20 / 04 / 2024

12 - 02 - 2019 Tarihli arşiv haberleri - 124 Haber

Ali Kılıç icralık mı oldu?

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, malvarlığını, “2014’ten önce Almanya’da şirketlerim vardı” diyerek savunmuştu. Fakat Kılıç’ın başkanlık öncesi krediyle aldığı dairesinin borcunu ödeyemediği ve icralık olduğu ortaya çıktı.

Avrasya GYO 2018 faaliyet raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2018 - 31 Aralık 2018 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Bereket Varlık Kiralama 375 milyon lira kira sertifikası ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama'nın 375 milyon TL tutarındaki kira sertifikası ihracına ilişkin tertip ihraç belgesi Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı...

Milli Emlak'tan 6.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; Beylikdüzü ve Silivri'de yer alan 2 adet arsa vasıflı gayrimenkulü toplamda 6 milyon 242 bin 380 TL bedel ile satışa çıkardı. 

Trabzon Ortahisar'da kentsel dönüşüm belirsizliği!

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Mimar Salih Akyüz, bölgede kentsel dönüşüm belirsizliği olduğunu, mecliste pansuman niteliğinde bir karar çıkartıldığını söyledi.

İhlas Gayrimenkul'den devredilen maden sahalarına ilişkin açıklama!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, rödovans sözleşmesi ile devredilen maden sahalarına ilişkin açıklama yaptı..

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Balbey Yenileme projesi konuşuldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısında Balbey Yenileme Projesi konuşuldu.

Katılım Varlık Kiralama'nın 5.kupon kar payı oranı yüzde 4,8053!

Katılım Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL nominal değerli, 728 gün vadeli, TRDKTLM22014 ISIN kodlu kira sertifikasının 5.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 4,8053..

TOKİ Nusaybin Konutları için kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesinde inşa edilen Fırat Mahallesi 7. Etap'daki 476 mesken, 12 ticari iş yeri ve 8 kapıcı dairesi için kuralar çekildi.

Burj Al Babas projesinde devir iddiası!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde şato tipi mimarisiyle tepki çeken, Burj Al Babas projesinin Katarlı bir firmaya sermaye devrinin yapılmak üzere olduğu iddia edildi.

Kastamonu'da 18 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Cebrail Mahallesi'nde yer alan bina ve arsası 18 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale günü 16 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Konut kredi faiz oranları ortalaması yüzde 2.03'e geriledi!

Bankaların konut kredisi faiz oranları ortalaması bu hafta gerçekleşen son indirimlerin ardından yüzde 2.03 seviyesine geriledi…

TOKİ kimlere faizsiz konut kredisi veriyor?

TOKİ tarafından her yıl yazılı kriterleri taşıyan vatandaşlar için belli bir miktar para, faizsiz konut kredisi veriliyor. Peki, TOKİ kimlere faizsiz konut kredisi veriyor, başvurular nasıl yapılıyor?

Karaman Park Sakarya'nın yeni yaşam alanı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilen yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

İnşaat sektöründe daralma mı yaşanıyor?

TÜRK-İŞ’e bağlı YOL-İŞ Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, inşaat sektöründe yaşanan daralmanın sendika istatistiklerine de yansıdığını açıkladı. 

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi yarın!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Şişli tarihine koruma kalkanı!

Şişli'deki 6 mahallenin tarihi ve kentsel sit alanı’ ilan edilmesinin nedeninin 580 tescilli bina olduğu belirlendi. Bölgelerde projeler durduruldu ve inşaat yapmak zorlaştı.

Ergün Turan Fatih projelerini anlattı!

AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı olan TOKİ Başkanı Ergün Turan Fatih’in yeniden cazip bir konut alanı olarak konumlanmasını istiyor. Ergün Turan Fatih için planladığı projelerini anlattı... 

Kadıköy'de 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Saraçlar Çeşme Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 266 bin 625 TL bedel ile satışa çıkarıldı.

İsrail Doğu Kudüs’te Filistinlilere ait 3 evi yıktı!

Kudüs Belediyesi, Doğu Kudüs’ün güneyinde yer alan Cebel El-Mukebbir ile Silvan bölgelerinde Filistinlilere ait 3 ev ile bir depoyu “ruhsatsız” olduğu gerekçesiyle yıktı.

İzmirli dar gelirliye ucuz konut müjdesi!

İzmir'deki çarpık yapılaşma ve yeni konut ihtiyacının çözümüne yönelik de önemli açıklamalar yapan Nihat Zeybekci, kentin kuzey, doğu ve güneyinde 3 yeni yerleşim merkezi oluşturacaklarını bildirdi.

Tolga Ortancıl Kadıköy'de restoran açtı!

Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı Celal karakteriyle ünlülenen genç oyuncu Tolga Ortancıl, Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isimli bir restoran açtı.

TOKİ Çorum'da 6 bin 286 konut inşa etti!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Her yıl Çorum'un nüfusu artıyor. Bu ne demektir; artık Çorum, dışa insan vermiyor, tam aksine geri alıyor. TOKİ eliyle 6 bin 286 konut projesini hayata geçirerek, Çorum'un konut ihtiyacını hafiflettik.

Kartal’da bir bina daha yıkılmayı bekliyor!

21 kişi hayatını kaybettiği Kartal'daki facianın ardından yine Kartal’da adı yine Yeşilyurt Apartmanı olan bir başka bina da çökme riski altında. Ayakta durmakta zorlanan binanın yıkılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi imar etmek için koşturuyoruz!

 Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "40 senedir gece gündüz demeden Türkiye'yi ayağa kaldırmak için, şehirlerimizi imar ve ihya etmek için koşturuyor, ter döküyoruz" dedi.

İstanbullu 750 metre sonra metro istasyonuna ulaşacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "İstanbullu evinden çıktığında 750 metre sonra metro istasyonuna ulaşacak. Ben bunu vaadediyorum" diye konuştu.

Aydın'da hazine arazilerinde usulsüzlük iddiası!

Aydın'ın Didim ilçesinde hazine arazilerine yönelik usulsüzlük soruşturması kapsamında 27 şüpheli gözaltına alındı.

Aynı evi satarak 12 milyon TL'lik vurgun yaptılar!

Başkent Ankara'da, 64 aileyi konut sahibi yapma umuduyla dolandırıp 12 milyon lira vurgun yaptığı belirlenen çeteye yönelik düzenlenen operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.

Sevgililer günü konut kampanyaları 2019!

İnşaat firmaları Sevgililer günü kapsamında birbirinden avantajlı kampanyalar düzenliyor. İşte Sevgililer günü konut kampanyaları 2019...

Kartal'da riskli binaların yıkımı sürüyor!

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bitişiğindeki 10 katlı binanın yıkımına devam edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çöken bina çevresindeki 10 apartmanın analiz edildiğini ve 8'inin yıkımına karar verildiğini açıklamıştı.