26 / 04 / 2024

12 - 02 - 2019 Tarihli arşiv haberleri - 124 Haber

Şirketler ucuz ve hazır ofise göç etmeye başladı!

JLL Türkiye’nin 2018 yılını kapsayan ‘Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü Raporu’ yayınlandı. Yayınlanan rapora göre ofis piyasasındaki boşluk oranı 2018'de yüzde 21,3 olarak açıklandı. 

AVM'lerde 2019 yeniden kiralama yılı olacak!

Ticari gayrimenkulde profesyonel hizmetler veren JLL Türkiye’nin 2018 yılını kapsayan ‘Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü Raporu’ yayınlandı. 

Muğla Boğalar Seki Barajı'nın inşaatı meclis gündeminde!

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bulunan Boğalar Seki Barajı inşaatı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Muğla Girme Barajı'nın inşaatı TBMM'de!

Muğla'nın Yatağan ilçesinde bulunan Girme Barajı inşaatı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Venüs Group Turizm Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Group Turizm Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 125 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çakan ve Riza Balekoğlu ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Kastamonu'da 3 bin 556 konut inşa etti!

Partisinin Kastamonu'nun Kuzeykent Meydanı'nda düzenlenen mitinginde halka hitap edenTürkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla 3 bin 556 konut projesini hayata geçirdiklerini belirtti..

Şehba Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Şehba Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şişli Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İzmir'deki tarım arazileri TBMM gündemine taşındı!

2002-2018 yılları arasında İzmir'deki tarım arazileri ve tarımsal destekler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Stn Travel Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stn Travel Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Raja Husnaın    Sabır, Usama Bın Javed ve Yasır  Saeed ortaklığında kuruldu. 

Urallar Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Urallar Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Altıntaş tarafından kuruldu. 

2018 yılında yanan toplam mülk sayısı meclis gündeminde!

2018 yılında yanan toplam mülk sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kadembas Resort Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Kadembas Resort Turizm Otelcilik Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Kaya tarafından kuruldu. 

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları 25 Şubat'ta başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan 594 adet konut 25 Şubat 2019 tarihinde satışa çıkıyor.

Uzunlar Metal Prinç Çubuk Mamulleri Bakır Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Metal Prinç Çubuk Mamulleri Bakır Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uslu tarafından kuruldu.

Konut kredisi borcu olan kişi sayısı mecliste!

Ülkemizde konut kredisi borcu olan kişi sayısına ve TOKİ'den alınan konutların borçları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Devlet destekli kentsel dönüşüm konut kredisi hesaplama!

Kentsel dönüşüm kapsamında devlet destekli kullanılan konut kredileri yüzde 1.34’e kadar düşüyor. Kentsel dönüşüm kredisi hesaplandığında 100 bin TL’lik konut kredisinin geri ödemesi 201 bin TL oluyor...

Niğde'nin merkezinde ve taşrada bulunan hizmet binaları TBMM'de!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun merkezde ve taşrada bulunan hizmet binaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eka Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eka Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Kaya tarafından kuruldu. 

Wenomıx Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wenomıx Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celalettin Çağlar tarafından kuruldu. 

Bor Şeker Fabrikası'ndaki özelleştirme meclis gündemine taşındı!

Bor Şeker Fabrikasını satın alan firmanın özelleştirme kapsamı dışında tutulan arazi ve binaları kullanılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kolçak Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolçak Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel     Kolçak tarafından kuruldu. 

Korunan alan sayısı ve kiralanan meralar TBMM gündeminde!

Ülkemizdeki korunan alan sayısı ve 2006-2019 döneminde kiraya verilen meralar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Fam Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fam Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Küçük tarafından kuruldu.

Çadirci Otomotiv Ithalat Ve Ihracat Limited Şirketi kuruldu!

Çadirci Otomotiv Ithalat Ve Ihracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Aydın     Çadırcı tarafından kuruldu. 

Alnur İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alnur İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Saıd    Zoabı tarafından kuruldu. 

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı nereden geçecek?

Bağcılar Kirazlı-Küçükçekmece Halkalı Metro Hattı'nın inşaat çalışmaları devam ediyor. 2020'de açılması planlanan metro hattı 9 istasyondan oluşacak...

Aktaşlı İnşaat Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaşlı İnşaat Plastik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alişan Akdaşli tarafından kuruldu. 

Esnafın mağdur edilmemesi için alınan önlemler meclis gündeminde!

Küçük esnafın mağdur edilmemesi için alınması gereken önlemler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Aktaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Abedın Kouranı, Ameneh Hadavı, Farangız Hadavı, Hoda Hadavı ve Sudeh Hadavı ortaklığında kuruldu. 

Ahb İthalat İhracat İnşaat Müteahhitlik Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ahb İthalat İhracat İnşaat Müteahhitlik Turizm Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Ahb İthalat İhracat İnşaat Müteahhitlik Şirketi'nin merkezi Şişli'ye taşındı.