25 / 04 / 2024

21 - 06 - 2018 Tarihli arşiv haberleri - 101 Haber

Mersin marka kent olma yolunda!

Mersin, son yıllarda almış olduğu 31 milyar liralık yatırımla marka kent olma yolunda ilerliyor. Kente ulaşım, sağlık, enerji, sanayi ve turizm başta olmak üzere birçok yatırım yapılıyor.

TOKİ Şile 2. Etap'ta konut teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Şile 2. Etap'ta yer alan 101 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Şeyma Subaşı, Bebek'te açacağı kafenin inşaatını teftiş etti!

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, Bebek'te kafe açmaya hazırlanıyor. Şeyma Subaşı önceki gün kafe inşaatı teftiş etti, ustalardan bilgi aldı...

Yapı Ruhsatı Formu Standardı tebliği mimarları nasıl etkileyecek?

 2 Mayıs’ta Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren TS 8737 nolu yeni Yapı Ruhsatı Formu Standardı tebliğinin mimarlık ofisleri üzerindeki etkisi ne olacak?

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 2 bin 646 konut!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ kanalıyla Kahramanmaraş'ta 2 bin 646 konut projesinin hayata geçirildiğini belirtti.

Esenboğa Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Geçtiğimiz Nisan ayında Başbakan Binali Yıldırım'ın müjdelediği Esenboğa Metro Hattı'nı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yapacak...

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisinin önü açılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Organize sanayi bölgesindeki doluluk oranı yüzde 40'ın altındaysa burada çok özel bir şey yapacağız yani bedelsiz arsatahsis etmenin önünü açacağız. Öyle yüzde 20, 30, 40 değil, tamamen bedelsiz olmasının önünü açacağız." diye açıklama yaptı. 

Vakit Türkiye'yi ulaştırmada lider yapma vakti!

"Vakit Türkiye'yi ulaştırmada lider yapma vakti" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "3. Havalimanı, Kanal İstanbul ve diğer büyük projelerimizle, vakit Türkiye'yi ulaştırmada dünya lideri yapma vakti"

TOKİ Kırklareli 2. Etap kura sonuçları!

TOKİ Kırklareli 2. Etap kura sonuçları henüz belli olmadı. TOKİ Kırklareli 2. Etap kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarına konutları teslim edilecek!

Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek haber geldi. TMSF Başkanı Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarının konutlarını teslim etmek için Alman firması Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla anlaşma sağlandığını bildirdi.

TOKİ Kırklareli Merkez 2. Etap kura çekilişi bugün!

TOKİ Kırklareli Merkez 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Maslak Sun Plaza'da yangın!

İstanbul Maslak'taki 32 katlı Sun PLaza'nın dış aydınlatma sisteminde yangın çıktı. Yangın 1 saat 20 dakikalık çalışma sonucu söndürüldü.

3. Havalimanı’na ilk inişi Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk inişi gerçekleştirdiği İstanbul Yeni Havalimanı'nda bazı açıklamalar yaptı. Erdoğan Yeni Havalimanı'nın 29 Ekim'de açılacağını söyledi.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gaziantep'e dev proje müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Amanoslar için bünyesinde 19 kilometre uzunluğunda 4 tünelin, bir viyadüğün, 4 köprünün olduğu dev bir proje hazırlıyoruz." dedi

Survivor'da dev ödül: 4 yarışmacıya Nef Sancaktepe'den ev!

Survivor 106. bölümde yarışmacılar anneleri ile birlikte yarışacak, kazanan 4 yarışmacıya ev hediye edilecek.

Folkart Yaka Evleri fiyat bilgisi!

Folkart Yaka Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 2 blokta zemin+ 13 katlı olarak tasarlanan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri  bulunuyor. 

Aydos Land fiyatları!

Aydos Land fiyatları haberimizde yer alıyor. MS Mega Yapı tarafından yükselen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Seda Hercan kimdir?

TUZLA PORT konut projesinin tüm satış iletişimini yürüten Seda Hercan kimdir? Seda Hercan bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Otellerde Atatürk Havalimanı endişesi!

Atatürk Havalimanı'nın kapatılması halinde 4 milyar dolar yatırıma sahip bölge otellerinin atıl kalabileceği belirtiliyor.

Yapı kayıt belgesi başvuru formu!

İmar affı kapsamında mevzuata aykırı yapılar için e-devletten başvurularak Yapı Kayıt Belgesi alınabiliyor. Bunun için Yapı kayıt belgesi başvuru formunun doldurulması gerekiyor...

Seda Hercan'dan emlak komisyonu eleştirisi!

Remax Piramit Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı Seda Hercan, Emlakkulisi.com okurları için gayrimenkul danışmanlarından alınacak hizmet bedeli olan 2+2 hakkındaki görüşlerini kaleme aldı...

İmar barışında iskan alınıyor mu?

İmar barışı kapsamında mevzuata aykırı yapılar için yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Peki, imar barışında iskan da alınıyor mu?

İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk inişi, TRT World dünyaya duyuracak!

Dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı projesi olma özelliğine sahip olan İstanbul Yeni Havalimanı'na bu akşam yapılacak tarihi iniş TRT World'den tüm dünyaya canlı yayınla duyurulacak...

Rıdvan Özçelik kimdir?

Aveb Proje Danışmanlık bünyesinde projeler satış yöneticisi olarak görev yapan Rıdvan Özçelik kimdir?

İBB 4 Temmuz'da 9 arsayı satışa çıkarıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Mesken Müdürlüğü tarafından 10 arsa satışa çıkarılıyor.

Sımorgh Turizm Emlak Ve Seyahat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sımorgh Turizm Emlak Ve Seyahat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Davood Namadı tarafından kuruldu. 

Pingo Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pingo Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Seonghoon Kım ve Nuray Çelik tarafından kuruldu. 

Caprica Garden Turizm Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caprica Garden Turizm Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yılmaz tarafından kuruldu. 

Mekaform Mühendislik Elektromekanik Enerji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekaform Mühendislik Elektromekanik Enerji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Sağsöz tarafından kuruldu.