Zeki Adlı kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü görevine vekâleten atanan Mehmet Zeki Adlı kimdir?

Bursa Downtown fiyatları!

Bursa Downtown fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilen projede 668 özgün yaşam alanı yer alıyor. 

Online tapu başvurusu!

Web tapu sistemi üzerinden online bir şekilde tapu işlemleri yapılabiliyor. Peki, online tapu başvurusu nasıl yapılır?

Akdağmadeni'nde dere yatağı üzerindeki iş yerleri yıkılıyor!

Akdağmadeni Belediyesi tarafından dere yatağı üzerinde yer alan iş yerlerinin yıkımları başladı.

Kayseri Kocasinan dönüşümle güzelleşecek!

Kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Kocasinan Belediyesi Ziyagökalp Mahallesi’nde kentsel dönüşüm tanıtım toplantısı düzenledi.

İnternetten tapu işlemleri!

TKGM-TAKBİS alt yapısı güvencesiyle internetten bazı tapu işlemleri yapılabiliyor. İşte internetten yapılabilen tapu işlemleri..

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor