26 / 04 / 2024

12 - 02 - 2019 Tarihli arşiv haberleri - 124 Haber

Efesli İnşaat Metal Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efesli İnşaat Metal Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çalışkan tarafından kuruldu. 

Boğaziçi Makine İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Boğaziçi Makine İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Boğaziçi Makine İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'e taşındı. 

Nazilli Polis Meslek Yüksekokulu'nun arazisinin akıbeti TBMM'de!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Nazilli Polis Meslek Yüksekokuluna ait arazinin akıbeti TBMM gündemine taşındı. İYİ Partili Sezgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bodrum Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yener Göksu ve Ömer Konça ortaklığında kuruldu. 

Temel Kayhan İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Kayhan İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem    Temel ve Gürkan Kayhan ortaklığında kuruldu.

Signatures İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Signatures İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut    Polat tarafından kuruldu. 

Reformtec Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Reformtec Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Reformtec Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da taşındı. 

Miston İnşaat Plastik Nakliye Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miston İnşaat Plastik Nakliye Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet İspir tarafından kuruldu. 

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Boron İnşaat Metal Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boron İnşaat Metal Kimyevi Maddeler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrenur Cengiz tarafından kuruldu.

Mesleki yeterlilik belgelendirme sınavları Antalya'da yapılacak!

Belge Zorunluluğu kapsamında Sorumlu Emlak Danışmanı ve Emlak Danışmanı Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Sınavları Şubat ayı içerisinde Antalya'da yapılacak.

Mfd Beton Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mfd Beton Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Bumin tarafından kuruldu. 

Erbil Sultan Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Erbil Sultan Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Şubat ayı toplantısı gerçekleşti!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti.

Aysi Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysi Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadreza Faramarzıha tarafından kuruldu. 

İstanbul'da gözler bindirme mimari örneklerinde!

İstanbul Kartal'da yer alan ve üç kat kaçağı bulunan binanın çökmesinden sonra gözler İstanbul'daki yapılaşmaya çevrildi.

Bilkent Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın tek seferde yapılan 3'üncü büyük hastanesi Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde, hasta kabulüne başlandı..

Kartal'da Yunus apartmanı da yıkıldı, sırada Bahar apartmanı var!

Kartal’da çökerek 21 kişiye mezar olan Yeşilyurt Apartmanı’ndaki enkaz kaldırma çalışmaları sırasında çökmenin eşiğine gelen Yunus Apartmanı’nın yıkımına başlanmıştı ve yıkım çalışmaları bugün tamamlandı. 

Vanessa Hudgens Los Angeles'taki evini 4 milyon dolara satıyor!

Rol aldığı diziyle henüz ilk gençlik çağlarında hem şöhret hem de servet kazanan Vanessa Hudgens, 2008 yılında satın aldığı malikanesini 4 milyon dolara satıyor.

Vergi dönemi 15 gün sonra başlıyor!

Gayrimenkul sahiplerinin her sene ödemekle yükümlü oldukları bazı vergiler bulunuyor. Vergi mükelleflerinin bu tarihlere dikkat etmesi gerekiyor. Vergi dönemi 15 gün sonra başlıyor... 

Katılım Varlık Kiralama 11 milyon TL'lik kar payı ödemesi yaptı!

Katılım Varlık Kiralama tarafından kira sertifikasının 4.kupon dönemine ilişkin 11 milyon 27 bin 800 TL'lik kâr payı ödemesi bugün itibarıyla yapıldı...

Emre Ilıcalı, Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesini yorumladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından açıklanan Kentsel Dönüşüm Strateji belgesini yorumlayan Altensis Ortaklarından Emre Ilıcalı, kentsel dönüşümde sosyal ve çevresel etkileri gözeten yeni bir sürecin başlayacağını söyledi...

Peribacalarındaki otel inşaatı 1998'de bakanlık kurullarından onaylanmış!

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde peribacalarına yakın yerde gerçekleştirilen otel inşaatının sahibi, inşaat yapılan yerin söylenildiği gibi 1.derece sit alanı değil 3.derece sit alanı olduğunu ifade ederek “Burası 1998 yılında imara girmiştir” diye açıklama yaptı. 

8 maddede site genel kurullarında oylama detayları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site genel kurullarında oylama detayları" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Emay İnşaat'ın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı!

Merkezini 31 Ekim 2018 tarihinde Ankara'dan İstanbul'a taşıyan Emay İnşaat'ın konkordato davası görüldü. Mahkeme geçici mühlet süresinin 2 ay uzatılmasına karar verdi...

QNB Finansbank konut kredisi indirimi 2019!

QNB Finansbank konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti. Finansbank güncel olarak yüzde 1.98 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor...

Münir Karaloğlu: Metruk binayı vatandaş yıkmıyorsa biz yıkacağız!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, metruk binaların uyuşturucu bağımlılarının, satıcıların istasyonu haline geldiğini ifade ederek "Vatandaş yıkmıyorsa, metruk binaya gideceğiz, dozeri dayayıp kendimiz yıkacağız." diye açıklama yaptı. 

Bu yıl emlak alım satımında ne kadar tapu harcı ödenecek?

Tapuda yapılan alım satım işlemleri için tarafların belli oranlarda harç ödemeleri yapmaları gerekiyor. Peki, 2019'da emlak alım satımında ne kadar tapu harcı ödenecek?

Rize-Artvin Havalimanı 2020 yılı sonunda açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Sözleşmeye göre bitim süresi 2022 fakat gerekli tedbirler alınarak, ekip, ekipman, makine, araç, çalışan sayısı artırılarak 2020 yılı sonunda bu projeyi hizmete açacağız" dedi...

İnşaat sektöründe teknolojik gelişme!

İnşaat sektörünün en önemli teknolojik gelişimlerinden biri olan BIM’in, artık Türkiye’de de sistemli bir şekilde kullanılmasının önü açıldı.