20 / 04 / 2024

18 - 08 - 2018 Tarihli arşiv haberleri - 69 Haber

Manisa Salihli Prestij Cadde'deki dönüşüm tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Salihli Belediyesi, şehrin işlek caddelerinden olan Atatürk (Çınarlı) Caddesinde gerçekleştirdiği prestij caddesi dönüşüm çalışmalarını tamamlıyor.

Gelecek Relax'ta teslimler 2019 Şubat'ta!

Gelecek Yapı'nın Tuzla'da hayata geçirdiği Gelecek Relax projesinde dairelerin 2019 yılının Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor..

İstanbul yeni havalimanıyla bilet fiyatları düşecek!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Yeni Havalimanı'nın rekabeti artıracağını dile getireren ''Rekabetin artmasına bağlı olarak sefer sayıları da artacak. Bu da bilet fiyatlarının göreceli düşmesini sağlayacak.'' diye konuştu.

Tokat Zile'de 9.3 milyon TL'ye satılık 38 gayrimenkul!

Tokat Zile Belediyesi, Nakkaş Mahallesi Atayolu Caddesi Altınpark sitesinde bulunan belediyeye ait 3 adet depolu asma katlı dükkan 3 adet dubleks mesken 32 adet meskeni ihale ile satıyor...

Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı yıl içinde tamam!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi'nideki çalışmaları yerinde inceledi.

Aydıntepe Belediyesi 24 daire ve 6 dükkanı satışa çıkarıyor!

Aydıntepe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Belediye Konutları açık artırma usulü ile ihaleye çıkıyor.

Erzurum'da 7 ayda 4 bin 323 konut satıldı!

Erzurum'ds Temmuz ayında 718, 2018’in Ocak-Temmuz ayları döneminde ise 4 bin 323 konut el değiştirdi.

Kepez Belediyesi'nden 23 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Antalya Kepez Belediyesi, Demirel (Varsak) ve Sinan (Koyunlar) Mahallelerinde yer alan 5 ticari alan imarlı arsayı ihale ile satıyor...

Nuvo Dragos'ta 120 ay 0,98 faizle!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından hayata geçirilen projenin ilk etabında 484 adet daire ve 8 ticari ünite, ikinci etabında ise 515 daire bulunuyor. 

Ağaoğlu'ndan oğluna bayram sürprizi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu 9 günlük Bayram tatilinde soluğu Bodrum’da küçük oğlu Ali Ege’nin yanında aldı...

TOKİ Düzce Şekerpınar başvuruları 28 Eylül'de sona eriyor!

TOKİ Düzce Şekerpınar projesinde yer alan 63 adet konut için başvuru dönemi 28 Eylül'de sona eriyor.

D-Expert yıl sonuna kadar 15 şube açacak!

Türkiye'de 2013 yılında Doğuş Holding ile ortaklaşa kurduğu D-Expert'i büyütmeye hazırlanıyor. D-Expert yıl sonuna kadar 15 şube açacak..

Konya Karatay'da 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Emlak Müdürlüğü, Karatay'daki arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 18 Eylül'de yapılacak...

Edremit'te yapım karşılığı kiralama ihalesi 13 Eylül'de!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir Edremit'te yapım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. İhale 13 Eylül'de yapılacak..

TOKİ Bitlis projesindeki 383 iş yeri satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi Projesi'ndeki iş yerlerini 27 Ağustos itibariyle satışa çıkarıyor.

Münir Karaloğlu'ndan imar barışı uyarısı!

Antalya valisi Münir Karaloğlu, 'İmar Barışı' kapsamında şehirleşme alanında birçok sorunun çözüldüğünü, bundan sonra turizm kentinde çarpık kentleşmeye izin vermeyeceklerini kaydetti.

Refik Tartar belediyeye ait arazi hisselerinden 15 gayrimenkul aldı!

Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Refik Tartar'ın 27 gayrimenkulü gündeme bomba gibi düştü. Tartar, belediyeye ait arazi hisselerinden 15 gayrimenkul edindi. 

İmar barışında ilk tapu verildi!

Kaçak yapıları kayıt altına almayı amaçlayan imar barışında ilk tapu verildi. Denizli’de Pamukkale ilçesinde yaşayan Mevlüt Öztürk, imar barışından yararlanarak Türkiye’de yasa kapsamında tapuyu alan ilk kişi oldu...

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar son başvuru tarihi 28 Eylül!

Başvuruların 2 Temmuz tarihi itibariyle başladığı TOKİ Afyonkarahisar İscehisar için son başvuru tarihi 28 Eylül olarak belirlendi.

Doğu Karadeniz imar barışı için harekete geçti!

Kamuoyunda ‘imar barışı’ olarak bilinen, 13 milyon konutun imar ve iskan sorununu çözmesi beklenen ‘yapı kayıt belgesi’ verilmesine ilişkin düzenleme, Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki yaylalarda inşa edilen ve yıkım kararı alınan çok sayıda kaçak yapının sahibini harekete geçirdi.

Bugün ev alan yüzde 50 indirimli fiyatla yatırım yapıyor!

Maliyet artışları fiyatlara şimdilik yansıtılamadığını belirten DAP Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz 2019'da bu fiyatların hayal olacağını söyledi..

TOKİ Adıyaman Çelikhan başvuruları 28 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Çelikhan projesinde yer alan 94 adet konut için başvurular 28 Eylül'de sona eriyor.

Deluxia Park'ta yüzde 10 indirimli bayram kampanyası!

Deluxia Park'ta yüzde 10 indirimli bayram kampanyası ile ödemeler yapılıyor.  İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde hayata geçirilen proje 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. 

Yücel Park'ta 72 Ay 0,98 faiz fırsatı!

Yücel Park'ta 72 Ay 0,98 faiz fırsatı sunuluyor. Bayrama özel kampanyası bulunan projede 825 adet daire ile 17 adet ticari birim yer alıyor.

Uplife Kadıköy'de bayram kampanyası!

Uplife Kadıköy'de bayram kampanyası konut alıcılarının yüzünü güldürüyor. Teknik Yapı tarafından İstanbul Kadıköy'de inşa edilen projede 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağaza bulunuyor. 

Arap yatırımcıların gayrimenkule ilgisi her zamankinden fazla!

Deik Türk Yemen İş Konseyi Başkanı ve Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, Türk gayrimenkul sektörüne Arap yatırımcıların ilgisinin her zamankinden daha fazla yaşandığını söyledi...

ABD, Çukurambar'daki elçilik binası inşaatını hızlandırdı!

Ankara Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçirilen ABD büyükelçilik binasının inşaatı hızlandı

Villa inşaat maliyeti 2019!

2019 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedellerine göre villa inşaat kaça mal olacak? İşte villa inşaat maliyeti 2019..

Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği seri no: 73!

2019 yılı inşaat maliyet bedellerinin yer aldığı Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği (Seri No: 73) bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Konut inşaat maliyet bedelleri 2019!

2019 yılında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri bugün belli oldu. İşte konut inşaat maliyet bedelleri 2019..