26 / 04 / 2024

15 - 03 - 2019 Tarihli arşiv haberleri - 111 Haber

Green Land Zirai Ürünler Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Green Land Zirai Ürünler Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Yıldızoğulları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızoğulları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldız tarafından kuruldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gaziantep'te 10 bin 830 yeni derslik inşa ettik!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Gaziantep'te eğitimde yaklaşık 3 milyar liralık yatırımla 10 bin 830 yeni derslik inşa ettiklerini söyledi...

Bitlis Beşminare TOKİ 2019 başvuru tarihi ve şartları!

Bitlis Beşminare TOKİ 2019 başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Sgz İnşaat Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Sgz İnşaat Madencilik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Sercan Güz tarafından kuruldu. 

Gaziantep'e yeni şehir hastanesi müjdesi!

Gaziantep'te düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'e yeni şehir hastanesi müjdesi verdi.

 Gaziosmanpaşa’ya 2 yeni tünel müjdesi!

Gaziosmanpaşa; metro, tünel ve aktarma merkezleriyle İstanbul’un her noktasına artık çok kolay bir şekilde ulaşacak. Yapımı süren metro ve tünel projelerinin yanı sıra Gaziosmanpaşa’ya kazandırılması amaçlanan 2 ayrı tünelle de ulaşım daha hızlı hale gelecek. 

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Rusya'da üç bakanlık Ant Yapı'nın inşa ettiği gökdelene taşınıyor!

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı'nın Moscow City gökdelen iş merkezleri bölgesinde inşa ettiği IQ-Kvartal binası 3 bakanlığa ev sahipliği yapacak.

Arnavutköy Millet Kıraathanesi açıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Arnavutköy'de hayata geçirilen Şehir Kütüphanesi ve Millet Kıraathanesi açılışını yaptı.

Gayrimenkulü sorumlu danışmanlardan alın!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Ahmet Rıfat Yetkin, "Vatandaşlarımızın, haklarının korunması ve güvenli alışveriş yapabilmeleri için tüm gayrimenkul işlerini sorumlu emlak danışmanları kanalıyla yapmaları kendi menfaatlerine olacaktır" diye konuştu.

Ra Student Residence dünyaya açılmayı hedefliyor!

Öğrenci konaklamasına yeni nesil bir yaklaşım getiren Ra Student Residence, dünyaya açılmayı hedefliyor...

Princess Kruvaziyer Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Princess Kruvaziyer Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tolgar Bıyıklı tarafından kuruldu. 

İzmir Manisa Çevre Düzeni Planı'nı kapsamında yapılaşma mecliste!

İzmir Manisa Çevre Düzeni Planı'na ve planda bazı kıyıların, ormanlık alanların ve tarım arazilerinin yapılaşmaya açılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Bilkent Şehir Hastanesi arazisinin akıbeti TBMM gündeminde!

Bilkent Şehir Hastanesi'nin eksikliklerine ve kapatılan hastanelerin arazilerinin akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tekin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

İstanbul Corpa Turizm Seyahat Acenteliği Sağlık Ve Bilişim Hiz.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Corpa Turizm Seyahat Acenteliği Sağlık Ve Bilişim Hiz.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saffet Küçük ve Yılmaz Soğukçeşme ortaklığında kuruldu. 

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması TBMM'de!

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

East Africa Medikal Turizm Eğitim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

East Africa Medikal Turizm Eğitim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Husseın Tukale Ege tarafından kuruldu. 

Tahe Havacılık Danışmanlık Yatırım Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tahe Havacılık Danışmanlık Yatırım Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon 180 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Ercan tarafından kuruldu. 

Galif Turizm Ve Seyahat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galif Turizm Ve Seyahat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Gaye Ertan Çulha tarafından kuruldu. 

Decor Yapım Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Decor Yapım Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu. 

Ardilas Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardilas Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Aliekber Elmas     tarafından kuruldu.

Çözüm Basım Teknolojileri Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Basım Teknolojileri Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çelik tarafından kuruldu. 

Lasella Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Lasella Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Selen  Avcı tarafından kuruldu. 

Çepnioğlu Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Çepnioğlu Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çepnioğlu tarafından kuruldu. 

Tarım arazilerinin azalması meclis gündeminde!    

Tarım arazilerindeki azalma ve bu azalmanın etkileri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Göker, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TF Varlık Kiralama 350 milyon TL kira sertifikasının getiri ödemesi tamam!

TF Varlık Kiralama tarafından ihraç edilen 350 milyon TL nominal tutarlı, 80 gün vadeli, kira sertifikalarının getiri ödemesi ve itfası gerçekleştirildi...

TF Varlık Kiralama 98,1 milyon TL kira sertifikasının getiri ödemesi tamam!

TF Varlık Kiralama tarafından ihraç edilen 98 milyon 100 bin TL nominal tutarlı, 343 gün vadeli, kira sertifikalarının getiri ödemesi ve itfası gerçekleştirildi...

Detay 216 Yapı Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay 216 Yapı Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rojhat Selimoğlu tarafından kuruldu. 

Dc Emlak Sağlık Turizmi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Dc Emlak Sağlık Turizmi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi bugün 800 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.